272

Сашо

преди 1 година

До ХХХИзмаслена дьржава!Плацдарм американски и един продажен евреи президент!Този смешинк трябва да е сигурен че го Чака украински военен сьд за неговите престьпления!!!

271

Едно си баба знае,

преди 1 година

едно си баба бае! Ако го повторите още 1000 може да се сбъдне, продължавайте да опитвате :D Ейтоя цитат обаче "Руският лидер вярва, че няма друга алтернатива, освен да надделее в конфликта със САЩ и техните съюзници, който смята за екзистенциален, казват запознатите." е твърде силен, за да го метната така между другото. Това си е дефакто признание от страна на Запада, че се целенасочено се води война с Русия. Защо тогава, РФ трябва да отстъпва и да се договаря? По чия логика?

270

Баба Гошка

преди 1 година

До к.Р.Ч.о- В нашето училище, 25г.украинка преподава на децата Руски език, а ти КИРЧО си задай въпроса, защо? Руски се говори повече от немски в света, нищо че това е езика на парите.

269

Анонимен

преди 1 година

Путин се готви,готви ,докато сам се сготви на..Дроб сарма.

268

Анонимен

преди 1 година

Целият свят се изчисти , от СТАРОТО СИ ОРЪЖИЕ , В УКРАЙНА !

267

Анонимен

преди 1 година

До цел---Нещо бъркаш клоуните !Клоунът е в Киев , Брендо също е в Киев . Защо украинците запалиха българското знаме в Киев и още в един град , и защо Зеленски не ни предаде затворникът Брендо ...?

266

цел

преди 1 година

До Петър ИвановЦелта беше Киев за 1 седмица, сега щели да си поставят по-големи цели - Берлин,какъв клоун само...

265

хм

преди 1 година

Едно е сигурно - Русия дори да бъде победена в конвенционална война, никога няма да се признае за победена и да го позволи. Тогава ще стане такава ескалация, че дупе да ни е яко. Дано само САЩ не разчитат на това. Има едни теории, че точно на това се надяват - разплаване на голяма война, далеч от САЩ която да им изгори огромните дългове, да обатачи Европа и Русия,а те да излязат пак с предимство и на печалба. Виновни ще са руснаците естествено,те ще са спасителите, както винаги (с пълни джобове)

264

България

преди 1 година

Слава на Украйна.Само че в състава на Руската федерация.

263

България

преди 1 година

До кЩо *** ли ще учим?

262

България

преди 1 година

Слава на Русия в състава на Руската федерация.

261

к

преди 1 година

Защо в България в някои училища продължава да се изучава руски език ?Чужд език се учи по две причини - бизнес и туризъм. Какъв бизнес с Русия от сега нататък? За туризъм да не говорим. Защо си осакатяваме децата да изучават мъртъв език?

260

Жуков

преди 1 година

По цял ден се дрънка за руските загуби води се някаква измислена пропаганда вземете най накрая да напишете за бройките на толкова ревниво пазената Украйна.Тези просяци имат 350000 убити!!!

259

ХХХ

преди 1 година

Украйна .....няма такава държава ...това е просто плац за бой между Русия срещу САЩ и ЕС ! САЩ начело с Зеленски направиха украйна просто поле за боеве .......

258

Какво толкова

преди 1 година

Русофилите го хвалите Путин,все едно е месия!Той върна Русия в 18 век,но не по територии,а по мислене и по "модерност" ако мога така да се изразя.Пътят е само надолу,дори да успее по някакъв начин да победи Украйна.Ще има неимоверно много проблеми с голяма маса от хора останали без жилища,пари,работа(по негова вина),за които трябва да се помисли и те ще са голямо бреме за Руския бюджет!Да не говорим за отровените отношения със Запада и т.н и т.н!

257

Петър Иванов

преди 1 година

До До 290След влизането ба танковете Леопард, започва отечествена война - цел -БЕРЛИН.

256

Анонимен

преди 1 година

Нека се изяви човека , де. Има няколко аксиоми според него и той и обкръжението твърдо вярват в тях. 1. Русия е богата. 2. Руснаците са свикнали на глад и мизерия. 3 Хората в нашата система са като мравките - личността не струва нищо. важен е колектива. 4. Ако не командваме света ще трябва да работим като света, а то е мъка. А аз и такива като мене какво ще правят?

255

Загуби, загуби,

преди 1 година

ама нацистите са в руини!

254

До 290

преди 1 година

До АнонименДали ще има РФ след 8 години? Фантастика.Ще се разпадне още след 2-3г.

253

до 280

преди 1 година

До До 280Бил съм многократно в Китай и ще ти кажа,че думата ,,приятел,, не съществува.Само ,,интереси,,.А богатият на неразработени ресурси Сибир е толкова близо.