123

Абе ти мани Песков!

преди 1 година

Кой ще замени Арестович сега?

122

Като

преди 1 година

не можете да опровергаете, триете, нале..

121

ТОВА Е

преди 1 година

РУСКИЯТ ГЬОБЕЛС

120

Абе

преди 1 година

Песков,само видеото с пияната ти другарка в Гърция не лъже!

119

Анонимен

преди 1 година

Борис Джонсън никога не лъже, това че го уволниха заради лъгане, е една гнусна инсинуация. А също така НАТО не воюват в Украйна, заклеват се!

118

маке

преди 1 година

на тези руснаци които не лъжат им казват украинци.

117

Анонимен

преди 1 година

Буратино обвинява в лъжи :)А вие като лъжехте че няма да нападата Украйна?

116

Щерев

преди 1 година

Лъжата в Русия е държавна политика.. тия дето говориха истината в Русия са убити ...или в затвора. до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

115

Българка

преди 1 година

Желая на руския Райх десет пъти повече злини,отколкото сътвориха!

114

Стоко

преди 1 година

Говори се, че Песков изгубил бас срещу Путин и от тогава е с мустаци и въпреки че времето уговорено в баса изтекло, него много го било страх от Путин за да ги обръсне. Та така, леко нагъзен и сервилен.

113

красив експерт

преди 1 година

Но може теорията за бръмбарите да не е вярна и западните политици да лъжат и крадат толкова, просто защото са установили, че няма никакви последствия. А тези от населенията, които им вярват, просто да да с по-ограничени умствени възможности. Или само да се правят, че им вярват, с цел лична облага. Тези вероятности също не са за подценяване

112

Ром"с

преди 1 година

"За какво смениха" Борето - за лъжа естествено,там къето един път е лъгано ,то ще е има втори,трети...това Борката на Джонсън ..и Песков е прав. Щом излиза такваз русофобия постояно по медията,то украинците ядът яко бой на фрнота,когато руснаците отсъпвах..нямаше една статията против тях..аз се уплаших,да няма тук нито една евроатлантическа русофобска статията в "Днес"-уау,но сега е обратното ..щом фронта се губи,поне на медииният фронт трябва да се печели..трицифрени загуби на ден от украинците

111

русофил

преди 1 година

целия руски народ казва че Путин не лъже. ..даже и русофилите в България сме свидетели че Путин правдата

110

Анонимен

преди 1 година

А Песков светил ли им е, че да знае господаря му какви ги е редил?

109

САЩ да затрие

преди 1 година

Мечтите са безплатни, а надеждата е последното упование на ***..

108

Анонимен

преди 1 година

Многополюсният свят пак сипе умнотии, кой ли го слуша.

107

До 117

преди 1 година

А ти отговор на въпроса защо правим смирки и какали на САЩ понастоящем, имаш ли?Сигур щото им е по-сладък с вкус на банани, нале...

106

Анонимен

преди 1 година

САЩ да затрие кaлните стeпи наречени мордop, друго не ме интересува

105

красив експерт

преди 1 година

Освен това има подозрения, че част от населенията на запад също нелегално се хранят с бръмбари и личинки. Малка част, но от доста време. Поради това тези хора вярват на западните политици и на нищо друго. Този въпрос също се нуждае от задълбочено проучване.

104

Анонимен

преди 1 година

До 107.А бандата на Украйна,Зеленски издигнат за президент от Коломойски, същия Коломойски,който финансира "Десен Сектор" Преди Зеленски,олигарха Пророшенко,Азов финансиран от Ахмедов.Сега Украйна се разтресе от корупционни скандали в армията и то по време на война.