38

Анонимен

преди 1 година

Ха *** Руснаците щте изравнят полвиния свят 🌏 даже и нас ако пожелаят какво направихте *** развалихте 100 г сьюз с Руснаците ***

37

Анонимен

преди 1 година

А НАТО като какъв се явява в Украйна за някакъв световен съдия ли? Защо не се намеси в Израел примерно или в Йемен или Нигерия като се явява такава "майка Тереза" за световния мир, или се явява там където има ресурси. Историята ще покаже истината.

36

Raya

преди 1 година

До "Малко за политика": Какво ни цитирате чл.от договора за НАТО?!?! русия НАПАДНА Украйна, не НАТО русия. НАТО помага на страната Жертва. Това не ви ли е ясно?!?! А че има МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ ЗА МИР, които любимата ви диктаторска русия НАРУШИ НАГЛО, *** го ли отчитате?!?!

35

Raya

преди 1 година

БДМП, СССР НЕ ПЕЧЕЛИ войната с Финландия. Точно обратното - губи я и спира действията си под натиска на Германия, която тогава Е СЪЮЗНИК на СССР. Именно затова и Хитлер започна смело войната, знаейки, че Великобритания и Франция ще влязат във война, а той ще има СССР зад гърба си. Това НЕ СЕ УЧЕШЕ в България.....

34

Анонимен

преди 1 година

Русия сама решава съдбата си!

33

БМДТ

преди 1 година

4INGIZ, продължение:За уточнение, Прутската война я започва цар Петър и губи Крим. Нещо пак се повтаря историята. Накрая, изобщо НЕ учехме за 3.март.1918 и Брест Литовския мирен договор, КОГАТО БЪЛГАРИЯ ОСВОБОЖДАВА ОТ РУСКО РОБСТВО Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Белорус и Украйна.

32

БМДТ

преди 1 година

До 4INGIZ.Абе ние сме били в час по история и сме рецитирали "кат Русия няма втора, тъй могъща на света", обаче в тези часове НЕ учехме за войната с Финландия през 1939, когато СССР печели, ЗАЩОТО ФИНЛАНДЦИТЕ СВЪРШВАТ ОРЪЖИЯТА(Украйна сега и помага цял свят, за разлика от тогава), НЕ учехме за Добруджанската битка, НЕ учехме за битката при село Манастир(в днешна Македония), НЕ учехме за Прутската война, и още, и още, и още...,

31

Малко за политика

преди 1 година

Членството в ЕС и НАТО не задължава никоя държава да налага санкции на някого. Това трябва да се припомни на нашите политици. И още - съгласно член първи от Северноатлантическият договор държавите-участници се задължават, в съответствие с Устава на Организацията на обединените нации, да уреждат по мирен начин всички международни спорове, в които могат да станат страни, без да застрашават международния мир. А да даваме оръжия за Украйна означава да гасим пожара с бензин каза го и президентът Радев.

30

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Украйна вече е решена. Нато, ще се бие до последня украинец и няма да спечели!

29

4INGIZ

преди 1 година

Алоо "МЪДРЕЦА"-Русия се бие с НАТО не с Укрофашагите само...и не иска да убива излишно цивилни.Ама като я принудят да убива наред...НАТО ще вдигнат белия байряк.И с други преди НАТО се е случвало....или не си бил в час по история??????

28

Антонии

преди 1 година

Олигархията и криминалните групировки са създадени от Бкп≈Дс≈Бсп≈Кгб≈Кремъл . Цялата олигархия е съставена само от кадри на Бсп, Дс начело с най големите олигарси братя Бобокови и дубайския наглец В.Божков черепа, които си държи част от парите в руски банки. Никой не говори за борба с корумпираните олигарси в България. Олигархията е дълбоко свързана с руските служби и техния бизнес .

27

Dj

преди 1 година

Украйна няма да я има много скоро. Отбраната им ще се срине до месец. Не останаха балъци да се бият.

26

Мъдреца

преди 1 година

Аман от болни мозъци заразени от вируса Русия. Нато ако се напъне ще унищожи руската армия в Украйна за една седмица. Явно някой от вас не осъзнават мощта и силата на натовското оръжие. Силата на руската армия се оказа един мит и добре подхранвана руска и комунистическа лъжа. Бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.

25

14

преди 1 година

Мразещите ЗАПАДА в България много обичат ЗАПАДНИ коли,евро,долари и западни дрехи. Никакви руски стоки у тях, а не ги и искат ако им ги дадеш.Е такива хора кой обича...

24

Антонии

преди 1 година

Които сте вие дето си позволяват да говорите и пишете от името на българския народ. Двете членства в Ес и Нато на България са ратифицирани в българския парламент,а референдумите за тях са една политическа лъжа на социалисти комунисти и ментето Възраждане и техните шефове от Русия. Стига простотии и глупости писани от невежи и неграмотни хора. България отдавна е поела по пътя на Ес и Нато. Стига с тази руска намеса в европейска България и нейните вътрешни работи.

23

Жуков

преди 1 година

Руснаците ще изкарат Т-34/85 и пак ще спечелят!!Тези мишлета от Украйна да помислят като се почистят складовете на НАТО какво и къде ще бягат

22

Анонимен

преди 1 година

Много си малък,та да решаваш съдбата на Русия!-:) Имало я е и пак ще я има! Като започнете да ръсите глупости,та чак се забравяте

21

14

преди 1 година

До Има ги Донецк и Луганск в коя държава са та Украйна ги е нападнала 2014г. питам и отговор не искам.Само по това те разбирам колко акъл имаш, а се опитваш и да го ръсиш.

20

Анонимен

преди 1 година

И на Европа ще се реши вече всички разбираме по джоба сиЩом минахме на дърва и въглища нищо хубаво не ни чак

19

Ревизоро

преди 1 година

Много български олигарси спечелиха от това кървави пари /много пари/.Това са тридесетте сребърника на Юда.Знаем как свършва Юда.