77

Анонимен

преди 1 година

До Руди Това е лошо решение. Когато баба меца почука на вратата на Будапеща и Виена изобщо няма да ги пита дали са неутрални или не.

76

Анонимен

преди 1 година

Евала на Орбан! Голям си!

75

Руди

преди 1 година

Добро решение. Оръжията не решават проблеми, създават ги.

74

Анонимен

преди 1 година

До Официално Обещават защото знаят че няма как да се стигне до даване на наградата.

73

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на Орбан за Велика Унгария става все по илюзорна. Преди година вярваше в победата на Путин който му беше обещал част от Украйна като награда за вярната му служба на Кремъл. Уви най-много да получи изгонване от ЕС и НАТО.

72

Анонимен

преди 1 година

Руски роби

71

Анонимен

преди 1 година

За един човек питам, който изнасяше разни нещица без документи

70

До бай Ставри

преди 1 година

Деменцията не прощава....

69

Анонимен

преди 1 година

Хубаво че има и държави които са против тоталната политическа доминация на САЩ над Европа.

68

Официално

преди 1 година

Руският бизнес е обещал да дава по 10 милиона рубли за унищожен танк Abrams. Губернатори също се включват в подобни поощрения за войниците. Явно на руската мечка взе да й писва от лаенето и подскачането на мелезите край нея.

67

Анонимен

преди 1 година

Орбан е бита карта. Унгарците още помнят 1956 година и изобщо не изпитват симпатии към червената армия. А това, че шепа русофили са успели да се напърдат във властта е временно явление в ЕС.

66

Анонимен

преди 1 година

"Трябва ли Австрия да бъде изгонена от ЕС заради отказа си да праща оръжия на Украйна?" - А защо си мислите че те не пращат? Доскоро вярвахте на Нинова, че и ние не сме пращали. По един или друг начин автрийското оръжие достига до Украйна.

65

Анонимен

преди 1 година

А България както винаги е на губещата страна

64

Малко за политика

преди 1 година

Унгария се грижи за унгарското малцинство в Украйна и настоява за защита на правата им. А какво прави България за българското малцинство там? Пълно мълчание и от политиците ни, и от медиите. Каквото и да вършат националистите от Киев, нашите "патриоти" не смеят да гъкнат. Когато става дума за правата на хората с българско самосъзнание в Северна Македония някак си е по-лесно да се приказва. Защо така?

63

Българин

преди 1 година

Виена е бърлогата на комунистите от цял свят , за Унгария си знаем , така че ........!!!

62

Анонимен

преди 1 година

До Р. Рейгън - Ти да не си спал 8-9 години? "а най-доброто решение беше Украйна да се федерализира, тъй като само в част от западна Украйна съществува нещо като ,,украинска нация"." - Нали именно това искаха руснаците с Минските споразумения и точно Украйна с помощта на Запада не го направи. Естествено, че за Украйна това щеше да е най-добрият вариант, но не и за САЩ, а с Украйна в момента става това, което е добре за САЩ и на никой в САЩ не му пука, че украинците и държавата им умират.

61

Анонимен

преди 1 година

До Р. Рейгън 55Да ти напомня. че на последните избори, на които участваше населението от цяла "Украйна", спечели етнически руснак с етническа руска партия!!!!! Ами нали автономия искаха Луганск, Донбас и Крим сред Майдана. Нали бяха лъгани от целия "цивилизован, демократичен"и още не знам какъв си свят, докато обучаваха бивши неофашиски формирования от бившите футболни агитки за разправа с етническите руснаци?

60

Анонимен

преди 1 година

За незаконно подслушване колко дават.

59

Анонимен123

преди 1 година

А нашите мили политици клекнаха пред фащ и ес, нато... Дадоха си д-то за оръжията.....

58

Анонимен

преди 1 година

Имам въпрос към русофобите. Трябва ли Австрия да бъде изгонена от ЕС заради отказа си да праща оръжия на Украйна? За Унгария знам мнението, ви, но ми е интересно за Австрия какво мислите. Ако не трябва, тогава защо ние трябваше да пращаме? Ако пък мислите, че трябва да бъде изгонена, според вас ще се случи ли това? ... :)