14

Анонимен

преди 1 година

Как не са се сетили руснаците в Прибалтика да изкарат трактори и да блокират всичко щото там всичките им национални герои са били с германците... Нашето предимство в случая е, че надали ще ни упрекне ЕС за фашизъм, но виж за комунизъм макетата сигурно ще си изпатят! А там Тито е още с паметници, улици и хвалби, а главен празник е комунистическия преврат!!

13

така става

преди 1 година

има от кого да вземат пример. Така работи и татко Путин

12

Тез се взеха...

преди 1 година

Много на сериозно! Само тези блокади да спират и всичките им деца, които учат тук - никой няма да има против. Ако те не ги спрат може би трябва ние да ги спрем!

11

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някоя медия в България да каже истината. В Македония не искат Джамбаски и Костадинов,понеже на 14.01.2023 г.са говорили обидни неща в центъра на Скопие на организиран митинг от БГ- ВМРО. Също така изказванията на Джамбаски дават повод на опозицията в Македония да потвърди тяхата теза,че в БГ има хора с териториални претенции към Македония. Въпроса е дали официалните власти защитават тезата на Джамбаски и Костадинов,защото така изглежда?

10

Адмирации

преди 1 година

Когато сме против Русия, как искаме с Македония, да се имаме? Руснаците им дадоха кирилицата и Самуил, ако продължаваме с омразата, ще изгубим и Благоевград!

9

Пич

преди 1 година

Резултатите от многогодишна сръбска пропаганда, доволно подкрепяна от Русия. Това във връзка с наивните мечти на много българи за "братушките", "нашия добър съюзник Русия", и т.н. Руснаците в действителност са добри само в следното - промиване на мозъци на подчинените им народи, изкривяване на историята, и създаване на усещането при по-глуупавичките поданици, че Русия ни помага, докато в действителност правят точно обратното. За сърбите е ясно - те не искат да сме в добри отношения с Македония.

8

Горянин

преди 1 година

АКЪДЕ Е СЕГА ,,НАШИЯТ ПУТИН ". ЕТО ЗА ТОВА СЕМАЧКАТ УКРИТЕ.

7

Анонимен

преди 1 година

всичко това е резултат и подклаждано от ФАЩ. Разделените Балкани, така се раята се управлява по-лесно. Още Чърчул е казал че не иска силни и обединени балкански народи. Правете си изводите

6

Анонимен

преди 1 година

Болни хора!

5

Сър Пичук

преди 1 година

Вземете им всички дадени български паспорти.

4

Анонимен

преди 1 година

Затворете границата със Северна Македония. Спрете експорта на електоренергия и да видите как ще клекнат.

3

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ, ВЕДНАГА ОТИВАЙ В БРЮКСЕЛ И БЛОКИРАЙ ПРЕГОВОРИТЕ!

2

Анонимен

преди 1 година

България си мисли, че македонците са еквивалента на украинците, а не могат да видят отстрани,че е точно обратното хах

1

Николай

преди 1 година

*** ти нещастниците комплексирани с промити мозъчета. Гъдулки, които още 40 години ще си стоят в албанския съюз.