Снимка: БГНЕС

Разговори с "Продължаваме промяната" ще започнем в първия възможен момент. Няма да бъде публичен процес. Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим е първото място, което да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната.

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

Иванов обясни, че гласоподавателите на двете формации няма защо да се притесняват. "България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане", категоричен е той.

По думите му съдебната реформа и нейното реализиране са въпрос на желание. "ГЕРБ и ДПС провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се регистрираха", отбеляза той. Иванов подчерта, че волевото действие на ГЕРБ да не се регистрира показва, че те не искат реформата да бъде прекарана. "Възможно е законопроектът да мине на второ четене“, каза с надежда той.

Иванов уточни, че по отношение на листите те ще държат "да генерират подкрепа и в тях да има лидери, които ясно да мобилизират волята на хората да гласуват, за да можем да постигнем максимален ефект". Единственото нещо, което ме интересува е максималният ефект за страната“, категоричен е съпредседателят на "Демократична България".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

69

Пацо

преди 1 месец

Всичко е въпрос на цена тука

68

Елена

преди 1 месец

То краставите магарета се надушват... Коалиция "провал"

67

гост

преди 1 месец

Нормално предвид че тва им е единствен и последен шанс