77

Асен

преди 1 година

Атанасов му е време да се пенсионира. Едно полезно нещо не е свършил в политиката.

76

Анализатор

преди 1 година

Тези от ДСБ да разберат най-после генерал ли е или *** гном този Атанасов. Според мен е дребен нисък човечец, който съвсем скоро ще бъде безработен. Както и останалите т. нар. политически лидери. Особено тези от партията му на Ахмед Доган, известен като меди Доганов. Така са нещата в българския политически живот. Политическа криза след политическа криза. Избори след избори.

75

Анонимен

преди 1 година

76 Болшинството българи никога няма да гласуват за Възраждане, защото неискат да излязат от ЕС и НАТО. А тази партия има тези червени линии в програмата си.

74

Мира

преди 1 година

Танас запъртъка ,освен от подслушвания , интриги от друго разбира ли?! Тоя от 30 год. се размотава в политиката и за 5 стинки не е свършл нещо полезно

73

NoirFire

преди 1 година

Дори да управляват отново абсолютни некадърници са, 3-4 месеца максимум преди народа да ги омете , това не е алтернативата.

72

Надя

преди 1 година

До 79 Ахаха Е от кадя на кадя да ни е гадно,като сте големи смешници всичките,, реформатори" Танас реформатор?! Ристьо реформатор?! Я стига бе карикатури болни,я се разкарайте,я не се пречкайте ,

71

Ахахах

преди 1 година

Чета тука нещо тролололовете са се активирали! Гадно ли ви е, че София е на ДБ и ПП, а? А? А? Ахахахах

70

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АТАНАСОВ НОВОТО БИЛ ПОТРЕС И ЗАЕДНО С РАШКОВ ЩЕ ГРАДИТЕ УСПЕШНА БОГАТА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

69

Кажете си комунета

преди 1 година

Демокрацията роди от падъци на комунисти ! Има само нов комунизъм (този от запад ) и класически стар комунизъм (Русия дали с Путин или друг на негово място )Това за демокрация, свободи, равенство ....НЯМА ТАКАВА ПРИКАЗКА .Ние сме в новия комунизъм на западни конгломерати /олигарси - ОЛИГОПОЛ! Свободния пазар е приспивна песен за децата . Срам ги е да излязат да си кажат какво са ! НОВОКОМУНИСТИ !

68

Анонимен

преди 1 година

Само Възраждане могат да донесат промяна . Евроатлантическите партии искат от същото докато бългрския народ изчезва а България от 15 години евроробство рови дъното на всички класации . НАли Киро дойде на власт ? Що не смени дъртите ченгеджисти душманисти и гербарас прокуристи ? Нали са първи приятели с душманите заради дългите години на власт и евро безнаказаност на властта . Тия доказаха че са врагове на промяната.

67

пасарела

преди 1 година

Какъвто е преговарящият , такива са и преговарящите ! Пълна порнография са тия , ту се отказваха уж от лидерството , ту се самоназначаваха сами , че видите ли , ние сме най добрите и без нас не може ! Кои сте вие и кои луди още има да ви подкрепят !! Време е вече да изпаднат БСП , ГЕРБ ПП , ДБ , апа да не говорим за лудия Костя и тогава БГ може да мисли за нещо ново , разбира се без Радев !!

66

БГ

преди 1 година

Кирчо каза нарастваме лавинообразно,да не забравите да поканите Бареков,Майчето ,отровното трио,Волен Сидеров,майките, претопляйте манджата, че съвсем ги забравихме тия герои

65

Анонимен

преди 1 година

Атанас Атанасов гнома, екзекуторът на червените останки от партията на Иван Костов.

64

Ганди

преди 1 година

Гномче ще преговаря с Дамаджанков, ти да видиш,очаквам старите *** ептем да унищожат държавата

63

КлубДондуков53

преди 1 година

Не Благодаря! Помним предишните ви Реформаторски усилия, където се налапахте с постове да източвате министерства с завишени проекти само на хартия, чрез НПО-тата ви и крепихте Бойко няколко мандата. Преименуването ви на ДБ няма да ви помогне. Помним какви ги сътворихте, както и разследванията на ваши хора от Олаф за злоупотреби с евросредства.

62

Анонимен

преди 1 година

Единствената кауза на тази шайка е заличаванто на България като субект.

61

Социален психолог

преди 1 година

А в "Демократична България" само една партия ли има? Не става ясно

60

Анонимен

преди 1 година

Ох не мога ще се скъсам от смях:)))))))))))))))))) едни мижитурки искат да са с други такива. Себеподобните се привличат:))))))))))))))))))) сега всички се качвайте на една лодка и да ви няма:)))))))))))

59

Анонимен

преди 1 година

Избирателите в България доказано имат много къса памет. Чудя се как подкрепят и си мислят, че БКП прокурор прекарал целият си живот след промените в политиката и не пропуснал нито едно НС, активно подкрепял останалите издънки на БКП и ДС от ГЕРБ за гласуването на всички важни законопроекти ще донесе промяна в модела за ограбване и разпродаване на държавата.

58

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани ООД. Поне сега всички са на едно място:))))))))))))))