117

Анонимен

преди 1 година

139 Неможе някои, които са заплаха за демокрацията, които репресират възрастни хора, само защото са фенове на политически противник, които арестуват незаконно, лидера на най-голямата опозиция по най-брутален начин, пред внуци и бременната му дъщеря, които нарушават конституцията много пъти, които лъжат парламент и гражданите, които вкараха държавата в корупционна схема с посредници за газа, които приемат дарения от престъпна платформа, да се нарекат "демократично обединение".ГЕРБ е ЕНП, къде еПП

116

:)

преди 1 година

абе мая общата нема ли да се изкаже , или чака да види каква ше е посоката на вятъра ?

115

Бай Пешо

преди 1 година

Май сами в България един престъпник и газолизец може да е политик? За един приятел питам.

114

пенсионер

преди 1 година

всичко лошо в България започна от един киро дето се снима до празен язовир и един лодкар ицко дето щял да освобождава плаж , е от тогава популизма на тия двамата влезна в политиката . резултата го усещаме при всяко влизане в магазините .

113

Анонимен

преди 1 година

Работата е толкова дебела за ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане-БСП че се опитват по един евтин начин да отклонят мнение с платени коментатори. Но и това няма да ги спаси. Ще им се търси сметка от руското посолство и ще падат глави. Знаете как действат КГБ, отрови, убийства това онова. Затова паниката е огромна.

112

Анонимен

преди 1 година

Думите на това влечуго доказват, че ПП мислят само, как да се доберат до абсолютната власт, не за българите. Току що Руди Гела зачерктна избирателите на първата политическа сила ГЕРБ. ПП непрекъснато съботираше закони в парламента, предложеното от ГЕРБ правителство, само и само, да се добере отново до властта. Откъдето излетя надолу с вот на недоверие, след като се скара за постове и пари с коалиционни партньори. От което загуби държавата и всички ние.

111

Анонимен

преди 1 година

То ТБД е пред падане.С или без Борисов.

110

Анонимен

преди 1 година

То вече стана ясно че демократичното обединение ще спечели изборите. Агентите около кръга лукойл (ГЕРБ-ДПС-Радев) са в паника. Нямат много полезни ходове. Защото ще им се търси сметка от кремъл.

109

Uncle Tom

преди 1 година

Много воини на светлината, подкрепящи партиите на доброто има тука. Много нещо. Всичкото шампиони на светлината подкрепя руди гела с бръснатото дупи.

108

Анонимен

преди 1 година

Всички, като един на избори срещу аматьорите и шарлатаните от ПП, които съсипаха държавата. Техните безкрайни опити да управляват и спечелят избори ни струват твърде скъпо. Съсипаха демокрацията, парламентаризма, добрия тон, внесоха хаос, омраза и разделение в политиката. Нарушителите на констигуцията, Вън, няма да ни липсвате.

107

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Излязоха платените дописници черепи събрахме се но и там ще си останете законите са за всички черепи колкото и да се напъвате

106

Анонимен

преди 1 година

Изборите ще спрат когато такива като теб изчезнат от България.

105

Анонимен

преди 1 година

Думите на недоразумението Радостин, политическият номад и провален адвокат, че ГЕРБ трябва да се оттеглят от политиката, са поредният удар срещу демокрацията, който нанасят ПП на България. Всички политически промени стават в парламента и на избори. Кой да остане и кой, не в политиката решава суверенът- народът, българските избиратели, а не някакъв си политически номад и неуспял съпруг, баща, адвокат, политик, какъвто е Радостин Руди Гела т.н.

104

Христо Христов

преди 1 година

Избори ще има докато не излезем от заробващите ЕС и НАТО.

103

герП ВЪъъъън

преди 1 година

Колко плаща Буци за неделна подкрепа?

102

факт

преди 1 година

такива нарекли се политици по болезнения начин разбраха че в България има три партии - ГЕРБ , БСП и ДПС и че това са партиите които ше управляват . тези промянаджии са популисти , многословци не казващи нищо , просто шарлатани .

101

Анонимен

преди 1 година

Значи така, ние българите да плащаме стотици милиони за избори безкрай, за да дойдат на власт с пълно мнозинство, шарлатаните от ПП и политическите номади, като рома Руди Гела. Ние да плащаме, а крадците от ПП да стават все по-богати.

100

Хаха

преди 1 година

Няма как да се оттегли първата сила ГЕРБ-СДС.Това е волята на народа.

99

оракула

преди 1 година

И аз това го твърдя от последните избори................

98

Борисчо

преди 1 година

Мъжката Лена проговори