68

Пацо

преди 1 година

Всичко е въпрос на цена тука

67

Елена

преди 1 година

То краставите магарета се надушват... Коалиция "провал"

66

гост

преди 1 година

Нормално предвид че тва им е единствен и последен шанс

65

Лелееееее

преди 1 година

Леле,колко партийни троляци и печеливши от статуквото,има в милата ни родина,мили боже.Прости им.Те не осъзнават,в какво превръщат бъдещето си и това на техните деца и внуци.Благослови ги и им пожелай светъл и бистър ум и любов към родината.Чакам много минуси от чуждите изчадия и продажници.Да живее най старата европейска държава България.Бог с нас.

64

от плажа

преди 1 година

лодкарю , вие разговорите ги водите доста отдавна , въпроса е сделката за постове , ако спечелите де .

63

69

преди 1 година

Ристьо, май ще си отрежеш клона на който седиш. При вас политиците 2 и 2 не винаги е 4

62

Анонимен

преди 1 година

Наду ли лодката за клипове Христоо? Чичо ти Доган черпили те с баклава че мама Мария (Бойкикева ) го спаси от смъртна присъда ? А Маджо как е ? ОБАЖДА ЛИ ТИ СЕ ? Вашата майка комунистка .. на демократи ще ми се правите!

61

Анонимен

преди 1 година

Наду ли лодката за клипове Христоо? Чичо ти Доган черпили те с баклава че *** го спаси от смъртна присъда ? А Маджо как е ? ОБАЖДА ЛИ ТИ СЕ ? Вашата майка комунистка .. на демократи ще ми се правите!

60

Анонимен

преди 1 година

Започва консолидация на со росоидите. Ако можеше и бибитко да включат, всичко щеше да е точно, ама засега не е удобно и се търси начин да "работят заедно за доброто на народа" след изборите.

59

БАНко

преди 1 година

ЕХ КРИПТО ИВАНОВ , ИМА ЛИ ЗА КАКВО ДА ГОВОРИТЕ ОСВЕН ЗА КРАЖБИ ???

58

Анонимен

преди 1 година

Да стига ухажване време е Юда и Киро парапета да почнат с истинската любов от сабале до зори, дискотеката на Хазарта ги приветства послучай новата любов по между им и техните партий

57

Стоян

преди 1 година

Да започват, че иначе са вън от играта, където им е и мястото.

56

Анонимен

преди 1 година

В ареста. Веднага! Прокуратурата да ги закрива. Местан го закриха за торби с курабии, а тези с хилядите и милионите, търсени от Интерпол се размотават под носа на цялото следствие и правосъдие в медиите!!!

55

анонимен

преди 1 година

Абе, Ристо, не ти увира главата и туй е то. Така и не разба, че с тези псевдохарвардците пътят ти е към никъде. Те са тръгнали да събират изборната дружинка от кол и въже. Колко са им верни преценките пролича по избора на ВОЛ и супернедоразумението Настимир Ананиев за мандатоносители. Така че дори и да спечелите първо място (по-скоро ще го видите през крив макарон) пак всеки ще дърпа чергата към себе си. Като имаме предвид и предводителите-главатари Киро & Асен ... Оле-мале!

54

Айде няма нужда

преди 1 година

Ицо и ония Мирчев немое вече се поберат на лодката от тез депутатски кюфтета.

53

РУЖА...

преди 1 година

А МОЛЯ, МОЛЯ... НЕКСО СА ПРО100СТИ ПРЕПИСВАЧИ НА МОЯТА ПИРАМИДКА.... Х

52

Анонимен

преди 1 година

Време за нов клип от парапета, вероятно има записи

51

Хахаа

преди 1 година

Само може да си мечтаете,да притежавате фирма ,като Нексо.Там са умните хора,за разлика от нашенските управници.Евала на тези пичове.Новатори в бъдещия свят.Американците се тюхкат,че временно нямат достъп до платформата им.Мозъците знаят,кой да подкрепят.

50

НЕКСО...

преди 1 година

КОЙТО ПЛАЩА - ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА.......... НЕКСО ПОРЪЧА - ДБ ДА СЕ КОАЛИРАТ С ПП......... БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ С ЧЕРНИТЕ ДУШИЧКИ........ С МИЛИАРДИ ОГРАБИХА ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ....

49

Пинокио

преди 1 година

Бля...бля...бля...Единственото нещо, което ме интересува е максималният брой дарения от биткойни ...