837

Ха-ха

преди 1 година

Тоя Пангучев, вярва ли си на думите или просто трябва да прави врели-некипели "анализи"? Русия да признаела, че губи войната! И къде са тези "няколко анализа в самата Руска федерация, които поставиха под съмнение възможността тази война да бъде спечелена"? Аланкоулу, не си играй на "развален телефон", както и списващата джурналиска!

836

бачкатор

преди 1 година

Русия да загуби тая "война"? Май някой е прекалил със гъбите и тревата!

835

Анонимен

преди 1 година

И по какви признаци Русия е загубила? Моля, разяснете.

834

Анонимен

преди 1 година

Кой каква война губи? Със 120 хил.и оръжия за утилизация Мариопул бе превзет. Соледар също е превзет. Наред са Бахмуд/Артьомовск и Авдеевка. Те са почти обкръжени. Продължават по новините да твърдят, че Херсон е превзет от укрите. Руснаците по собствено желание сами го напуснаха без нито един убит войник и унищожена техника. Украинската армия вече няма дори числено преимущество. А руснаците завършиха обучението на 300-те хиляди резервисти.

833

д

преди 1 година

Какво означава ядрена държава да загуби война?Украйна трябва да отстъпи Донецка и Луганска област иначе оня ще му избие народа.Тези две области са напълно разрушени. Расия никога няма да може да ги възстанови.Имат най-голямата територия в света.Колкото по-голяма става , толкова по трудно ще им бъде на рашъните да управляват. След войната Расия ще се разпадне !Важното е сега да се подпише МИР.

832

ЗЬН ЗЬН

преди 1 година

Русия няма да загуби ако не падне управлените на страната няма как да загуби има ядрен арсенал колко всички други взети заедно и това няма да се промени няма как украина да влезне в русия може само да се защитава на своя територия ако на някои тьпан нему е ясно да си свери чесовниката кои век сме защо всички *** говорят за танкове одардия самолети това е отживелица след втората световна се едно да сравняваш сьс пьрвата световна и окопната воина само глупости се дрьнкат

831

АТОП ВОЙНА

преди 1 година

ALO Warnings about OUR PLANET !!1 Воения терор срещу НАШИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ Охраняващи с живота и смърта много важен регион на планетата в Украйна се води от НАРОЧНО ПОДСТАВЕНИ НЕЗАКОННО НА ВЛАСТ АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ НАЧЕЛО С ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ ВОВАТА?вижте досие 1936 Година Молдова..Окупирали Киев и Украйна 2014 година се позлват о т Американски наркомани за ОСтра конфронтация срещу НАркоманите окупирали КРЕМЪЛ 1999 .

830

Дребна забележка

преди 1 година

Проблема на тези отчаяни драскачи е един - Русия няма да загуби. И всичкото оръжие да им дадат тя пак ще спечели. Защо ли - има достатъчно клипове в които ясно личи бойния дух на двете воюващи страни. От едната страна бягане от мобилизация, насилствено връчване на повиквателни и страх и ужас в очите на войниците. От другата - висок боен дух, героизъм и любов към Родината.

829

Петър

преди 1 година

Смешници...

828

Анонимен

преди 1 година

Пангучев, мий си краката и си лягай

827

Селянин

преди 1 година

До мдаа ,колко цента получаваш на написан пост?

826

toti

преди 1 година

СВЕТА !!!-Дайте му я тая геритори на тоя *** и да се задави !!!

825

мдаа

преди 1 година

До Теодоро Що не ходиш на майка си Путина

824

ала бала

преди 1 година

Глупости на търкалета!Русия няма да загуби войната,иска им се на някои да загуби,но няма да стане!Руснаците защитават отечеството си !

823

Анонимен

преди 1 година

До колкото ми е известно около 20% от територията на бивша Украйна се контролира от Русия, а на бойното поле инициативата в последния месец е в ръцете на руските сили (дори самите украинци го казват). Как по-точно Русия е загубила в предвид горните факти?!?!?!

822

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Русия ще загуби, защото Путин е нерешителен и иска хем със запада хем да угоди на генералите и отстъпва от червените си линии. В руската армия духът се срина по тези причини и това чак сега насърчава запада да въоръжи малко по-сериозно Украйна. Досега укрите със старо еуско оръжие и без авиация и ракети са равностойни. Русия по-тези причини е КАПУУУТ.

821

Анонимен

преди 1 година

Слава на руснаците!Ура!

820

Анонимен

преди 1 година

С Русия в сърцата Огън!

819

Теодоро

преди 1 година

СЛАВА НА МАЙКА РУСИЯ!!!

818

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин! Истински държавник!