102

Изедници

преди 1 година

И убийци са тия.

101

Евро Очила

преди 1 година

Високата инфлация е основната пречка пред присъединяването на България към еврозоната от 1 януари 2024 г., каквато е поставената от София цел. Това коментира Fitch Ratings.Според Fitch политическата криза не е повлияла особено на процеса за подготовка за приемане на еврото, но бързият ръст на цените се очертава като основен проблем.

100

0808

преди 1 година

.... НЕ желая..видях какво стана в Хърватска, а като знам наште търговци колко не са меркантилни ми се изправя косата.. дано Ниската страна ни спре пак.. дано

99

Анонимен

преди 1 година

До Питащ Толкова е прясно месото,че като се свари кръвта,която е останала по кръвоносните съдове е твърда като камък! А за вкуса-не знаеш месо ли ядеш,трева ли.....Зная само,че ядем *** и остатъците на Европа и света!!!!

98

kk

преди 1 година

Референдум и каквото каже народът. От какво се страхувате господа политици - че вашите господари ще ви поискат сметката къде и как сте похарчили парите за реклама на еврото?

97

един

преди 1 година

До тези, които смятат, че народът не може да се произнесе за еврото, защото бил некомпетентен: АБЕ, ЗНАЧИ СЪМ КОМПЕТЕНТЕН ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ДА ИЗДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ И ***, А ДА КАЖА КАКВО ИСКАМ И СМЯТАМ ЗА ДОБРЕ ЗА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО - НЕ СЪМ, ТАКА ЛИ? КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПОЛИТИЦИТЕ ДА ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ НАРОДЪТ ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА. ИЛИ ОТКРИТО ДА ПРИЗНАЯТ КОЙ ОТВЪН ИМ ПЛАЩА ДА НИ ИЗТРЕБЯТ

96

поточна линия

преди 1 година

училищното увреждане на очите се дължи на литер. бел, нац история, запаметяване на формули и т.н.

95

поточна линия

преди 1 година

между другото и японците трябва да си оправят бюджета.

94

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

85% от живеещите в България сме за евро и ще стане.

93

Анонимен

преди 1 година

Никакво евро в България като официална валута. Точка.

92

поточна линия

преди 1 година

толкова сме неадекватни, че решиха некоректно да обвиняват русия а не облекчаването.

91

плейбоят Пеканов

преди 1 година

Пеканов май ще влезе в политиката през "задният" вход. Засичан е с дъщерята на Радев, с Благовеста Кралева (на гербавия крадец Кралев). Политически дъщерички пърхат около него, бащи кимат одобрително. Да видим през коя партия ще "нахлузи" политическата кариера.

90

запознат

преди 1 година

Лъжа е, че лихвите по кредитите ще паднат след влизане в еврозоната! Дори в момента лихвите по кредитите в лева на българите са по ниски от лихвите на германците по техните евро кредити! Апсурдно е да се очаква, че лихвите на българите в евро ще са по ниски от тези на германците след влизането ни в еврозоната, защото германската икономика е с по висок кредитен рейтинг от българската!

89

КУРтев

преди 1 година

Ако бях млад щях да избягам от тази страна надалеч! През 9 планини в десета, защото тук ще стане РОМщайн!

88

поточна линия

преди 1 година

Добре, само дръжте под контрол самите ЦБта по количеството.

87

Питащ

преди 1 година

Какво значи "прясно охладено месо" с произход Испания, Франция, Германия и др. ? Вчера заклано, самолета чака, каца на летище в България, тирове чакат, хвърчат по пътищата ни, и хайде на витрините на големите вериги...!!? Да, ама НЕ! Пълна лъжа и заблуда за гладния български клиент! Къде са контролните органи?

86

Ралица

преди 1 година

За еврото да се въвежда по голяма сигурност и развитие и контрол на държавата ни

85

akud

преди 1 година

напълно подкрепям министъра

84

Анонимен

преди 1 година

Пеканов е поредната червена калинка на жалкият фигурант кРадев също както простото Киро и ококореният Асан

83

Българин

преди 1 година

"... регулаторите в България да вземат мерки да няма спекула...". Младежо, кой регулатор у нас изпълнява задълженията си? Никой! Дали Агенцията по храните?Затова ли ядем меса, колбаси, млечни продукти със съдържание на цялата Менделеева таблица и какви ли не ***? Досега някой от регулаторите да е доказал картелни споразумение за например горива, олио, млечни продукти, др. продукти, търговски нарушения при Черния петък и още, и още...? С лакомията на производители и търговци,ще стане страшно!