17

И още от гурбетчия

преди 1 година

До 16. От чужбина. Проблема ви в бг-то е, че все някой друг ви ака в гащите. А гледането в чуждата паница ви е национален спорт. За завистта ви да не говорим. . . . . . . . Защо така остро? Всички са свободни да отидат на гурбет и да се докажат какви юнаци са и колко са добри. Това, че останалите в България 12 години избират едно и също и очакват някаква промяна не говори добре за умствения им багаж! Вижда се ясно, че трябва помощ от чужбина! Край на дискусията - има конституция, точка!

16

От чужбина

преди 1 година

Проблема ви в бг-то е, че все някой друг ви ака в гащите. А гледането в чуждата паница ви е национален спорт. За завистта ви да не говорим.

15

Анонимен

преди 1 година

До 14 Българин ТУК Крайно време е да се забрани гласуването в чужбина. Не може Пени(Пенка) от Чикаго, Шефкет от Бурса, Георг от Щутгарт, алчни лекари, плодоберачи, миячи и др.,отишли доброволно за "големите пари" и "отличния живот", който им предлага Запада, където с данъците си подхранват техните икономики, да определят кой ще ни управлява. . . Може и трябва, защото заради такива умнокрасиви *** като теб се отблъскват инвестициите в България и без гурбетчиите ще умреш от глад! Пари?

14

Българин ТУК

преди 1 година

Крайно време е да се забрани гласуването в чужбина. Не може Пени(Пенка) от Чикаго, Шефкет от Бурса, Георг от Щутгарт, алчни лекари, плодоберачи, миячи и др.,отишли доброволно за "големите пари" и "отличния живот", който им предлага Запада, където с данъците си подхранват техните икономики, да определят кой ще ни управлява. Ако милеят толкова за България да си стояли тук и да помогнат да изправим страната ни, и стане поне малко като страните, които са избрали!

13

към 12-0т чужбина

преди 1 година

А-а-а ние знаем че стоите на социални помощи, не работите, какви данъци, а ЕС ни дава доста по-малко от това което държавата му плаща като вноски, ама уведомете се де!

12

От чужбина

преди 1 година

ЕС налива в бг милиони от данъците които ние плащаме в чужбина. В пълното право сме да избираме кой ще краде тези средства. А родолюбците в бг да престанат да се осигуряват на минимална и тогава да говорят за плащане на данъци.

11

От хората

преди 1 година

Ако сме български граждани наистина и живеем в България ,трябва да спрем избягалите от страната да определят съдбата ни.Ще има много за и против ,но аз като българин не желая външен човек да определя съдбата ми.

10

Скромно мнение

преди 1 година

Ами махнете изборите в чужбина. Тези хора са избягали от България и нямат право на мнение.Ще спестим и някой лев. Те ни натресоха Слави , за да се подиграят с родината си.

9

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ЗА право да гласува да има само този , който има постояно местожителство в България.Не е редно хора ,които си дирят късмета по всички краища на света да ни определят съдбините. Какво знаят те за България освен това което медиите ги облъчват. Кой плаща сметката за това те да гласуват?Който мисли ,че има право ,да си дойде в България да гласува! Хем ще си види близките и дереджето им..

8

Анонимен

преди 1 година

Кофти , особено в РСМакедония .. Ама кой ще ти ходи на избори в БГ вече ?ДПС да стават 1-ва политическа / движение/ сила , Ердоган Президент , и столица Анкара , .. и всичко да си идва на мястото , българина НЕ-МО-ЖЕ да У-ПРА-ВЛЯ-ВА !

7

към 4

преди 1 година

Правилно, за правата има и задължения ! - да плащат на място наема поне на помещението

6

пенсионер

преди 1 година

И после същите българи от чужбина ще дойдат и ще ни се демонстриран и надсмиват с високите си валутни пенсии от чужбина за това, че ние останахме тук и си тачехме родината

5

Анонимен

преди 1 година

Премахване на двойното гражданство за държави извън ЕС - защо до сега не взехте това решение? - а се занимавате с хартиеното гласуване за турските старци

4

Анонимен

преди 1 година

Защо ние да съблюдаваме правото им на гласуване и да плащаме????? - те НЯМАТ никакви ЗАДЪЛЖЕНИЯ към България, плащат данъци на други държави !!!!!!!!!! Имат друг стандарт, спазват други закони, КАК така ще определят нашия живот????

3

възмутен

преди 1 година

До сега не разбрахте ли, че българите, устроили се в чужбина въобще не ги интересува вече България! - казват си го сами. Прогонихте ги, останахме без деца и внуци, за да се нагушат политиците!

2

Алекс

преди 1 година

Най-добре е изобщо да не се гласува в чужбина.Управлението на България трябва да се определя от хора,които са избрали да живеят в България.Като живееш извън България не познаваш обстановката и гласуваш безотговорно.

1

баба мара

преди 1 година

в турция българи няма защо гласуват с хартиената бюлетина и вкарват депутати отдпц в бълг парламент каква им е ползата от изборите никаква а депутатите от дпсса с 30 години мандати в нс те не са никакви депутати а капиталисти това е еднаикон групировка вредна за българия така че да се забрани гласуването на гражданитес двоино гражданство само напрежение и беди