16

българин

преди 1 година

Круме-е-е,на разбойниците от Банкя не им пука,че народа ще загуби пари.За 12 г. те откраднаха десетки милиарди лева,че сега единствено ги интересува да не бъдат разследвани.Те се страхуват,че ако се премени закона,само за няколко дни ще бъдат подадени поне пет сигнала срещу Гешев,и ще започнат да го разследват.И се срутва пирамидата.Затова всичко ще правят,да не се допусне този закон.Не знам защо толкова закъсняхте.

15

Анонимен

преди 1 година

Маминото, късно е, няма време, е можеше и да има ако ПП не се правиха на мъже при избора на председател на парламента. Освен това шефа ти Радев е проруски генерал който даде тържествено мандата на твоята партия майка която подкрепя войната и Путин, това е достатъчно България да е в пълна изолация от ЕС и НАТО поне 10 години.

14

Дядо Соци

преди 1 година

Не може да приемеш закон да свалиш Гешев , само защото не ви харесва.Няма да стане.

13

Morski

преди 1 година

Зарчов, аз пък искам и "Закон за Президента", че сегашния не ми харесва!

12

Анонимен

преди 1 година

Лъжлив садист, лицемер, лъжец, крадец, грозен и кървавочервен ***/внук/ на масов убиец от ДС.Не искаме закон за махането на Гешев, искаме всичкия планктон, като тебе, да бъде унищожен и България да стане нормална държава.

11

Анонимен

преди 1 година

Не всичко е пари, марионетка, не всичко е пари....

10

Анонимен

преди 1 година

Българите щели да го оценили, нещо важно щели да свършили, сигурен съм че голяма част от народа въобще не знае за какво говори този? :) аз включително.

9

перко

преди 1 година

Акълите ви пречат не закона за главният прокурор! Другите държави ви го казаха, ама няма кой да слуша!

8

Анонимен

преди 1 година

Посевите не покълват зареди Гешев. Стават смешни тия с техните напъни вече.

7

Анонимен

преди 1 година

Тоз дет си защитил семейството от домашна котка

6

Анонимен

преди 1 година

Значи да се промени закона, защото Крумчо ще загуби едни пари. Че то така много лесно, бе. Я сега да приемем закон, че някой е длъжен да купи съборетината на баба ми и дядо ми, Бог да ги прости! Въпросният безценен имот е в село Горно *** и аз губя пари ако никой не го купи поне за 100 000. Евра, че така е модерно.

5

Надблюдател

преди 1 година

Вече ако иска някой да дръпне в кариерата , трябва да се хареса на Радев, като плюе по Главния Прокурор! Я виж Яначко как дръпна!

4

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЪБЪ

преди 1 година

Зарков стига с този главен прокурор Зарков виж какво е тресавище тук Зарков интересува ли те хич не ме касае твоят главен прокурор явно за това си нает

3

Свидетел на капачки

преди 1 година

Този тормози котки .Кога наказание ?

2

Йордан

преди 1 година

И аз се чудя защо вече 2 години новата власт не прие този закон. Някой знае ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Зарков е червен плъх