12

Анонимен

преди 1 година

Диалог никога не е имало! Ние говорим едно, те говорят друго. Ако някога привидно кажат нещо което да съвпада с нашето виждане за света после си отиват обратно Макеландия и се отричат от думите си веднага. Заев що го махнаха? Щото викаше дайте да не се мятаме на история от непотвърдени факти и бум вече няма да си премиер.

11

Анонимен

преди 1 година

И как така цяла РСМ е отговорна за действията на трима криминалци, а България не е за действията на български евродепутат Джамбазки и депутат Костадинов?!?

10

Роналд Македоналд

преди 1 година

Изгонете всички макетя, които заемат тук пазари и работни места за да пращат на лаещите пcета там! Не искаме тази пасмина тук!!!

9

Мир мир

преди 1 година

Аз за македонците се притеснявам ако ние ги търпим във момента албанците няма да ги чакат дълго!! Най лошото е че албанците ще свършат нашата работа и ще ни поднесът като подарък половин Македония после а ние гледам всяка седмица опашки от българи към Сърбия всяка седмица и ходят да им се молят там на тези простаци дето ни биха забили ножа винаги!!

8

ре

преди 1 година

не ние тряваме на македония тя трява да иска наз ние от тях няма какво да земем ни имат море ни имат икономика вьшловци сьс голямо сьмочусвие да си седат затворени от едната страна албания от другата сьрбия от тая бьлгария те няма излас на никаде какво да ги мислим затваряме границата и тия овисат като прани гашти няма какво толкос да им се пазарим гьрците добре се оправят с тях като искат да се казват македонци нямат място в евтропа и толкос така ли казаха гьрците и така стана

7

П.Ковачев

преди 1 година

За две години Радев това постигна. Намесваше се и тук.Затова сме на това равнище. Най -вредният президент на България.

6

Чук и Гек

преди 1 година

Ай стига с тая Македония! Славните ви деди дотам са я докарали с подвизите си по бойните полета! Вместо обединение - античен сепаратизъм! Зазидайте ГКПП и приключвайте всякакви взаимоотношения! Голяма работа - Македония!

5

Анонимен

преди 1 година

Късайте дипломатическите отношения и оставете тази орда да гние в землянките.

4

Лили

преди 1 година

До АнализаторНяма македонци в България!

3

Анонимен

преди 1 година

До УжасГлупости! Нищо общо !

2

Анонимен

преди 1 година

Частна военна компания Кукубенд набира персонал за Чалгарска специална операция в Македония.

1

Ужас

преди 1 година

Така се започна и с Украйна, преди 9год.