33

До тук добре

преди 1 година

Сега познайте кои напълниха червените квадратчета.Няма как-социална държава, но хеликоптера и услугите ще платя пак аз, но под. услуга за под. мен- табу. Същата работа като картите за транспорт. За спасяване с хеликоптери, кораби, площадки и др. подобни ги разправяйте на някой друг. От Дедо ви Морз-бивш ОК Риболов

32

Попов

преди 1 година

По цял свят медицинските самолети и или хеликоптери са собственост на застрахователи или болницитеТук държавна хранилка и корупция!

31

mn

преди 1 година

Те може и да ги купят, но не мисля, че държавата ни има капацитета да поддържа потенциално 8 хеликоптера. Вероятно ще се появят проблеми в последствие. А и честно казано струва ми се, че не са ни необходими чак толкова бройки. По-скоро имаме нужда от пожарни хеликоптери, защото в някои от летата става доста тежко.

30

аз

преди 1 година

Че кой лекар за 1000 лв заплата ще ви се качи на хеликоптера бре?

29

Гагарин

преди 1 година

На практика хеликоптерите трябва да се разположат на 3 места - примерно Плевен, Ямбол и Самоков. Лятото Ямболските могат да пребазират два вертолета във Бургас и Варна.

28

Анонимен

преди 1 година

Пилота с клепналите уши дето приземи цялата ни военна авиация сега ще бастиса и медицинските хеликоптери. Само импийчмънт и затвор ще ни спаси от тази напаст Радефф резидента

27

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Много добро решение на Президента Радев . Авиоотряд 28 има необходимия ресурс от Пилоти и писти за кацане . Тази дейност трябва да е в Ръцете на Държавата . Радев счупи ръчичките на Мафията които бяха протегнати към грабенето на пари от човешки животи - СИК и ВИС са в Подем - Наследниците на убитите борци .

26

Анонимен

преди 1 година

35. Стига да не я возят севдето с товара.

25

МХМ

преди 1 година

До Чик Чок- То реално в планината можеш да паднеш и лятото на 30% жега. Затова му се казва инцидент. Както може някой скиор да се претрепе зимата така може и някой планинар да се подхлъзне лятото. Като цяло тези случай не са чак толкова много,че цяла държава да не може да плати един хеликоптер. Да струва всичко заедно с изграждането на площадки 50 милиона като го разделиш на 2 милиона плащащи данъци се падат някакви стотинки на човек. Няма да обеднееш.

24

Анонимен

преди 1 година

А защо обществената поръчка, която беше стартирана при правителството на Кирил Петков се провали? Най-вероятно от комисионните, които щяха да отидат в джоба на ПП!

23

Нексаджията Киро

преди 1 година

До ПожарникарчеА Кирил Петков, купи ли пожарникарски въртолети, нали го е грижа за промяната или повече го е грижа за даренията в сметката му от Nexo?

22

Пожарникарче

преди 1 година

"Премиерът" пожарникар толкова много го е грижа за гражданската защита, че 14 и повече години не е купил един хеликоптер за защита от пожари, спешна помощ и така нататък. Много народ измря, благодарение на неговото бездействие. Не само това, ами всички тези години толерира деградацията на образователната система, което възпита дрогирани корумпели, като Семерджиев. Семерджиев - лицето на Младежи ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 1 година

Чъки Чък е глупавичко дете, не му се ядосвайте

20

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок 29. Стига плещи глупости бе. Откажи се от обществото като не искаш на никой да не си длъжен и живей някъде където няма други хора.

19

Аз и мама...

преди 1 година

Тати ще ми купи часовник.Надай се, сине мой...

18

Анонимен

преди 1 година

Престъпни Правителства...хеликоптерите спасяват човешки животи...Няма начин да не са починали хора заради това че помощта е закъсняла и не по вина на спасителите а заради техника...Престъпници...

17

До Чик Чок

преди 1 година

Напротив, длъжен си да плащаш! Иначе просто си сам. И, ако пострадаш, няма да има кой да ти помогне. Но нищо, че си ръб, пак ще ти помогнем! Защото сме много! Ти пак не плящай за другите!

16

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок. Поеми лична отговорност като изкачващ стъпалата и гледай да не се търкулиш от тях че няма да ти помогна понеже си бил безразсъден да ги ползуваш.

15

До Чик Чок

преди 1 година

Всеки може да сбърка, това не означава, че трябва да го изоставим!

14

Анонимен

преди 1 година

До Чик чок. Нещо не ти разбирам бърборенията. Хората са любознателни, експериментират, упражняват екстремни спортове, катерят се по планините, плават в океаните. За каква "лична отговорност" бърболиш ? Всички да си седят вкъщи ли ? Тогава нямаше да има кораби, самолети, влакове даже и автомобили защото няма да има кой пръв да прекрачи границата на неизвестното. А това винаги е свързано с рискове. Щеше да се рОдиш в некоя пещера, но и там всъщност е опасно.