28

Дпс

преди 1 година

И на не ми харесвате коментара , все тая една година нищо и нищо кво очаквате да стане сега .. хайде без да си фантазираме некви глупости моля ви бъдете реалисти !!!

27

Анонимен

преди 1 година

Костовистите са престъпници.

26

Възмутен

преди 1 година

Заедно с Промяната си вземете чукалата и марш от България, потенциални убийци на ългарски деца по Украинските полета. Омразна предателска ***.

25

Анонимен

преди 1 година

На снимката слуга на мафията. Разби специализирания съд за да оттърве престъпниците. Символ на корупция е това недоразумение.

24

НАРОДЪТ

преди 1 година

КОЙ УЖ НОРМАЛЕН БЕЗРАБОТЕН ПОЛИТИК ИМА АПАРТАМЕНТ И ГАРАЖ В БРЮКСЕЛ, ОТЧЕТЕНИ СЪОТВЕТНО 2895 И 295 ЛВ ?!? ПОЗНАВАТЕ ЛИ ГО???

23

Ах да

преди 1 година

Да станем като Сащ - годишно по 100 000 убийства и само 1% разкрити по тяхната статистика, стрелби по улиците и училищата, наркотици, дрога в училищата...НЕ! МЕРСИ!!!

22

До 19

преди 1 година

Това е моето виждане.Разсипаната България.Ако стане опорка,ще се радвам.

21

Анонимен

преди 1 година

Верно го е казал народа;: краставите магарета , отдалече се надушват.

20

Дпс

преди 1 година

Тоя път ще гласувам за ДПС дано те успея поне да направят правителство тея батковци ги видяхме че нещо не им се получават нещата

19

анономен до пфффф

преди 1 година

А това нова опорка)))))))))))))))))))))

18

Пфффф

преди 1 година

Отвратихме се от скапания преход на чуждестранното ни статукво.Аман от съсипването на България и хората.32 години страдания.Стига комунистически лакей.Промяна трябва и тези момчета показаха,че може да се действа бързо и адекватно.Долу всички стари муцуни.

17

Анонимен

преди 1 година

Едно и също нещо сте Христо. За какви преговори говориш? Криете се ,сменяте си имената като престъпници! Продължаваме Промяната е същотото като ДА България ,Демократична България . Стари БКП г .овна в нови опаковки . Кой залъгваш другарю Бойкикев вие вече сте се разбрали !

16

ЗА БОГА, БРАТЯ..

преди 1 година

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗ КРИПТО-ПИРАМИДИ, КРИПТО-ПАРТИИ И РЕАЛНИ ШАРЛАТАНИ..НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ В РЪЦЕТЕ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ...

15

анономен

преди 1 година

С 20-30 ДЕПУТАТА В следващия парламент сте много перспективни)))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

Започвайте че поотделно може и да не се класирате за софрата.

13

Анонимен

преди 1 година

Брюкселския апартамент е един спуснат политически провал

12

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио кскви сънищс сънуваш? Как виждаш че партиите нс олигарсите ще спечелят първото място? Та вие тотално се провалихте във всичко , неизгодни сделки , за кратко време голям заем , афера след афера , попълване ошфорните сметки , среща с олигсрсите по джиповете и прочие! И кой ви е виновен за зле юридически написаната теформа след като ти и Кирчо и Кокорчо ги нямаше в залата! За нищо не ставате слуги на олигарсите!

11

Подкрепа за ПП

преди 1 година

Да изхвърлим руските коне от България!!

10

Бай Благой

преди 1 година

Кога ще дойдат най-сетне братята руси за да натирят такива *** *** и да се възстанови наредна република България?

9

Анонимен

преди 1 година

Киро да се запише на курс за политици въпреки че според мен е безперспективен, а на този и гнома нека им припомня, че по-предните избори забравиха да подадат оставки когато им се сринаха няколкократно процентите.