41

Българин

преди 1 година

Дядото ти Иване, сигурно не може. Както и, че баба ти не иска. Сигурно си прав за това. Но пък, в Българията има и други дядовци и баби. ДА ХИЛЯДИМ. Бабите и дядовците. И НАЙ-ВЕЧЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И ЛАТВИЯ. А и особено внучката ми.

40

Анонимен

преди 1 година

Има точно една причина ДБ да искат да се обединят с ПП - защото иначе няма да минат прага от 4%.

39

Иван

преди 1 година

Дедо не може, баба не иска, впрочем, какви са тези вълнения, от 1 година се видя, че военните управляват сериозно и трябва да се отървем от тях, като покажем - че не ги искаме за учители. Тоест - да покажем гражданско общество, влизаме в нов Бай Тошо.

38

Безпартиен

преди 1 година

Този също ще е безработен след няколко дни. Тогава българите ще празнуваме. С ПЕСНИТЕ .

37

перко

преди 1 година

Ъ-а-ъ-а-ъъъ! Пинокио, идя се, че за адвокат не ставаш, за министър също и е баодари на Борисов, че те спаси! Редно е след като претърпите поражеие на изборите да си подаш оставката и рзбереш, че и за политик не ставаш, а само за нечий лакей!

36

Анонимен

преди 1 година

Почнаха празните приказки.ВСЪЩНОСТ НЕ СА СПИРАЛИ.

35

Анонимен

преди 1 година

Аарон Диас е артуро в земя на честта

34

Анонимен

преди 1 година

Ице, слез от тоя самолет- вече не лети за Скопие! Фалира линията! На Кики работата ялова, а парите в посредници винаги!!!

33

Анонимен

преди 1 година

София и артуро са любовна двойка в земя на честта

32

Анонимен

преди 1 година

София от земя на честта

31

Анонимен

преди 1 година

И ще ви спрат парите спонсорите! Работа не вършите за два лева! Само лапате милиони, но законно! Обявени! Гениално!

30

Крипто Иванов :

преди 1 година

Няма да дадем властта на други! Ще се омешаме с ПъпътУ да съберем поне 4% иначе няма депутатски кюфтета!

29

Анонимен

преди 1 година

Посредниците в сделките за износ на наше оръжие за Украйна през трети държави са спечелили до 1 милиард евро, съобщи ГЕРБ. По-рано бившият премиер Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев признаха, че тайно са изнасяли оръжие за Украйна, като 40% от цялото дарено оръжие и гориво за Украйна идвали от България

28

баба мара

преди 1 година

за какво ми изтрихте коментара не знаете на кои господ да се кланяте вече

27

Soli Invictus

преди 1 година

Поклонете се всички на Слънцето и не се правете на много важни! Да живее Слънцето и славата на Александър Македонски!

26

Гласувайте пак

преди 1 година

Предишният парламент се съгласиха да продават снаряди и патрони на Украйна чрез посредници, настоящият парламент вече дариха тежко въоражение като западни издания говорят на самолети и танкове....... Вече има запитване до констутуционния съд за мобилизация. Следващият парламент ще ви изпратят на сигурна смърт във войната срещу Русия - защо си мислите, че обикновените украинци искат да ***? Всеки българин в Европа между 18 и 65г да си помисли дали иска да ходи с еднопосочен билет в Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

Христо(Иванов) Бойкикев син на потомствени комунисти : Властта ще си отиде от нас ! Айде няма нужда от вас псевдо демократи кому няги .Видяхме ви "Леви цели с десни средства." Не сме 1990 та да не сме осведомени какво значи "времето е наше " !

24

Майора

преди 1 година

Абе Пинокио не разбрахте ли че никой не иска партии на олигарсите , които ви подкрепиха и доведоха на власт! Още повече какви реформатори сте след като се провалихте навсякъде! И отдавна мантрата за съдебната ви реформа се състои само в премахване на личността Гешев и поставяне послушен главен прокурор и прокуратура в изпълнителната власт! Но и друго не се очаква от адвокат с отнети права и секретарка протеже на олигарсите!

23

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

22

Анонимен

преди 1 година

Корумпираният Бойкикев е жаден за власт. Пирамидата NEXO ще ви превежда ли още мръсни пари от измамените хиляди вложители???? А Пинокио???