9

Анонимен

преди 1 година

Ами да започнат от Паркетената фабрика в с. Тича. Знам, че и "ромите" крадат дървесина, ама турксата паркетена фабрика колко краде НЕ Е ИСТИНА!

8

Дървар

преди 1 година

Поголовната сеч може да се спре много бързо. Забранява се износа на необработена дурвесина и готово. Засилва се контрола, слагат се огромни глоби и конфискации и проблема е решен.

7

Спомени

преди 1 година

На селянинът малкото радост е да се напие в кръчмата, и да напляска жена си. Това е цитат от кандидат - студентска работа( не казвам дали е за приемен изпит по журналистика).

6

Анонимен

преди 1 година

Сечта в градешки вилает,котленска околия, става с благословията на шест апартаментния слухтящ отличник на помощното училище във Вършец , като фронт офис са му местните дерибеи фандаци ли са,вандаци ли са.

5

МВР Котел

преди 1 година

Крадците в раьона нека си вземат почивен ден днес!

4

Анонимен

преди 1 година

От страни са жалки и подпримитивни .Симонка е типичен представител на реда

3

Хахахаха

преди 1 година

А акция срещу политическата престъпност кога?!?! С тия акции тип "прах в очите" вече и децата не може да излъжете... Задържите Банго Василий и фамилия за 24ч макс 72 и след три дни всичко почва постарому.

2

Веселин Маринов

преди 1 година

Родната милиция ни пази

1

баба мара

преди 1 година

в котленския балкан остана ли едно дърво спрете да сечете горите на българияще се превърнем в пустиняк наводнения и свлачища