103

Анонимен

преди 1 година

Да, вЕрвайте. 2 дни преди войната се кълнеха, че няма да нападат Уктайна. После даже казаха, че въобще не са нападали.

102

Обълнете внимание

преди 1 година

Джонсън казва буквално - Путин ми каза ...на с ракета ще отнеме само минута, или НЕЩО ПОДОБНО. Тоест може и да е така казал, амо може и да не е. Никой не може да го обвини в лъжа. Хитър и хлъзгав, но ако наистина готвят ядрено замърсяване за Европа може и да свърши работа за мисирките и шараните, дето кълват на гора кука.

101

Иван Иванов

преди 1 година

Русия има дипломация от поне 200 годинки, когато сме основавали в Сливен първата си шаячна фабрика, руснаците са търгували по цял свят. Предвидили са обкръжението и са преценили така. Умират хора.

100

красив експерт

преди 1 година

Това, че западните политици лъжат много е от храненето с бръмбари и личинки. Те преминават от стомаха, по вените и отиват в главата. Там изяждат колкото има мозък и хората вече не знаят дали лъжат или казват истината, нито в кой свят живеят. Не е изяснено само едно - защо политиците на запад са започнали да се хранят с бръмбари и личинки много преди да разрешат това на обикновените хора.

99

на руснаци не вярвам

преди 1 година

А на ПЕСков още по-малко.

98

Анонимен

преди 1 година

До 105....Ами тя Русия(СССР) винаги е във война.Ще рече , непрестанен извор на грабежи.Фали от местното население Дали от другаде .Но факт е , че в обществото на ,,равните" , някои забогатяха ,,непрелични".А Путин мълчи ли, мълчи ли, мълчи ли , му.....

97

БАНДАТА НА ПУТИН

преди 1 година

ПАТРИАРХ ГУНДЯЕВ,ПЕСКОВ,ЛАВРОВ,РАЗМАЗАН,ПРИГОЖИН,МАРЧЕТО ЗАХАРОВА И ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ ОЛИГАРХА.

96

Анонимен

преди 1 година

Това стана вече като в детската градина. Мамо ама той каза, че ще ме бие.

95

Разбирам те какво

преди 1 година

А дано, обаче надали..Активите винаги са равни на пасивите.."Печалбата" е илюзия за простолюдието..Анадънму?Придобитото по време на война е законна плячка или по нашенски казано по счетоводителски, извънреден приход...Ти може и грабеж да му викаш..

94

ДАДА

преди 1 година

КОЙ ГО КАЗВА,ЕДНА ГОДИНА ЛЪГАХА ЧЕ НЕ СА ОТРОВИЛИ СЕРГЕЙ СКРИПАЛ НАКРАЯ ИЗОБЛИЧИХА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ОТ КГБ И ПУТИН ПАК ОТРИЧАШЕ

93

Класика

преди 1 година

Когато мобилизираха стадото в Русия,Песковица мяташе гюбеци в гръцките таверни,а синчето хленчеше ,че няма да отиде в армията.

92

Писков

преди 1 година

Песков не е Пасков, нито Псков!;))) Питайте братчеда Прасков!;)))

91

Анонимен

преди 1 година

Разбирам те какво пишеш Ти намекваш , че Ахмето Доган е притежавал пасивни активи.Но кажи ми.Кога за 32 години излезе един закон за преследване неустановено богатство.Никога.И знаеш ли защо.Защото тези които в България ( и Русия) са притежатели на активни такива , няма как да осветлят активите си от къде са .И да гласуват за такъв закон.Защото е от грабеж.Същото е и в Русия.Правиш война.Но не правиш закони.Войната е закон..

90

Анонимен

преди 1 година

АЕ, Путин няма да падне толкова ниско, че да заплашва когото и да било. От тази война има два изхода-или Русия печели, или никой не печели и света се занулява. Трябва да е ясно, че Русия има най-големия ядрен потенциал на света. Забравете Крим мили мои таварищи. Никога повече няма да е наш.

89

Мюлер,

преди 1 година

явно още издирва, лице отговарящо на зададеното му условие..

88

Иван Иванов

преди 1 година

То пък голямата разлика между Запада и Изтока, като че ли не ядем попарата.

87

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА

преди 1 година

Не знам дали е замръзнала, обаче яйцата гонят 60ст.

86

Анонимен

преди 1 година

Между Путин и джонсон, вярвам на Путин.

85

Крайно време е

преди 1 година

Да почнем да се стреляме един друг. Последният останал жив ще каже истината.

84

бягат на Запад

преди 1 година

Без значение от посоката..Бягат само страхливците..Ако и да са умни и красиви по съвместителство..