137

Зайцев

преди 1 година

Избори ще има докато ПП си мислят че могат да завземат парламента и да правят каквото си искат.Слави искаше същото но не се получи.Пп са следващите гарвани които ще отлетят.

136

Мнооого

преди 1 година

Нагло !

135

да се сложи край

преди 1 година

Докато Борисов не изчезне от публичното пространство, докато не върне лично той и крадливите му авери онези 90 милиарда! лева от парите на държавата, нашите пари нищо в България няма да се промени! И още, да бъде разследван и осъден за кражбите и убийствата по негово нареждане. Колко ли *** л оу мен трябва да си , за да вярваш на лъжите и клеветите му и да гласуваш за тоя изпечен престъпник! Гешефта го пази, Пеевските медии и платени *** от сутрин до вечер го обслужват и на това трябва

134

Аз

преди 1 година

Не всички са маскари, само ти и кликата около ПП Правим пачки!!!!!

133

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ САМО ГЕРБ ЕДНОДНЕВКИ СА ПРИ СЛАВИ БОРИСОВ ДОКАЗАН ЛИДЕР А ТИ РУДИ СИ НИКУМУ НЕИЗВЕСТЕН БУТАЩ СЕ НА ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА

132

Анонимен

преди 1 година

Правилно

131

И в момента

преди 1 година

По двете платени телевизии в национален ефир се провежда поредната ожесточена неделна атака срещу ГЕРБ и Борисов. Откровени лъжи, манипулирани факти, кошаревски свидетели, подправени и несъществуващи документи. Истерична ярост на посредствени упоркаджии, страшно смешни и гнусни хора. А спрете се де. ГЕРБ не са във властта от две години. Вие какво добро направихте за това време?!

130

69

преди 1 година

аЛОООООО пАЛЯЧООООО, ГЕРБ не са ми любими, но срещу тях да тичате не мож ги стигнете, ана никога. Управление 12г.,ама само ДВАНАДЕСЕТ г. тИ и смотаняците покрай теб сте тръгнали с мечките дренки да ядете. От две години ги няма в управлението и още се стресирате като чуете за тях. ***.

129

Morski

преди 1 година

Този гелосан мозък не можа ли да роди нещо по-интелигентно? По гелосаната логика значи, че когато ГЕРБ напуснат политиката няма да има повече избори ВЪОБЩЕ!? А какво ще има бре гело, диктатура?

128

Анонимен

преди 1 година

"Нищо не доказват, не зачитат волята на стотици хиляди избиратели, ръсят лъжи и обиди" - Как да ги зачитаме, като правят грешен избор ... Прав е човека ... не трябва да има повече избори. Грешан и продънена схема е.

127

Докога?

преди 1 година

Докога? Колко милиона похарчихте за избори? Или вече мина милиард? Нормални ли сте? Станахме за смях на амуджите да возим машини по анадолските чукари през два месеца. Дано накрая народа изчегърта чегъртащите и прогледне, че това е някаква лудост, която ни дърпа назад. Две загубени години, нямаме дата за зоната, нямаме за Шенген. И променкаджиите почти фалираха фиска. А този предател има най-малкото право да дава акъл. Ако не беше Слави, нямаше никой да знае кой е и без това.

126

Анонимен 8

преди 1 година

ГЕРБ ПОЛИТИКИ ЗА БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ДЕМОКРАТ БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК УВАЖАВАН В ЕВРОПА

125

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКОГА ПОВЕЧЕ ПЛАТЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ РУДИ ПРЕДАТЕЛ ПРИКОЗВА ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ВИЖ СЕБЕСИ ЧЕ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ СИ ОТВЪН РУДИ НЕ МИСЛИ ГЕРБ А БОРИСОВ Е ЛИДЕР УВАЖАВАН В ЕВРОПА РУДИИИИ ОПОМНИ СЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИМА И КАВОТО КАЖЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД РУДИИИ НЕИЗВЕСТНИЯТ

124

Праведен

преди 1 година

Абее, ти знаеш ли, че си много сбъркан !

123

=

преди 1 година

Точно такива недоразумения бетонират ББ във властта. За година време тази твар смени няколко партии, забърка се в куп корупционни скандали, опита да забърше три милиона от спортната база,но Лечева го спря. Сега искал да ликвидира най-голямата партия ,щото не му харесвала. Абсолютен д.ебил

122

Анонимен

преди 1 година

Е защо ГЕРБ, обикновено онзи на който не му допада нещо се оттегля!

121

Дедо

преди 1 година

Радостинчо, мамин сладък, пак заложи на куц кон пиле, на другите избори Продължаваме Падението ще са още по надолу в класацията, а ти може и да си аут. А с тия приказки за ГЕРБ само връщате Бойко на бял кон/джип.

120

До 137 (пенсионер)

преди 1 година

Между другото, впоследствие се оказа, че язовирът е бил пълен 3-4 дни преди посещението на Кики и е бил източен по негово нареждане. Това беше първата голяма лъжа на променливите. Тя лесно може да бъде разобличена от сайтове за сателитни снимки.

119

Анонимен хейтър

преди 1 година

Не би ли трябвало избирателите да решат кой да се оттегли от политиката, а не тоя манracap???ПП са Панталей Пътник, сбогом аматьори.

118

Анонимен

преди 1 година

Наглост, това е ПП.