20

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

*** , я кажи , ако не дай боже пак влезете в парламента, ще подкрепите ли мобилизация за фронта?

19

...

преди 1 година

Какво от това, което пропагандират десните, излезе добре? 1. свободна пазарна икономика - Наложиха ни чужди правила за ВСИЧКО, Спряха пазарите към почти всички страни 2. Свобода на словото - Свобода за агитация против бълг нац, интереси, всичко друго се мачка 3. Неприкосновеност на частната собственост - видяхме чрез санкции, забрани, ликвидиране заради измислено болести 4 . екологичност - все повече отпадъци, все по-голямо замурсяване чрез невидими на пръв поглед материали в електрониката, пла

18

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Атанасов комунистически генерал бил новата стара месия трябва много да се е объркал съвземи се

17

Аз

преди 1 година

Няма да сте вие със сигурност. Няма да забравим че Иван Костов разпродаде България на безценица и създаде олигарха Прокопиев. Пак ви се краде ама няма.

16

до 8

преди 1 година

Ами добре. Ти какво си се спекъл такъв? Нали си истински българин и не си предателска уттайка? Карай я малко по-спокойно. Наближава времето, ще покажеш колко струваш.

15

Майора

преди 1 година

Абе ген. Гном какви реформатори сте като произлизате от комунистически родове и сте участвали в управлението на страната, да се събирате с хора срещащи се с олигарсите в джиповете и не по мое мнение шарлатани и измамници? Това ли според теб е реформаторско че да казваш или те , или ние?Я погледни се и вж че за нищо не ставате!

14

Анонимен

преди 1 година

И вие, и те сте в един кюп, жужи. Времето ви изтича.

13

бай Ламби

преди 1 година

Абе Танасе, *** нали един път веке я прайхме тая революция бре генералче измислено. *** нали навремето скачахме по площадите зарад ония Мавър дето ти се води началник на тебе и викахме "кой не скача е червен".Сега па ли революция бе сине майчин?Ми чи то живота ни се у революции мина зарад такива като тебе бе па ляк.Айде да си земате куклите и парцалките заедно с тия от ПП и да ви няма веке!

12

Анонимен

преди 1 година

Отвратихе и изплашихте хората. Заради вашия облик, заради облика на националния предател и унищожител, който не се спира в съсипването на всичко бългаско, хората се гнусят от избори и "демокрация".

11

Анонимен

преди 1 година

Задължително се обединете, щото иначе падате в канала където ви е мястото заедно с пп.

10

Анонимен

преди 1 година

Типичен комунист е тоя и изключително злобен заради хоббитския си ръст.

9

Мнение

преди 1 година

На гнома с тия демагогии все революции и войни му в главата а всъщност целта му е да изкара до живот в парламата и нищо друго!

8

Изборът за ДБ

преди 1 година

Да изчезнем като партия или да не минем 4% на пролет :)

7

ХоХо

преди 1 година

Танасе , гласувах за вас, НО ако се обедините с ПП изчезвате от сцената . . . Нямам намерение да гласувам за изчезващ вид !

6

Анонимен

преди 1 година

Наско жабата да ходи да *** мухи по-добре вместо да квака...От ЕС ги одобриха.

5

Свидетел на капачки

преди 1 година

Не се върти бре ,не чу ли човека давай капачки да тръгва за Украйна тука бъдещето ще.почака

4

Анонимен

преди 1 година

Риториката е подходяща за ситуацията. Не съм много сигурен обаче, че оцъкленият генерал схваща добре кои са "ние" и кои сме "те". Дано не се наложи да го разбира по трудния начин, но натам вървят нещата.

3

Анонимен

преди 1 година

Това джудже е компрометирано с неговите реформи

2

МАРШ БЕ МЪРШО!

преди 1 година

МАРШ

1

Капачки за бъдеще

преди 1 година

Атанасчо давай капачки ,че ме чакат Украйна за доставки ,ко се въртиш ?