32

Геврека

преди 1 година

До 23, не ми говори врели не кипели. Достатъчно познати македонци имам. Страх ли те е от тях? Те ни плюят в лицето и ние се усмихваме шибек такъв. Вземете се стегнете малко, че като гледам спокойно ще се оставите да Ви набият, че незнам тогава може да кажат, че и ние сме македонци и да дойдат да си вземат Перник.

31

Оооо

преди 1 година

До Анонимен 8 А ние се чудехме, защо макетата сте останали 1 млн.1, а то било защото бугарите фашисти избили през 1945г. останалите! Каква история учите бе маке? Не се ли сещаш, че през 45-та година в България управляват комунисти?

30

Майора

преди 1 година

Спасовски къде беше досега и защо хората от твоето монистрство не обърнаха внимание на българина? И работа на външния министър ли е да се занимава с този случай? Стига сте се оправдавали , жалко че България първа призна РСМ!

29

Morski

преди 1 година

Спасов-ски, те сръбете вече ви унижават почти 70 години! ***! Има едн, фраза "Всичко се връща!" и "Рано или късно истината излиза наяве!"

28

Симеон

преди 1 година

Макетата са по-прости и от най-простите хора. Бесни ceляндypи..

27

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да ги изолираме от всякъде. Никакъв ЕС за тези диваци.

26

Маке

преди 1 година

До Анонимен 20. Така е братко.Гоце Делчев е преценет во двете страни. Ке пиеме по една лута во негова чест и толку.

25

До 21

преди 1 година

Е как четеш татарски, бе.

24

Анонимен

преди 1 година

Ето ги македонските националисти радикали. Никаво уважение нямат към Гоце. За тях е важна само политическата пропаганда като "Гоце е наш", както са ги учили от времето на югопрестъпниците. Няма нужда от индулгенция!

23

гатанка

преди 1 година

Говори на български, пише на български, иска български паспорт, що е то? - северомакедонееец с татарска кръв

22

До Геврека

преди 1 година

Една шепа хора, но след разпадането на Югославия, те са били във всички войни, дори у дома са имали война през 2001 г., така че намали малко млякото, всички сме силни на компютъра.

21

Анонимен

преди 1 година

Боли ме фара за рождения ден на Гоце Делчев! Живял и отдавна напуснал този свят! Само ганиуюветеее и говниуювеее от българите и македонците му ровят кокалите!!!

20

Македонja

преди 1 година

Само блокада од народот, овие предавниците е ги пуштаат да додат тука да провоцираат. Само мртов татар е добар татар.....

19

БСП

преди 1 година

наследниците на БКП да отиват и да ни донесат обратно костите на Гоце Делчев, де ги изнесоха там, да отворят и досиетата на Граф Игнатиев и да кажат, къде е гроба на Апостола! Да кажат къде са костите на Царя ни, де трипъти го вадиха и го местиха, доде ги затриха, българомразец истински не е византийски император а комунисти интернационалисти, вожда на коминтерна-Георги Димитров, тва са престъпниците работили срещу България, предателите на българщината. И ако Господ е Българин, те ще горят в АДА

18

Анонимен

преди 1 година

Да се върне ветото.

17

Анонимен

преди 1 година

За албанците ли говори този. Ние не сме страшни, да гледат тези дето са им в двора.

16

АнонимеН

преди 1 година

ГЕРБ, ПП, ДБ И ДСП ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЗА ЕС И С ТОВА ПРЕДАДОХА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС ЗА ДА НИ СЕ ПОДИГРАВАТ СЕГА!

15

Анонимен

преди 1 година

...гостоприемен народ .......за всички но не и за българите....На ред е сопата видя се че с моркова не става...

14

?!?

преди 1 година

Това кому е нижно е основният въпрос, отговора С. Македонците ще научат по трудният начин

13

Моля моля ....

преди 1 година

Русия не е поканена да почете жертвите на Холокоста, на България не се разрешава да почете паметта та Гоце Делчев. После, да ме убеждават, че не било възраждане на фашизма.