45

анонимен

преди 1 година

ПОВЕЧЕТО ДВАДЕСЕТОЛЕВКИ В ОБРЪЩЕНИЕ В МОМЕНТА СА С ЕМИСИЯ 2007 Г. ГЛЕДАЙТЕ БАНКНОТИТЕ ПРИ ТЕГЛЕНЕ ОТ БАНКОМАТ И ПРИ ПАЗАРУВАНЕ. ТАКА НЯМА ДА ИМАТЕ ГЛАВОБОЛИЯ.

44

Тон

преди 1 година

По скоро политиците трябва да излязат от употреба! Смърдят !

43

Анонимен

преди 1 година

Поне обяснете на хората, че това не са масовите сини двайсетолевки, ще хукнат масово да гледат от коя година са техните. Както беше написал някой дори и в магазините не ги познават защото не ка масовка. Какъв е смисъла от спирането им не е ясно.

42

Анонимен

преди 1 година

Като искат да изтеглат 20 левките защо банкоматите още ги пускат? Да, днес теглих от банкомат повечето пари ми ги пусна 20 левки.

41

Кака Руска

преди 1 година

Мисля,че не сме готови за еврото и няма да влезем през 2024.2026 е по-реалистично!

40

Кармен Златарева

преди 1 година

Каква е логиката с тези 20лв. може ли някой да ми обясни? Или грабежът на българите си продължава,както винаги...

39

Анонимен

преди 1 година

Случайно имам няколко такива банкноти. Неползвани. За кодош пробвах да дам една такава в кварталния лидл. Касиерката викна управителя. Гледаха, цъкаха с език, твърдяха че такава банкнота не съществува и...отказаха да я приемат.

38

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Първи стъпки към "ЕВРО Ш***ТА". Честито.

37

Анонимен

преди 1 година

От тези банкноти има 250 000 броя и уж се води първата възпоменателна бонкнота, защо сега решават да я махнат, тя и без това не се ползва много като разплащателно средство, а със сигурност много хора дори не са я виждали.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе долари емисия 1905 година продължават да са в обръщение, но от БНБ са решили че левове емисия от 2005 не са законно платежно средство. Ей затова трябва да приемем еврото и повече да не се занимаваме с български простотии. Сега какво става отиваш да купиш нещо с последните си 20 лева и ти казват че няма да стане работата защото парите ти са незаконни и трябва да търсиш гише на БНБ които са само в големите градове да ги сменяш.

35

до 34-ти

преди 1 година

Получава се 2 милиарда и 460 милиона кръгло, но не се знае какво е съотношението на банкнотите, които ще бъдат извадени от обръщение. И още нещо, това значи ли, че банкноти с емисия 2007-*** ще бъдат "пенсионирани" след две години?

34

Анонимен

преди 1 година

сложете една снимка на въпросната емисия, това не са масово използваните 20-то левки, а въпросните 123 милиона в обръщение се отнасят за всички 20 левови банкноти

33

Анонимен

преди 1 година

До Бял Орел Така е защото ни управляват гълъби и гугутки. Това си е грижа на БНБ а не на потребителите да ходят по гишетата на БНБ и да обменят законни платежни средста.

32

Анонимен

преди 1 година

123 милиона по 20 лева колко праи? Я ни сметам добре, ама... цифрото големо ми се види. Много ше изгорат тъй си мислим аз.

31

Бял Орел

преди 1 година

Това в бг банковата система е ***. Защо да не може всеки да си занесе старите банкноти във всяка една банка и да им бъде заменена с нова а старите да бъдат пращани на БНБ ???

30

Анонимен

преди 1 година

След една година лева няма да съществува така че споко, малко остана!

29

Учете Български

преди 1 година

Език,зада си намерите работа във България и да имате бъдеще и да не сте прости като моха на мед.

28

Анонимен

преди 1 година

Час по-скоро да се въведе еврото! Нямам търпение да дойде 01 Януари 2024г

27

Анонимен

преди 1 година

Една идея само - имаше преди 6-7 години два, три големи обира на инкасо автомобили, единия беше в Сливен, имаше и в София, и няколко на големи други фирми от касите им в брой. Понеже така и не откриха парите или частично предлолагам, че тия сега трябва да ги изровят бидоните и да видят колко ще дръпнат назад. Ами бурканите с реколта 2005-2015 г. ?

26

Нищо не се разбира

преди 1 година

От *** думи които си написал.Напишете го на Български,моля ви, зада се разбира написаното,благодаря.