61

Ппп

преди 1 година

Листите нямали значение. Абе този грозник за толкова глупави ли има хората. Простото Киро като подхвърли списъка с наши ПП неповторими специалисти за първите места, на Ицо и гнома ще им изхвръкнат очите. И в двете агитки има толкова зависими, че ще се борят до кръв кой да е по, по, най. Голям гърч ще падне. Голям сеир ще се види. Дерзайте, ние сме тук и чакаме. И пуканки ще има.

60

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава России, слава Путину! За Победу!

59

Бай Пешо

преди 1 година

Сигурно тяхната коалиция ще бъде: "Некакви "Евроатлантици", Които Саботират и Ограбват БълГария" или съкратено: НЕКСО БГ

58

Винкело

преди 1 година

Връни патите на некс и тогава че мислим да гласуем за тебе и другите пп.

57

Шофьор

преди 1 година

Подполковникът Цонев беше ЗКПЧ на поделението на МВР в Ловеч. Бях му шофьор и приятел. Скромен човек беше. Не като сегашните български военни. Освен това, шефът му Предов от УБО-то също ми беше приятел. ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА БЪЛГАРИЯТА разбраха преди тези от БКП-я, че с комунизма в България е свършено. Доста преди далечната 1989 г.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

55

Ефрейтор

преди 1 година

Правете си я формулата. Но, не тази от едното, а за правителството. За нищо не стават сегашните депутати и техните политически лидери. Изобщо не е случайно, че този бившия на ДПС-то го убиха. КАТЕРИНО, ВАСИЛКАТА И СТОЙНЕТО.

54

Анонимен

преди 1 година

Аман от червени отрочета станали първи атлантици.

53

Христо Христов

преди 1 година

До 47 "... щото току виж си ни мобилизирал всички да мрем " - че то няма да е лошо, ако 50000-100000 европеида дадете фира в името на ценностите за които сами си гласувате.

52

Ключа за палатката

преди 1 година

Да правим формулата, че отидоха постовете и грантовете. Леле мале !

51

Ефрейтор

преди 1 година

Не знам какъв Иванов си, но пък ги зная формулите. Те са си в химията и за химиците. А пък аз, за разлика от теб и другите политически лидери на България съм к х н. Нито съм пожарникар като приятеля ти от Банкя, нито пък съм генерал като тези, които фалираха България.

50

Христо Христов

преди 1 година

Следващите избори трябва да доведат до стабилно мнозинство за излизане на България от ес и нато. Всичко друго е загуба на време и загуба за България.

49

ОФчу

преди 1 година

Радев, проекта му "Проказа" с протежето му канадчето Кире Т.", Чалгата с "Нема Такава Партийка" , "ДБ".лите и Болшивик Олигархията БСП - докарахте държавата да тежката политическа и икономическа криза с "демократично-реформаторското ви управление!!!Гърбавите и ДПС агите, поне съхраняваха външно политически разумен неутралитет. "Фейк Промяната" разруши и него и вкара Бг в центъра на глобалния деструктивен водовъртеж!

48

Нексо

преди 1 година

Иванов, кажи си за Нексо?

47

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

46

Анонимен

преди 1 година

Моля се богу горещо да не намерите формулата да вземете властта ... щото току виж си ни мобилизирал всички да мрем та да могат едни задокеански лами да си пълнят гушите и да си играят на война!

45

Въпрос?

преди 1 година

Христо Иванов има два апартамента в Брюксел, но нито един журналист не го пита по този въпрос как се е сдобил с тях след като няма нито един ден като юрист?

44

Анонимен

преди 1 година

ДПС ще намажат най-много от цялата работа

43

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Бойкикев няма шанс. Ту лупя му отказа щоти не му требе вече, ся и Кире ще го натири. Ще разпъват локуми за обединение , ама няма да се случи. Като на миналите избори.

42

Анонимен

преди 1 година

Още един апартамент ли в Брюксел бе? Дай сега един в Лондон!