252

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 290 "Войната ще продължи още 8 години." ------------------ Много се съмнявам

251

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължи още 8 години.

250

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой финансира този жалък пропаганден сайт - навярно червеновратите. Добре е все пак да се държат в заблуждение евроатлантическите шу шу ми ги. Да не знаят какво става, те и без това няма да си напъват изпраните мозъчета да търсят истината. Хубаво е да си мислят че каквото пише в пропагандните из т ри вал ки е това е тистината, така най-лесно ще глътнат вода като му дойде времето.

249

Закривай

преди 1 година

окрайна!

248

Анонимен

преди 1 година

се тая за какво се готви путин е доказан некадърник Най добре да си разтяга бузките за щика

247

Анонимен

преди 1 година

Не бе, чакай, нали Путин беше умрял. Съвсем се объркаха пропагандистите от полското мазе. Калпава работа...

246

100%

преди 1 година

До Анонимен 284 ................украйна свърши.....

245

Анонимен

преди 1 година

Путин действа едно към едно както Хитлер. И както Хитлер някога, има много подържници. Накрая, както съветският комунизъм навлезе в Европа, така сега в Русия ще навлезе китайският. Разликата е, че китайците имат премного население и имат нужда от територии. Така, че забравете думата "руснак".

244

американеца

преди 1 година

Татяна може да драска само в НАТОВСКИ вестници и пише пълни глупости които *** услужливо подава н а шараните в колонията

243

Анонимен

преди 1 година

Ниско ниво... Няма ли как по-убедително да манипулирате?

242

До 280

преди 1 година

Пишеш глупости. За Китай Русия е жизненоважна. Китай няма приятели в Изт. и Южна Азия освен Виетнам и Сев.Корея. Япония й е враг, Южна Корея също, да не говорим за Тайван и търканията с Индия. Китай ще крепи Русия, Индия също заради вярното щатско куче Пакистан.

241

Анонимен

преди 1 година

Никой който е воювал срещу останалия свят не е спечелил.Рим,Османските турци пред Виена,Наполеон,Хитлер.Какъвто и икономически и военен потенциал да има.Просто историята трябва да се чете и от нея да се правят поуки.За съжаление Русия е изправена срещу останалия свят.А зад нея е Китай който ще и нанесе най-жестокия нож в гърба.Азиатските интереси са планирани за столетия напред и Русия е малка спирка по пътя на Китай към световна експанзия.

240

Путин Капут

преди 1 година

Нагробная стограмовка върши работа. Засега Руската пидерация атакува 20:1. Но въпреки това успехите когато ги има са нищожни. Скоро Путин няма да разполага с работоспособни мъже за военна служба. Младите жени ще се изнижат но света и можем да закрием тази срамна страница от човешката история.

239

Анонимен

преди 1 година

Разлагащия се капитализъм надживя Коминтерна, Октомврийската, Варшавския, Югаславия, СССР ... Сигурно ще надживее и Руската федерация

238

Аха

преди 1 година

Така е, историята трябва да се чете, трябва да се мисли каква информация ни дава и съответно да следват изводи, а поведението ни в бъдеще да е съобразено с изводите!!! Та какво чакате Руснаците да се предадат ли? Чакайте!!!

237

Анонимен

преди 1 година

Te загубите са за окрайната... Нещо много ви бледнее пропагандата. :( Немските танкове ще идват с немски екипажи, защото вече не остана украински резерв за попълване на загубите.

236

Стиви

преди 1 година

До българинГледай Какалашков и си трай,там са втора армия мира,унищожиха 1 милион украинци,стотици Абрамси и Брадлита,Киев за три дня и т.н

235

Антън Джошуа

преди 1 година

Дълбоко обследвам с боксова ръкавица задните отверстия на платените русофили във форума. За жените , дъщерите и майките им - безплатно.

234

Анонимен

преди 1 година

Путин е душевно болен и ще завлече цяла русия с него.

233

Иван

преди 1 година

Ще продължи много, както и да е.