234

СМЕХ...

преди 1 година

Никой не обича руските ибрици ....ДАЖЕ И МАКЕДОНЦИТЕ НИ СЪЖАЛЯВАТ И НЕ ИСКАТ ДА СА , КАТО НАС ....НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ???!....ВЕЧЕ ДАЖЕ И У МЕКСИКО ГО РАЗБРАХА...ха,ха,хааааа... и ни гонят и от там!

233

Верцингеторикс

преди 1 година

Мекедонците добре, че нямат оръжия иначе щеше да е касапница като в Донецк и Донбас. Но "woke" *** в България са спонсорирани от чужда държава и облъчвани от грантаджииски информационни сайтове и медии. Те са най жалкият слой от обществото, срам ги е, че са родени в България и ненавиждат всичко българско, а най-вече мразят несъгласните с налагането на либералните ценостти.

232

Бико

преди 1 година

Не отивам в Македония, не искам да ме връщат със самолет!

231

Анонимен

преди 1 година

Шопският квартал на България пак се е разлютил.

230

Анонимен

преди 1 година

До 240 .. Брат , ти от къде видя армия и военна техника в България , много ми е интересно ???

229

Анонимен

преди 1 година

Добре. На кой му пука?

228

Македонец

преди 1 година

Всички граждани на Северна Македония са северомакедонци.От тях най-голям дял имат етническите българи,следвани от етническите албанци.Етнически македонци има, но сега живеят в Гърция и говорят на гръцки.За три четири поколения от българи, през южни сърби, прави сърби, през антични македонци, хунзи и какви ли още не , македонец не се става.А както вече казахме македонците са гърци.Говорят български,дедите им българи - що е то?

227

Анонимен

преди 1 година

До Диана.. Какъв е другият ''прякор'' на термина -РАВЕНСТВО и БРАТСТВО , за свободата е ясно , свобоДИЯ ?Не ни ли идват в повече , европейските ''ценности'' ?

226

111

преди 1 година

Затваряме границите с македония и струпваме цялата налична военна техника и състав на учение до Кюстендил!!!! След това е ясно. Защитаваме Българите, които живеят там и започваме да анексираме територии. Елементарно!

225

Анонимен

преди 1 година

До Маке-укропитециУмник,ти си в ролята на укропитеците,защото ти правиш провокации с клуба в Македония. Недостижимо е да си дядо Иван.

224

Анонимен

преди 1 година

кога идат избори ,винаги се почва с Македонията

223

ЕЛЕМЕНТАРНО Е :

преди 1 година

ЩОМ БЪЛГАРИТЕ СИ ТРАЯТ У МАКЕДОНИЯ ---ЗНАЧИ ИМ ХАРЕСВА И НЕ СА ВЕЧЕ "БЪЛГАРИ"....ВРЕМЕ Е ДА ГА ПРОУМЕЕТЕ!!.../Зорлем гюзенлик --ОЛМАЗ/тур.пог...."насила хубост -не става"

222

Анонимен

преди 1 година

Гордей се с Джамбаски,Костадинов ,Радев,Бойко Борисов, Доган и Пеевски. С това се гордей Българино велик от 7- ми век насам това са най-великите Българи. Надминаха себе си и всички велики царе, даже и най-великия Цар Тодор Живков.

221

Анонимен

преди 1 година

нЯКОЙ прочете ли : За 2 г. , София е намаляла със 117 000 българи !!!

220

Маке-укропитеци

преди 1 година

Маденски украинци Балкански вариянт! А ние сме в ролята на дядо Иван! Интересно театро ще се получи!

219

Анонимен

преди 1 година

Българските патриоти отнемат правата на деца инвалиди и на тяхните майки с премиера от ГЕРБ и спят с Руския флаг. Според Европейски доклади Ние сме най-корумпираната държава в Европа ,а и една от най-бедните в Европа. В топ 5 сме по бедност . Това се вижда и без докладите , с просто око. А сме държава от 7- век. С какво да се гордея?

218

Анонимен

преди 1 година

Радев и неговите негодни за упарвление министри ни докараха конфликт със съседите. Как може такава тъпотия?! Кой го финансира този кбул и защо? Защо се казва цар Борис 3, а не Иван Вазов, Христо Ботев, Елин Пелин и др? Защо нве виждаме митинги милионнив Македония на хора,които твърдят,че са бг? След като искат да са макета,приемаме го,наричаме ги макета,имаме братски отношения,и вървим напред.Тези провокации по отношение на Македония,не може да не са американса инициатива.

217

До 211

преди 1 година

Леопардите се подкарват лесно и аз ще ги подкарам, въпроса е ти за колко време ще нацапаш македонските си ***?

216

Диана

преди 1 година

До Анонимен224 Аз не говоря против теорията на Комунизма, макар че смятам, че можеше да бъде написана по-ясно, така че и най-тъ.пия като чете да му е ясно, а не както стана с нашите комунисти, които четяха само това което ги устройва и ни превърнаха в май.му.ни вместо да се установи равенство, братство и свобода...Искам да вмъкна, че равенство не означава уравновеловка - всеки човек е РАЗЛИЧЕН, с различни нужди и способности и не може да има никакво изравняване между хората на всяко едно ниво

215

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ Бг сме цъфналЕ , ДПС вече ще бъде 1-ва политическа сила ... Лайте още , и гледайте все другите държави , докато България се ОБЕЗЛИЧАВА !