917

маша

преди 1 година

До Антинатовец Тази война е на най-дребнавите хора, за да избият комлекси на своята нещожност

916

Анонимен

преди 1 година

До маилсТолкова и ти разбираш, колкото другите опорковци.Танк срещу танк, почти всеки ще спечели срещу старите Т-та.Танковете рядко се бият едни срещу други след Втората Световна, и тук-таме в Ирак. Основно спомагат пробиви на пехотата, и срещу тях най-голямата опасност е противотанковите ракети. А Джавелините са от тяхната страна. Но ти няма как да знаеш това, не е в опорните точки на Правда.

915

маилс

преди 1 година

Аиде бе изчака ми се чакалото ,вкараите ги тия Леопарди в реална битка да се посмеем в мрежата.Може ли посредствен танк,не е печелил нито едно танково състезание -тоест е недоносче ....които на практика е гробница на колела да реши нещо в няква битка/Баси и мантрите

914

Анонимен

преди 1 година

Един преятел иска да си купи билети за зеленски на Червения площад, кога ще е парада ме пита?

913

Анонимен

преди 1 година

Ама Москва обсадена ли е, чета някакви неща тук и не знам кое е истина? Нали украинците напредват. Обърках се вече.

912

Вио

преди 1 година

Панчугов, и ти ли шмъркаш бело като ония клоун зеленски? Бълнувате едно и също.

911

Анонимен

преди 1 година

10 км. и се затваря обръча около Бахмут.

910

Янчо Колев

преди 1 година

До СОКРАТговориш за Путин.

909

Русия се разпада!

преди 1 година

Да живее свободен Кавказ! Да живеят свободните, независими и суверенни републики Ичкерия, Ингушетия и Дагестан! Да живее свободна Карелия, да живее свободна Бурятия, да живее свободна Якутия, да живее свободна Република Тува! Да живее свободен Сибир! ДОЛУ РУСКИЯ ИМПЕРСКИ БОТУШ! СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ЗА НАРОДИТЕ ОТ ОНД!!!!

908

Анонимен

преди 1 година

Цял свят не може да бие заедно белият рус човек от Изтока!! Едно време толкова голям беше и министър-председателят Любен Беров. Сините комунисти от СДС и синдикатите му вдигаха 7 пъти бунт.

907

Антинатовец

преди 1 година

Колко му платихте на този дивак да изкаже тези глупости? Русия не само че няма да загуби войната но я е спечелила със самото и започване и тактиката на войната е избрана от самият Путин да мори фашагите на бавен огън до като им се оголят кокалите. Какво ще стане като спрат руският канал Тв 1 ? Нищо глидаме го отново на интернета. Какво ще стане като ми спрат фейсбука освен да псувам краварите по 100 пъти на ден. Царството на Еврогейовете е към своя край.Възмездието от правата вяра идва.

906

ЬЬЬ

преди 1 година

С цел да разруши ЕС и НАТО,путин ще разруши русия.Разпадът на тази империя на злото,след края на войната,е неизбежен.Тогава ще цъфне цялата истина за загубите на русия в жива сила и техника,след което не се изключва същият путин да предизвика и гражданска война само и само да си запази властта и да избегне правосъдието за всичките си престъпления.

905

бран

преди 1 година

Интересни съждения имат т.н. експерти по родните медии.Путин трябвало да признае загубата и всичко ще е ОК? При положение че днес "Все идет по плану" На практика украинската икономика е разбита,заводите вкл. и тези за бомбони не работят,ток и вода се подават по 4-6 часа на денонощие.За парно и газ почти няма.Километрични опашки за бензин за генераторите.15 милиона жители избягаха. Как ще я печелим тая война,някой стратег смята ли.Надеждите бяха на Навални и сие да свали Путин ама язък.

904

РЕШЕНИЕТО

преди 1 година

Украйна да се разцепи на Западна и Източна и да се прокара стена както е било с Берлинската стена. Това е решението.

903

Слава богу

преди 1 година

Не го знам кой е тоя панчугов, но да каже на психиатърът си да му взема двойно за опасен труд. Как точно Русия е "изгубила"? Като взе територия колкото България или като унищожи 80% от ykропската армия?

902

Анонимен

преди 1 година

"Единственият изход от войната бил Русия да признае, че е загубила"----------В момента Вагнер са обкръжили украинските "победители" в Бахмут.

901

franchise

преди 1 година

До ВладоИ като признае какво ще стане? Тва от къде ви намират такива кухи кратуни

900

СОКРАТ

преди 1 година

До полковник Колев - ВСЯКА ВОЙНА Е НЕСМИСЪЛ! ВСИЧКИ, КОИТО Я ИСКАТ И ПРЕДИЗВИКВАТ СА ДУШЕВНО БОЛНИ! ТРАБВА ДА БЪДАТ ЕКСПОРТИРАНИ В КОСМОСА БЕЗ ПРАВО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ НА НАШТА ПРАКРАСНА ПЛАНЕТА! НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО ПАЦИФИСТИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ СПОКОЕН И НЕЗАСТРАШАВАН ЖИВОТ!

899

СОКРАТ

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ - ВСЯКА ВОЙНА Е НЕСМИСЪЛ! ВСИЧКИ, КОИТО Я ИСКАТ И ПРЕДИЗВИКВАТ СА ДУШЕВНО БОЛНИ! ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСПОРТИРАНИ В КОСМОСА БЕЗ ПРАВО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ НА НАШАТА ПРЕКРАСНА ПЛАНЕТА! НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО ПАЦИФИСТИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ СПОКОЕН И НЕЗАСТРАШАВАН ЖИВОТ!

898

СОКРАТ

преди 1 година

До Анонимен ВСЯКА ВОЙНА Е НЕСМИСЪЛ! ВСИЧКИ, КОИТО Я ПРАЕДИЗВИКВАТ СА ДУШЕВНО БОЛНИ! ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЕКСПОРТИРАНИ В КОСМОСА БЕЗ ПРАВО ДА СЕ ЗАВЪРНАТ НА НАШАТА ПРЕКРАСНА ПЛАНЕТА! НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО ПАЦИФИСТИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ СПОКОЕН И НЕЗАСТРАШАВАН ЖИВОТ!