65

Едуард Петров-Едо

преди 1 година

Тук се пенявят едни анонимни, едни безименни, едни никаквици! Колко пъти да повтарям, че безименни не се публикуват! Това вътрешен форум на днес.бг ли е или българите от цяла България могат да се изявяват, а вероятно и забягналите биологични бг в тежка чужбина!

64

Чефича

преди 1 година

Признавам, че не е за нас удобно, но тва май пак е акция да се откаже българина от лева си полека и мирно щот нали тъй е най-, удобно за нас. Дали е така вече знаем кво става когат дадем нащо и чакаме чуждото уж по хубавото, много бързо забравихме народните си мъдрости и поговорки ама затуй са писани да са помнят и получават.

63

Политолог

преди 1 година

124 милиона са всичките двайсетолевки в обращение а тези от 2005 са няколко хиляди.

62

Анонимен

преди 1 година

Брей 124 млн. серия 2005 г.в населението.И при положение,че почти никъде не се срещат в обръщение.Кой се е награбил с двайстолевки?

61

До " ха -ха&quo

преди 1 година

Вижда се кой е тиквата,ама сериозно всички първосигнали се върнзаха на хартиени ментата от една снимка и боядисана матрица кюл.Какви т.ъп.нарчета другари и другари!

60

Смех..

преди 1 година

...и банкноти от 500-э , вече няма!...ВСИЧКИ са фалшименто!

59

Смех....

преди 1 година

....и колчетата злато на БОКО Е боядисан пластелин!...КОЙ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ , ЧЕ Е ИСТИНСКО ОТ СНИМКАТА....ХАХАХАААА

58

Смех...

преди 1 година

Банкнотите от 500-э, отдавна не са в ОБРЪЩЕНИЕ--ЗАТОВА И ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОКО Е "МЕНТЕ " на ДС-тружениците!!!!!

57

БНБ

преди 1 година

Номинална стойност - 20 лева.Размери - 134 х 74 мм.Основен цвят лилав.Хартия - тонирана в бледолилаво.Тираж на банкнотата - 250 000 броя.Автор на дизайна на банкнотата - Кирил Гогов.

56

Анонимен

преди 1 година

Ами то по тая логика да арестуват и Бойко Борисов. Или той тия кюлчета ги е събирал по Банкянските ливади.

55

Анонимен

преди 1 година

СПИРАТ СЕ БАНКНОТИ ОТ 20 ЛЕВА КОИТО СА БЕЗ СТЕФАН СТАМБОЛОВ НА ТЯХ ТАКА ЧЕ ПРОБЛЕМ НЯМА !!!

54

Мустафа Карадайъ

преди 1 година

Пише че само 20 лева от 2005 година с различен цвят от нормалните със Стефан Стамболов, те са имали сградата на БНБ аз никога не съм видял ама нищо

53

Българин

преди 1 година

Съвсем скоро и малкото останало от България ще почива в мир

52

ДЯДО БЕЛОБРАДИ

преди 1 година

ГЛЕДАЙ ,СЯ МАЙТАП.ДА РЕЧЕМ ЧЕ НЯКОЙ-ЛИЦЕ ОТИДЕ В Б.Н.Б и СЪВЕСТНО ОБМЕНИ НЯКОЙ ДРУГА ПАЧКА .НО СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ИМА НЯКОЙ ДРУГА ИСТОЗТОЧНА ГЕРМАНСКА МАРКА -Ф.А.Л.ШИВА ....И ПОСЛЕ ДА МУ КАЖАТ В Б.Н.Б на ЛИЦЕТО "СТАРШИ ЯЛА ГО ЗАДРЪЖ"..И БЕЗ ВЕНА ВЕНОВЕН ЛИЦЕТО...МАЙТАП БЕ -УИЛИ...

51

Бай Дрън

преди 1 година

И между другото не рабрах, защо няма да може да се пазарува с тях. Та нали точно магазините всеки ден си имат вземане даване с банките, какъв е проблемът тия пари да се внесат от търговеца в банката, а банката повече да не ги пуска в обръщение? Такава простотия не бях срещал отдавна...

50

Бай Дрън

преди 1 година

Аааа, то първи идва, а аз не съм разпорил дюшека още! Майтапа настрани, ама това е пълна глупoст. След като излизат от обръщение, не трябваше ли банките да ги приберат постепенно и да не товарят отновоми отново банкоматите с тях? Ето как се гушкат 130млн. Днес ги има, утре ги няма. И като ги няма какво правим? Точно така. Теглим пари, вземаме заеми. С еврото ще стане същата работа. Има левчета, няма левчета. Само че тогава няма да изгорят 130млн, а много повече.

49

Unknown

преди 1 година

Е що уе , нали казват че като влезне еврото ще се оправим а />< .. . Днес е Стамболов ,утре Берон ще слезне от своя трон и А.Константинов ще го последва , и после всички други , а после еврото в твоя джоб ще те топли като буца лед в за.ника. .. ОЛЕ!

48

Ми па я

преди 1 година

Днеска видех Дека муйта дваселефка и *** 2020та. Има важи ле уши?

47

хах

преди 1 година

Ейййй, много е сложно да сложите една снимка на тези банкноти!! Това ли учите 5 години в тия университети?... На бнб.бг -> Банкноти и монети -> Банкноти в обръщение има снимка на тези *** двадесетолевки, които не знам колко са, но никой никога не е виждал. Аз не съм разбрал 15 години, че са ги пуснали, няма да разбера и че са ги спрели

46

Г

преди 1 година

ДОЛНИ джурналя, целящи единствено да всяват паника в затъпелия българин.