13

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 12: Това пък откъде? Гешев не е от бога създаден да бъде непременно главен прокурор.

12

Анонимен

преди 1 година

Бутнат ли Гешев , ни вкарват в украинският сценарий на 100 процента

11

Лин

преди 1 година

Аз съм за Гешев ! Друг кой става за прокурор ?

10

Анонимен

преди 1 година

Не можеш да излъжеш ЦРУ, че ГЕРБ нямат партийна преса. Това е обща гербодепесарскопутинска преса. Вражеска преса на евроатлантизма и Украйна. Те знаят кой и как я финансира, защото никой не е глупав да се конфронтира с ЦРУ без много пари. Парите са много и парите са по-силни от страха от ЦРУ. Гешев е част от схемата на лъжеевроатлантизма. Херо Мустафа го уволни. Ще стане много вреден за ГЕРБ и те ще го предадат, за да се спасят.

9

ПроСоТо

преди 1 година

що се отнася до "ромите" :..-Те не са виновни !..Както отбеляза колежката,но го изтриха:-Те са първосигнални !!!!..Но вината е наша ...Колко години "факторите" си затварят очите пред "ромските" престъпления?...Затварят ги,защото на изборите им трябват за "електорат под наем"..

8

ПроСоТо

преди 1 година

главния прокурор ТРЯБВА да се разследва от Главна прокуратура на ЕС след сезиране от български съд !!!!..ОТ ВЪНШЕН човек...Тук всички са навързани "катосвинскичерва" и при всеки случай ще важи откровението на оня зганин ,когато го попитаха дали е гласувал ..Та той изрече пословичните думи:-"Исках,ама немах желание"..Така ще стане и със всеки от Територията,който запретне ръкави да разследва главния..

7

Анонимен

преди 1 година

" ...бяха приети двата законопроекта за разследване на главния прокурор - те са противоположни, взаимно се изключват, в същото време са приети."- каза адв. Рангелов. Депутатите ни трябва да са силно правно неграмотни. България е обречена.

6

Анонимен

преди 1 година

До 3:ГЕРБ нямат " партийна преса".А защо чужда държава се меси?Това все едно извънземните да ни дойдат да дават акъл,а ако са луди като теб да им се привиждат путинисти,болшевики,комунисти и т.н. думи нямам...Ти на всичко българско казваш "руско" незнайно защо.

5

абе

преди 1 година

пп и дб що толко ги е страх от Гешев :)

4

МАЧКАЙ, ГЕШЕВ..!!

преди 1 година

ПРОКУРАТУРАТА НА САЩ Е ПО ПЕТИТЕ НА ПРОМЯНАТА 2020-2022.. НЕКСО СИ КУПИЛА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ...

3

Анонимен

преди 1 година

САЩ искат Гешев да се оттегли от поста "главен гербанор". Херо Мустафа го уволни с интервю. Вече се чака оставката му, или ще живее в една килия с мексикански наркобос в САЩ. Пропутинските партийни медии на ГЕРБ няма да го спасят от уволнение. Те са силни путинисти, но слаби и фалшиви евроатлантици. ЦРУ чете партийната преса на ГЕРБ и за добрите Путин, Бойко, Гешев, Пеевски и за лошият Зеленски и за успехите на Путин в Украйна. Оставката на Гешев вече е написана. До няколко дни ще я подаде.

2

И кой

преди 1 година

...е виновен, че ВЧЕРА ПП И ДБ ПОЧТИ ИЗЦЯЛО НЕ БЯХА В ЗАЛА И НЯМАШЕ КВОРУМ???? ПОСЛЕ СЕ СЪРДЯТ НА ГЕРБ. АМИ ГЕРБ БЯХА ТАМ. СЪЩО АТАНАСОВА ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ!!! ЩЕ ИМА ЗАКОН. ИНАЧЕ НЯМА ПАРИ ОТ ЕС!:)))))))

1

Бонго Бонго

преди 1 година

Благодаря за интервюто!