18

Има ги

преди 1 година

от 2015 г., от началото на конфликта, когато Украйна нападна Донецк и Луганск, тогава военните откриваха български боеприпаси. Вчера открито Русия заяви, че български заводи ще бъдат официални цели, ако конфликтът се разрастне. И да не забравяме, че Парламентът подписа да им ремонтираме техниката в едно заводче, това било НИЩО, оказа се че е НЕЩО, ще ремонтираме танковете от Германия и др. и бъдещите пратки самолети. Всички в НС гласували подобни решения, трябва да си понесат ПЕРСОНАЛНАТА ВИНА

17

Анонимен

преди 1 година

Аве, оли 15, калашникът да не е българско изобретение...

16

Нонсенс

преди 1 година

"Българската държава не предлага на правителството безвъзмездно сражение..." .!?!

15

По същество

преди 1 година

Руснаците да си я мислят Русия. Вие не я мислете. Те ще си решат. Те могат да ви затрият и цялата планета ако решат. Не са *** и Пульо.

14

Щирлиц

преди 1 година

Господа неолиберасти,парите,които ви плащат западаните ви господари,няма да ви спасят от възмездието.

13

Христо

преди 1 година

Една руска ракета стига до БГ за около 40 секунди Ако влезеш в тоалетната я имаш време да се изходиш я не.Най жестоко на тоя свят се наказва тъпотията.

12

Анонимен

преди 1 година

Няма как една страна да се опълчи на целия свят. Болните русофилски мозъци трябва да го разберат. Русия дори и да победи на бойното поле, няма да спечели тази война!

11

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да сре вече ничия доминация над светът, никаква територи, никакъв ресурс и ничия доктрина не е оправдана да се сомоунищожим.

10

Анонимен

преди 1 година

Мир с война не се постига.Но както е казал Дон Кихот на Сачо,победата не идва сама ,тя трябва да се извоюва. Укрите са обречени.

9

Анонимен

преди 1 година

И тоя измислен "експерт"не си знае устата и не спря да лее глупосm след глупосm !"В края на краищата българско оръжие е сигурно, че има в Украйна" - Откъде е сигурно ?! Светеше ли на сделките или участваше в тях ?! Поле да няма случаи на спънат по стълбите или подхлъзнат в банята ...

8

Анонимен

преди 1 година

При обявяване на война от Русия на Украйна и ние ще сме във война с Русия,защото сме съюзник на Украйна.Легитимна цел на руснаците може да е и България.Иначе давайте още оръжие на укрите.

7

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли по заповед на запада ще затварят заводите за оръжие?Нещо такова днес чух.Най-малкото заради санкциите не могат да получават суровини от Русия и ще им отрежат пазарите в Африка и т.н.Ами...да им е честито ако е истина хаха!Сами се закопаха.По-добре да стискат палци да спира войната и да махат санкциите.

6

Анонимен

преди 1 година

Конспиративен теоретик(конспиративна теория) е дума измислена от ЦРУ(които май са го убили) през 60-те за да осмиат и злепоставят всеки поставящ под въпрос кой е убил Джон Кенеди размърдайте си мозъците не.

5

Анонимен

преди 1 година

Довиждане Украйна, колкото по-бързо ги приключат руснаците, толкова по-добре за цял свят. Аре вече ни писна, като си дават дирницитте на Америка, да си сърбат попарата.

4

анонимен

преди 1 година

Нямаха право да вземат решение. Тези които гласува с 'да' са с много под 50 %подръжка от българския народ.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия юроджейлиберасти си умират да ги поставят на някаква карта. Да ги зачитат, че страдат явно от мания за ***. Абе жендъре, България е на картата бре, чоджум. Ние сме в Европа от векове, но с такива като вас безгръбначни сме на това дередже. Стига с това лакейство, стига с тази мания за васалство. Все някой да го забележи, потупа по рамото, иначе е никой, ако краварите не му обърнат внимание.

2

Анонимен

преди 1 година

Всеки с малко критично мислене е рабрал какво се случв.

1

Анонимен

преди 1 година

Под какви прожектори ни поставя, хахха. Къфф фактор е България в очите на англосаксите, та ние сме ратаи. Стига с тези лозунги, като от тошово време. Спрете се, същите думи, само госпдарят е друг.