37

баба Пена

преди 1 година

За съжаление нито ДБ нито ПП стават за нещо. Ако до сега са ни управлявали некадърни, то сегашните са некасърни х 10^10. Млади кухйи ***. Само като видя видния адвокат Хр.Иванов и лошо ми става. Цял живот на държавна хранилка, нищо не можеш, нищо не работил. В комбинация с новите му ортаци става тотално за ***.

36

Играта свърши

преди 1 година

Видях го на снимка този генерал ...... вярно прилича на г /ном .Петков и Иванов ПО ВИСОКИ ОТ НЕГО! Ама иначе ГЕНЕРАЛ! Смех.

35

Голям цирк

преди 1 година

Нали и двете партийки ПП и ДБ са собственост на Прокопиев - какви преговори?!

34

Saa

преди 1 година

Значи и пп оттекоха

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.. Катето да не е про100ста??

32

Коалиция Шарлатани

преди 1 година

Айде хаирлия да е!

31

ТАЙНО, ТАЙНО..

преди 1 година

ПП, БСП, ДБ станали МИЛИАРДЕРИ, КАТО ПРОДАВАЛИ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА НА ЧЕТВОРНО ПО-СКЪПА ЦЕНА..... ЕТО ЗАЩО НЕ ИСКАХА ЯВНО ДА ПРОДАВАТ, КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ........... ПАЧКИ, КЮЛЧЕТА, ЧЕКМЕДЖЕТА НАПЪЛНИХА ЗА САМО 6 МЕСЕЦА........ ТАЙНО, ТАЙНО...

30

Майора

преди 1 година

Абе ген. Гном по голяма корупция от това че сте партии на олигарсите и ги защитавате , има ли?И за каква съдебна реформа говорите след като искате премахване на човека Гешев и избор на послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт! И Борисов ли е управлявал лошо или безпринципната ви коалиция която за 7 месеца доведе страната до фалит , неизгодни сделки , афери и попълване сметките на ПП със 100 млн евро и теглене големи заеми незнайно защо и за какво! Това е краят на вашите парт

29

анонимен

преди 1 година

Питам се дали има някаква, дори и най-малка възможност, да не виждаме повече отвратителната физиономия на генералисимуса Атанасов на бг политическа сцена. Май само от нас зависи, а?

28

Анонимен

преди 1 година

Преговори на едни престъпници с едни други престъпници.

27

Анонимен

преди 1 година

глупав ход ... Атанасов не е човека за тази работа, Атанасов е силно подвластен на персоналните си емоции и комплекси ... и ако очаквате, че Герб ще изчезнат просто защото така ви се иска, по-скоро вие ще изчезнете.

26

Анонимен

преди 1 година

Събраха се! Обединени от общите им интереси. Не България, а евроатлантическите ценности! Да живей и пребъде евроатлантизма!

25

Натали Трифонова

преди 1 година

Много мераклии за кацата с мед ще останат извън борда и сами ще се разтурят

24

Анонимен

преди 1 година

Отваря ни се възможност с един глас да изхвърлим три вашингтонски творения наведнъж. Перфектно.

23

Анонимен

преди 1 година

Каква коалиция ще правят тия. В България след 24 февруари тази година изборите ще бъдат само дали искаме Путин за президент или да ни оставят в автономията на Кадиров.

22

перко

преди 1 година

Въх, въх, въх какъв демократ се пръкнал от това комунистическо ***! Девиза им щял да бъде с десни мерки леви политики!

21

Манолски

преди 1 година

Взе ха се

20

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Алена е казала на Боко в...таен разговор,че Нептун е в съвпад със Сатурн,който е с ...акцедент Уран,което пречи на Плутон да се движи по...правилната орбита и в резултат на тези...съвпади Герб не го вижда на...хоризонта на следващите...избори. Боко е...засекретил прогнозата и днес спешно привика Атанасова да й набие,,,канчето.

19

мунчо

преди 1 година

До И всички граждански Ходи си тегли една от"зад и недей да мислиш за България, -- не ти се отдава.///

18

Анонимен

преди 1 година

Оля наля е няма такава комедия. Голям смях ще да ги гледам как се гърчат след изборите и се обвиняват един друг за мега падението, което ги чака ))))))))))))