80

Анонимен

преди 1 година

Или ние ли те....???? Айде бе, ти ли ще ми говориш за революция и 1997г., бе мръсен, долен, комунистически б**** ???? Разградския прокурор, ченгесар и пряко отговорен за "възродителния" процес...???? Ако бяхме държава, типове като този никога нямаше да бъдат допуснати в политиката!

79

Климбо

преди 1 година

Ако този с клепналите очи,и Криптомир се махнат,има по-голям шанс...мисля

78

Христо Христов

преди 1 година

България излиза от ЕС и НАТО. Атанасов може да помогне на България единствено ако троши камъни за магистралите на Тиквата.

77

Анонимен

преди 1 година

97, глупости говори този ***. Той има голяма заслуга за това положение

76

Анонимен

преди 1 година

Народът срещу ГЕРБ ....

75

шопендар

преди 1 година

всички красиви,умни,от последното правителство,ще ги пратим за рециклиране

74

Командир

преди 1 година

Я па тоя ! Виж си пагона и си намери мястото в строя,бре ! Вие пък сте най-малко интере сните и ... заслужилите - на какво се надявате,след като се коалирате с най-големите мо шеници ПП ?! Колкото и да се готвите,отсега сте ... АУТ !!!

73

ПроСоТо

преди 1 година

е да!..Симпатичния грозник,като верен фен на "борците против капитализма и фашизма" е залягал усърдно над "Историята на болшевизма"../Вие не сте,нали?..Не ви итребе!/...Та девиза "КОЙ КОГО" е използван точно от тия,на които "женерала" иска да имитира...Но въпросния девиз е от преди 100 години !...За това той са пъне да го осъвремени...Макар че не става ясно кои са тия "НИЕ" и кои -"ТЕ"...Ама карай!.."Тхе шо мусте го оне!"..

72

Анонимен

преди 1 година

Този се точи да точи!

71

Анонимен

преди 1 година

Ако искате европейски заплати ще трябва да изчегъртате ГЕРБ а изборите. Без това няма да имате нормален живот.

70

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте, не оставяйте други да решат вместо вас.

69

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АТАНАСОВ СЪС ЗАКЛИНАНИЯ НЕ СТАВА КОДОВЕТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ АМИ СЕГА БОРИСОВ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА АТАНАСОВ ЗАЩОТО Е ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК ЛИДЕР РАЗБРАЛИ АТАНАСОВ ВЪНВЪНВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

68

Анонимен

преди 1 година

Нямало да се обезличат! Че ДСБ-то, та и цялото ДБ сте се обезличили от доста отдавна, не виждате ли как леко се оттичате след Славчо.

67

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС като най-голямото зло или ние народа. Вие решавате дали да подкрепите най-голямото зло, вкл. и като не гласувате за някоя партия или да подкрепите народа като гласувате за някоя партия или коалиция.

66

ОФчу

преди 1 година

По-големи Врагове на Бг от родният ни политически "елит" май няма!!!!

65

Анонимен до 68

преди 1 година

Абе троляк непълнолетен я виж пак опорките!!!!!!

64

Анонимен

преди 1 година

Важното е повече хора да гласуват за някоя партия, а после ще стане ясно кой за къде е. При гласували над 95%, което е ясно, че няма да стане, бедна ви е фантазията кои партии ще имат най-много гласове. Едни 60-70% гласували е напълно възможно, ако хората пренебрегнат внушенията на някои партии, че нямало смисъл да се гласува.

63

Анонимен до 67

преди 1 година

В цял свят използват хартия, само шарлатаните в България искат машини, щото няма да помиришат парламент, ако ще и с Дядо Коледа да се коалират!!! Добре че в следващия парламент ще са по-малко и от Възраждане сега- демек малко и жалки:))))))))))))

62

Анонимен

преди 1 година

Последните избори се решиха от тези 62% от имащите право на глас, които или не гласуваха или гласуваха с "не подкрепям никого", с което дадоха повече депутати на ДПС и направиха мутрите първа политическа сила. При едни над 60% гладували за партия или коалиция, резултата можеше да е съвсем друг и отдавна да имаме редовно правителство

61

Анонимен

преди 1 година

По цял свят върви процес на отпадане на хартиените бюлетини, само в България някои държат на тях, за да фалшифицират изборите.