162

Българин

преди 1 година

Не! Не! При огромната алчност на българските търговци (например"Арена"-Мадан)ще подминем случилото се в Хърватия! Не сме озрели още за евро!

161

Стенли

преди 1 година

Айде нема нужда дръжти си еврото само ВЪЗРАЖДАНЕ

160

До Питащ

преди 1 година

Какво представлява "прясно охладено то месо" с произход-Испания, Франция, Германия, предлагано в големите вериги собственост на част от горните? Прясно РАЗМРАЗЕНО,15-20 ГОДИНИ ЗАМРАЗЕНО МЕСО, чрез накисване в специални разтвори. Да ни е сладко!

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 163 Какъв фактор в управлението от едно момче, пишещо докторат в момента и имащо стаж от по 6-9 месеца из разни институции? С тате и дядо видни другари от соц.време. Да, опитват се да го наложат като "ново" и "непознато" младо и излъскано лице със западно възпитание, но комунистическата закалка прозира. Пременил се Илия, пак в тия. Мислят само как ще прилапат валутния резерв, който ще се освободи в една при приемане на еврото. А другата ще иде в ЕЦБ.

158

Анонимен

преди 1 година

Насе, момче младо! Никъде няма да влезнем повече! Нашето влизане в ЕС е до тук! При нас други ще влизат- външен кръг на ЕС, а ние сме до тук! Няма нужда да се набутваме и да ядем щурци- няма смисъл!

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145Ти къде се намираш бе,забрави ли? Ако някъде другаде може в БГ просто не може защото българският манталитет ще го изкриви и ще го направи уродливо това може. Не чете ли как един се пени тука че ще си продава сиренето за 200 лв килограма Това дали е нормално? Българинът няма европейско мислене да не говорим за европейски доходи. А що се отнася за европейскирте вериги тука като не им изнася да отиват другаде. Все ще се оправя без лидъл и подобни.

156

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво прави тоя но ми се струва че е просто търси начин да оправдае съществуването си като фактор в управлението и нищо повече.Това не е човек с икономическо мислене той просто иска да остане в политиката да съществува там. Това е единственото което прави в момента.За мен това не човек който мисли за държавата и за добруването на нейните граждани.Той мисли за своето добруване и на някои хора понатрупали не толкова чисти парици които свободно да си харчорят в БГ

155

Анонимен

преди 1 година

Само си представете каква ще бъде пенсийката на СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ ПЕНСИОНЕР ако се приеме еврото При минимална пенсия 490 лв като го разделиш на две няма и 250 евро! Направо ужас! Това важи и за голяма част от заплатите на работещото население Как при това положение ще ми говорят за евро? Това е върхът на цинизма. Ама нали трябва да си лъскаме... самочувствието на големи европейци. Пълна отврат!

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160Не! Изобщо не му е времето! Може би само на такива като тебе които си правят сивичкия бизнес. България като цяло не е готова за евро просто защото не е адекватна на онези стандарти. Само на такива като тебе и на ония пухльовци във властта които се имат за големи реформатори (ха- ха!) им изнася. Видяхме цените хайде сега оправете и доходите и тогава ще говорим за евро. Стандарт,драги мои, а не само изгоди за някои.

153

Анонимен

преди 1 година

Ега ти *** с претенции за европеец Ухилил се като пълна месечина. Като нищо ще ни набута еврото без да има основание за това. И защо ще има цени в евро без това да е официална валута? Само това ми показва какъв компир е. Пълен ***. Смятайте какво трябва да плащат хората които не могат да си купят евро валута. Как може бе, кой я набута тая отврат във властта бе? Хората нямат ли думата само ще ги гледаме ли как плетат кошницата си? Направо съм в стрес. Ужас

152

Анонимен

преди 1 година

Точно сега е време да се въведе еврото час по-скоро! И това ще бъде факт на 01 Януари 2024г.

151

Ххх

преди 1 година

Не е сега момента за еврото !

150

Послание селеянджъра

преди 1 година

Биси лайката.

149

Анонимен

преди 1 година

От 2007 до сега имали ли сме хипер инфлация?

148

Анонимен

преди 1 година

До Който 155 Защо мислиш, че с еврото няма да може да имаш Румен Гечев? От 2007г сме в ЕС. Това попречи ли им? И без евро оставаме в ЕС. Справка Полша, Чехия и т.н.

147

Бради

преди 1 година

Колко са усмихнати! Че в развитите страни никоЙ не се смее толкова! И ЗАЩО?

146

Генчо

преди 1 година

Светлото бъдеще с еврото! Сега след далавера те с Украйна, нови ходове...няма ли да се сетите за обикновените българи! Какво направихте за тях, че си раздадохте милиони заплати, бонуси и пр!

145

Който

преди 1 година

иска съвсем скоро,както сме тръгнали нови 96-97г. нека мечтае за референдуми и някаква утопична гордост от бг лева. Лично мен ме е шубе! Само ,като си помисля макроикономисти,като Румен Гечев на какво са способни и тръпки ме побиват. Ял съм му попарата и повярвайте голям бълвоч е!

144

Ха ха ха

преди 1 година

Бяа пари са взели тия, че да поробят България.

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 152 Ами може да е за това. Търсят последни балъци с надежда да се закреяп и някой още да плаща с другите дълговете им. България и българиге имат досега малко дългове. Трябва да станем като другите задлъжнели.