78

Анонимен

преди 1 година

Нерде Китай нерде Америка? В момента си играят с огъня с Руснаците после с Китай?

77

Анонимен

преди 1 година

Китай се спира лесно просто им се забранява да пътувят и да влизат в Сащ

76

SDI

преди 1 година

Ако руснаците не спечелят в Украйна, китайците ще са следващите, които ще бъдат вкарани в подобен конфликт. Това те го знаят много добре и всячески се опитват да наваксат в технологично отношение.

75

Айде бе

преди 1 година

Хамериканците пуснете се на Китай да ви видя. Смешници Корея и Индия заедно с Китай и Русия как ви се струва? На мен ми мяза на Game Over

74

Факт

преди 1 година

Шваб и Запада не схващат че Светът и вселенатя не е базиран на ред а на хаос

73

Анонимен

преди 1 година

Е как с Китай?! Самият Швааб е възхитен от техния обществен ред и приема Сито с уважение, вярно комунисти са, но удачно управляват огромно население! Такъв ред май искат да се приеме от цял свят! Дори инсектите в храните по всяка вероятност са взаимствани от тях и вече въведени и в САЩ и в Европа и по цял свят!

72

Бай Дрън

преди 1 година

Полковник Марков обясни тоя Феномен пред Карбовски. Когато ти се струва, че всички те следят. Всъщност, тоя който те следи, даже и не подозираш, че го прави.

71

Големия памперс

преди 1 година

Краварите съвсем изтрещяха - нявсякъде им се привиждат врагове с които "трябва" да воюват. Явно най-голямата утеха за тези изку*кали, пълнещи памперсите старчета ще бъде, да отнесат целият свят със себе си в отвъдното.

70

Обикновен българин

преди 1 година

Кога ще бъдат ОСЪДЕНИ престъпниците на България ???? Всички , които изгониха българите от България със своята политика, бизнес и мафиотски схеми ТРЯБВА да бъдат ОСЪДЕНИ !!! Всички, които ни окрадоха и сега живеят ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ в нашата страна и в Чужбина ТРЯБВА да бъдат ОСЪДЕНИ и НАКАЗАНИ !!! КОГА ??? ЛУСТРАЦИЯТА ????? КОГА ???? Сега ВСИЧКИ живеят в ЛУКС !!! Всички, които ни лъгаха и крадяха !!

69

Щерю

преди 1 година

- Да, бе! Наслушали сме се на US приказки от 1001 нощ...

68

Факт

преди 1 година

А Китай да не би да искат да не смачкат другите

67

До коментар -76

преди 1 година

Не ти са виновни САЩ !!! В България вече от много години се извършва ГЕНОЦИД над българите от българските работодатели, политици и бизнесмени !!!! САЩ ли изгониха българите и те ли дават най-малките заплати и пенсии на българите ???? Къде си изучиха политиците и алчните бизнесмени своите деца ??? В Америка се изучиха и живеят най-ОХОЛНО !!! В Европа и в Америка и в Дубай живеят и се крият най-големите престъпници на България !!! С крадени пари от нас българите !!! Кога ще има ЗАТВОР за тях ?????

66

Анонимен

преди 1 година

Целта на САЩ е да смачква държавите и да ги подчинява, нещо като съвременно робство. Като държава не се подчини, САЩ я удрят военно или икономически като Япония преди 50 години и бившите соц.държави преди 1989 година. България също беше ударена от САЩ, както преди 1989, така и през 1996-1997 години, когато намалихме външния си дълг с над 3 милиарда долара и бяхме на път да излезем от кредитната зависимост от САЩ. Япония вече над 50 години още не може да се оправи от удара на САЩ.

65

иво

преди 1 година

Taя престъпна *** отдавна въоръжава Тайван. Ако Китайците допуснат същата грешка която направиха Руснаците?--- с години Американските Сенатори, Конгресмени и Европейски лидери идваха в Киев и подкрепяха хора които ще им служат вярно и предано. Финансираха организации и отделни личности за да дойдат на власт. Извършвайки преврат на власт дойдоха престъпниците и убийцита в 2014 година . Наивните глупави Руснаци с години вярваха и се надяваха на Минските спорозумения. След като Европейските лидери без да се претисняват казаха истината, че целта е било да спечелят време за да въоражат Украйна

64

Мъдреца

преди 1 година

Аман от зомбирани българи заразени с вируса Русия. Такива руски зомбита още живеят в 19 век. Нато като военна мощ и модерни войски са няколко класи над *** и жълтурите от комунистически Китай. Засрамете, се бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.

63

Антонии

преди 1 година

САЩ ще смачка комунистически Китай като нагли ***. Във агресивната война на корумпирана Русия срещу независима и суверенна Украйна руснаците извършват жестокости сравними с нацизма през ВСВ. Русия я чака съдът в Хага където ще бъдат осъдени, а един ден и заклеймени от световната общност. Такива зверства през 21 век не са извършвани от Всв, а руснаците дори ги задминаха.

62

Анонимен

преди 1 година

слава богу ще ударим мръсните китайци. нека нашите пратят кораби и да им обстреляме пристанищата още сега

61

Психо

преди 1 година

Г-н генерале, заповядайте другата седмица при нас в психодиспансера! Лекарствата ще ви бъдат безплатни. Разгромяване на Китай..... това са ТЕЖКИ халюцинации и пълно отдалечаване от реалността. : )

60

Факт

преди 1 година

Да в Сащ има расова война и черните ще пречукът китайците

59

Анонимен

преди 1 година

Американските "миротворци" пак ще се мешат в нещата на другите страни.