14

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА ДОХОДИ НИКАКВИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ОТ ТЕЗИ ДЕТО СРУТИХА ДЪРЖАВАТА И ГЕШЕВ ТА ГЕШЕВ ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ЧЕРЕПИ

13

Избирател

преди 1 година

Какво е НС ? Аха, сетих се. Тези, които работят там съвсемскоро ще увеличат безработизата в страната, наречена България. ОВЧАРСКАТА И С ВЪЛЧИТЕ. МЕЗЕТАТА. А и с ракията. БЪЛГАРИТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА.. Особено тези, които са ШОФЬОРИ. Както и избиращите от тях.

12

ЗАЩО МЪЛЧИТЕ

преди 1 година

Хора, влезте в интернет-има кворума по партии-колко са по списък и колко отсъстват. Всъщност ПОЛОВИНАТА от ПП и ДБ (а и БСП) отишли на комисия за...Telus и не присъствали в зала. ТОЧНО ЗАРАДИ ТЯХ НЯМА КВОРУМ и се провали реформата в Правосъдието, за която УЖ се борят. ГЕРБ и ДПС са ясни. Ето как са по партии: ГЕРБ-2(от 67), ПП-25(от 53), ДПС-1(от 36), Възраждане-21(от 27), БСП-12(от 24), ДБ-11(от 20), БВ-3(от 12) и 1 независим. Трябват 45 за кворум, от ПП и ДБ липсват 37, с БСП и БВ-58! СМЯТАЙТЕ

11

Дидо

преди 1 година

А кога ще започнат репресиите като през 1949 година . Това с решение на народното събрание ли ще бъде,по предложение на възраждане или всеки ще грабва сопата и кой когото свари???

10

Анонимен

преди 1 година

Безсрамия депутатски заплати по 10 000 бона ,средна заплата на българина 1300-1400 лв пенсии по 430 лв ,средна заплата Германия 4200 евро пенсии навсякъде по Европа 1000 евро !

9

До ПроСтoТо

преди 1 година

Пак ли се raвpят с тебе бе тpанэиcтop

8

Единак

преди 1 година

Катерино моме. Може и за Василката, младата невестата. ЗА ДА Е МИРНА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА цялата 2023-та. ОВЧАРСКАТА. Тя, салатата си върви с РАКИЯТА. А пък виното, ЧЕРВЕНОТО, си иска мезета. ВЪЛЧИТЕ.

7

Финансист

преди 1 година

Тези от НС вече дори и кворум си нямат. А пък Данчо ментата им разваля рахатлъка. РАКИЯТА ДА СЕ ЛЕЕ В ЧАШИТЕ НА ШОФЬОРИТЕ. Честита да ни е. Нова година, нов парламент, нови депутати. ПРОМЯНАТА ИМ РАЗКАЗАХА ИГРИТЕ И ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ОТ ПАРТИИТЕ. ОВЧАРСКАТА.

6

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...."До просото:-Това сам ли го измисли?"....Кукло,кукло !...Дори и не допускаш,че човек може да има и собствено мнение ?!...Но аз те разбирам...Все пак подскачаш по чужда свир ка..Или просто толкова ти е акъла?..Но както и да е. ..Когато тенекето стане бакър,тогава и ти ще станеш същество със собствено мнение..

5

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТо-Това само ли го измисли?

4

ПроСоТо

преди 1 година

е,имайте търпение!...Все пак това са САМО първите ТРИ часа...Предстоят още 3000 часа "дебати"..

3

Анонимен

преди 1 година

Агентите на *** цензурират яко. Трият коментари.

2

Анонимен

преди 1 година

Що е ГЕРБ все е лош матрял

1

Анонимен

преди 1 година

Златния геши не трябва да се бара , че ще почнат да капят като круши всичките дето ги подпира ...