65

Тоя па кой е

преди 1 година

Сега пък "Екипът на София" ? Другия беше "Спаси София"...А всъщност всички тези са "Задръстили София" ! С безумните велоалеи по тясните улици в центъра, специални места за паркиране на...тротинетки ?? И премахване на картите само за метро и за една линия на градския транспорт ! Какви ли безумия още ще сътворяват ?

64

ля ля

преди 1 година

още един специалист който работи против града! всичко е нарочно и политиците са за затвор със манипулациите над населението както на града така и над държавата ни!

63

Алекс

преди 1 година

Жилището е частна собственост и въпросният господин не може да ме подтиква да го извадя на пазара.Ако искам ще живея в него,ако искам ще го държа празно.Мое си е.Не сме 09.09.1944.

62

Реалист

преди 1 година

Със тази скорост, София произвежда 40% от БВП на България! Та надали това е най-,-големият ни проблем? И между другото, този ще прави ли и той партия? Някой нов стартъп с "шарлатаните"?

61

Щирлиц

преди 1 година

Като не искате задръствания,постарайте се икономиката на България да получи някаква насока за развитие,защото само с кражби и грозн.и строежи не става.

60

Анонимен

преди 1 година

В София само 58% от домакинствата притежават автомобил при средно 92% в столиците в Западна Европа. Дали да ги намалим...

59

Анонимен

преди 1 година

Трапосаха бусленти където трябва и където не трябва и скоростта на всички падна, вкл. и на автобусите и задръстванията се увеличиха. Очертаха велоалеи, както не се правят велоалеи и скоростта падна още повече, задръстванията пак се увеличиха. По буслентите празно, велоалеите празни, но платихме по няколко милиона за един метър черта за велоалеите

58

Стар Софиянец

преди 1 година

За първи път чувам за този "Екипът на София", но това което прочетох тук, че е казано от един от тях си е диващина. Изглежда уж добре, но си е диващина. За транспорта много добре се знае защо има задръствания - разрешиха презастрояване по кварталите и много лоша организация на движението и паркирането, особено след 2004 година. Личните автомобили в София на човек от населението дадена пъти по-малко сравнени с подобни градове в Западна Европа, а този иска да ги намалява.

57

Анонимен

преди 1 година

Задръстване в София има защото се напълни с провинциалисти които не могат да карат в големия град.Това е истината.В почивните дни има 5 коли на улицата и пак става задръстване. Надовлякоха се разни мякащи дето не могат да си кажат името на разбираем български а главите им са като тикво-медалисти. Ужас !!

56

Тва

преди 1 година

Тва младото не го бива !!!

55

Анонимен

преди 1 година

Точно затова да се придвижваш с тротинетка в София е по-бързо и по-удобно. Разстояние до 2-3 км с тротинетка не е никакъв проблем, не че и доста повече е.

54

Запознат

преди 1 година

Христо Ботев, Мария Луиза били булеварди! Какви булеварди са това с по една лента ? Другата лента е паркинг. Стамболийски и Дондуков са на същото дередже. Съберете се в Общинския съвет и с тъпите си глави гласувалите да ги направите УЛИЦИ защото по закон когато има по едно платно в посока на движението е улица , а не булевард.

53

Анонимен

преди 1 година

С колело в сф средната скорост ми е 18км/ч.Ако бързаш 20км/ч не е проблем.

52

Анонимен

преди 1 година

Точно тези да си траят, че целия ад в София е от тяхната алчност. Защо се строят блокове над улиците без никаква мисъл за разширяване на тази улица, крадоха като за световно 33 години, а сега пак хората да го отнасят, нагли и ненаситни същества. Къде построиха паркинги, къде задължиха строителите да има гаражи и двор за коли. Навсякъде 60 апартамента с 10 гаража и те го приемат за нормално. Заради тяхното безумие страдат всички. Празните жилища са предимно на хора в чужбина. Тези пак искат пари.

51

Хитро

преди 1 година

Автобуси с 12 км/ч и билетчета 30+ и 60+Май трябва още да намалят скороста на градския транспорт за по-голяма далавера.

50

Запознат

преди 1 година

Повечето жилищни сгради в София са криминално построени с участието на общината. Никои не говори за нива канализация и водопровод. Построиха блокове на улички от по 200меъра, а там имаше 30къщи а сега 4блока с по 30апартамента. Всичко е заустени в ф200канал и ф80водопровод. И какво излиза ....120апартамента се изхождат във ф200канал, 120апартамента имат 120автомобила на 200метра уличка. Столична община разви София ВЕРТИКАЛНО ,а не хоризонтално за да прибира пари без да изгражда улици. Крадци.65

49

Анонимен

преди 1 година

За 10 години София е намаляла с 200 хиляди, след още 20 ще е колкото Пловдив и Варна....какви са тия задръствания като няма хора?

48

Анонимен

преди 1 година

Тази глупост със зонирането не знам кой я въведе, но определено не работи. Събират се едни пари, които даже не влизат в общината. Места пак няма.

47

Анонимен

преди 1 година

Любо Георгиев Да си оди на село - пеша! В градовете винаги има задръствания! Не познавам град без задръствания! Живял съм в северНа Америка Азия и живея сега в Ц.- Европа и имам есеки ден и даже през викенада задръстване! А тов задръстенив да си оди на село - пеша, за да ме разберат и най задръстените!

46

Един

преди 1 година

Пичове, в нормалните държави няма синя, няма зелена зона. Има платено паркиране. Поздрави от Порто.