137

Анонимен

преди 1 година

Демократът Хилари Клинтън обяви президента на Русия за "новия Хитлер". Републиканският сенатор Линдзи Греъм призова за убийството на президента Путин. Вместо да се придържа към Минското споразумение на президента Путин за поддържане на мира в Украйна, Вашингтон го използва, за да подмами президента Путин да създаде украинска армия, която да атакува републиките в Донбас.

136

Анонимен

преди 1 година

На рисунки предполагам щот у нас има сигурно 3 танка

135

така така

преди 1 година

Правилно, не е наша война - издържаме нагли богати украинци с джипове и банкови сметни, на тях не им пука за войната а че си го търсеха с 15 год антируска пропаганда никой не споменава! Защо САЩ и ЕС се месят в чужд конфликт?

134

Пешо

преди 1 година

Това е войната на Бай Джо и Хънти дън.За кефа на нарко.ман син и Зелена марионетка.Война в която се ограбва ЕС и вариант за гепене на безотчетни пари. Раздават яко пари на медии за промиване на съзнанието на хората. На управляващите също за подкрепа и натиск на хората.Пробват се за ресурсите на Русия, което е смешно да се докопат и да разполагат с тях.

133

toti

преди 1 година

Едва ли има смисъл да продължава това безумие и да губят млади войници живота си в най хубавата възраст!!Ако на Путин и Зеленски им дават топла супа и спът в бели чаршафи...тези бездомни и тези в окопите без ток,храна,вода и ттоплина едва ли се радват че са герои когато незнаят до кога ще са живи!!!Света вече незнае какво да прави,защото лудите са полудели и Бог знае на каде ще се обърнат ракетите...жалко в 21 Век да не могат родителите да се рават спокоино и свободно на децата ,,ЗАЩОТО ЗАГИВАТ

132

Сата НАТО

преди 1 година

Това не е тяхна война. Вече има много загинали унгарци. -----///----- Това е война на всички, които не искат да станат роби на руснаците и да бъдат клани, грабени и разфасовани за части за шойгувци и кадировци. Това е война за свобода. Просията нападна целия свят, първи поред европейците. Просия е зло, което трябва да бъде изрязано и изгорено.

131

Анонимен

преди 1 година

Друг път не цитирай хората. За твое добро ти го казвам, макар че не заслужаваш.

130

Сата НАТО

преди 1 година

Войната се затяга и всяка гадт, която пробутва руска пропаганда, трябва да бъде изтребвана.

129

Сата НАТО

преди 1 година

Това не е тяхна война. Вече има много загинали унгарци. -----///----- Това е война на всички, които не искат да станат роби на руснаците и да нъдат клани, гранени и разфасовани за части за шойгувци и кадировци. Просията нападна целия свят, първи поред са европдйците. Те са зло, което трябва да бъде изрязано и изгорено.

128

Анонимен

преди 1 година

До:Изобщо не са дорасли за да бъдат европейци---ОСТАВАТ СИ ДИВИ АЗИАТСКИ ПЛЕМЕНА ! Отговор: Дораснали да бъдат европейци? Ало!! Огледай се къде живееш.. в наше време е срамно да си европеец!!!

127

Анонимен

преди 1 година

Австроунгарците са слаби хвалипръцковци. Те са комедийният вариант на германците.

126

Анонимен

преди 1 година

Отговор. Става въпрос че маджарското малцинство ако не иска да се бие не би трябвало насила да бъде изпращано на фронта. И за бългското се отнася. Това не е тяхна война. Вече има много загинали унгарци.

125

Анонимен

преди 1 година

Българите от Македония които са забравили българския си произход българския си корен и българския език са предатели , украинци и родоотстъпници. Съжалявам да го кажа.

124

Христо Христов

преди 1 година

Унгария защитава унгарците по света. България нехае за българите по света. Нормално е българите в Македония да се отказват от българското си минало. Всеки нормален човек би постъпил така.

123

Въпрос

преди 1 година

И за какви безчинства срещу унгарското население в Украйна става въпрос? Защо не напишете???"Журналистика е да имаш смелостта да публикуваш това което другите не смеят, другото е връзки с общественотта"

122

Анонимен

преди 1 година

"като взеха част от територията на тогавашно РФСР" - РФСР няма нищо общо с Украйна. Ама и вие сте едни русофили, дори и историята на СССР не познавате.

121

Анонимен

преди 1 година

тази украйна е създадена от ленин и сталин, като взеха част от територията на тогавашно РФСР, това е истината която не харесва на укрите държава без корени и история не е държава..

120

Анонимен

преди 1 година

Не валидно за всички

119

Както казва:

преди 1 година

МИТХАТ ПАША--Българите и унгарците си приличат защото --винаги нещо им е "ексик" или "артък"---- но никога "тамам".....ЗА ТИЯ , НИКОГА НЯМА УГОДИЯ И ЗАТОВА В ЖИВОТА НИКОГА НЕ ИМ ВЪРВИ КАТО ХОРАТА....!

118

Анонимен

преди 1 година

Австрийците са най-*** селско племе в цяла Европа, а унгарците са били винаги между Ада и Рая --на палатка..дори и при Соц-а...ха,ха,хааа