34

Анонимен

преди 1 година

"главния" е американско *** - и ПП също - няма нищо за чудене - я си спомнете какви приказки бяха миналата година -едва ли не щяха да го линчуват - всичко е за заблуда на населението- каквото кажат от вашингтон това става

33

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън са грантоядите от ДБ. Пак ни изклатиха с този месец даден от декември за нови предложения. Мислете за кого ще гласувате!

32

Бонго Бонго

преди 1 година

Благодаря за цифрите по долу!!!!

31

Троловете заглушават

преди 1 година

Троловете тук спамят за да разводнят разговора, да заглушат смислените коментари и да откажат нормални хора да пишат. ИСТИНАТА за кворума от днес: ГЕРБ-2(от 67), ПП-25(от 53), ДПС-1(от 36), Възраждане-21(от 27), БСП-12(от 24), ДБ-11(от 20), БВ-3(от 12) и 1 независим. Трябват 45 за кворум, от ПП и ДБ липсват 37, с БСП и БВ-58! ИЗВОД: ГЕРБ и ДПС са ясни. Но не са пречка-може И БЕЗ ТЯХ! ПП и ДБ и някой от БСП да бяха на местата си, ЩЕШЕ ДА ИМА КВОРУМ! А винят другите! НИКОЙ не ви вярва вече!

30

Българин

преди 1 година

Сбирщината в парламента ще изплаща заемите на любимеца си Борисов. ОБЛИГАЦИОННИТЕ. Утре отново няма да имат кворум. За което изобщо не съм им вивонви избирателите. КАТЕРИНО.

29

Обективно

преди 1 година

Няма никакви доказателства срещу Гешев. ВСЕКИ прокурор може да бъде опплювван с мантрата " тоя помага на престъпниците", но без никакви доказателства! Това е просто МАНТРА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ за оправдание на самите тях. Измамата и Лъжата са основните им похвати. Обръщат всичко на 180!

28

АДСКИ ПРАВИЛНО 30..

преди 1 година

ЦЕЛАТА СБИРЩИНА ОТ НС....направо у панделата!...ПЪЛНИ ХАЛГЪ ЗНИ ЦИ НА "ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА"

27

Бонго Бонго

преди 1 година

Сааамо Левски!!!оле оле оле ха ха ха

26

Бонго Бонго

преди 1 година

Сега главният прокурор да разследва Радев .

25

Абсурдддд !!!!

преди 1 година

Не Главният прокурор , а цялата сбирщина в Народното събрание са за затвора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е истина - всеки час излиза информация за злоупотреби за милиони , далавери за стотици милиони, кражби за милиарди и то все от държавата България !!!! Как живеем в тази к.о.ч.и.н.а пълна с мафиоти и мошеници, като Борисов явно е най-малкия между тях - нито къща доказаха , чеима, нито пачки, нито кюлчета !!! Но пък Пинокио има къща в Брюксел, Кокорчо има милиарди от далавери в икономиката...

24

Няма промяна!

преди 1 година

Няма и да има докато се правят закони, за да се смени един човек, а не да се улеснят процесите!

23

Да допълня...

преди 1 година

До Инженер 26 След три часа дебати тръгват по телевизиите да обясняват какво са дебатирали и защо не е имало кворум. И този труд се заплаща.

22

Без ДПС и ГЕРБ...

преди 1 година

..само ше пар дите у каскета на Гешев....

21

Инженер

преди 1 година

Тези от НС само по три часа ли дебатират ? Обикновените българи работим по повече от тях. Поради което и сме доста по-богати от т. нар. депутати. Въпреки, че тях ги дават по телевизиите.

20

Българин

преди 1 година

Кой е Гешев ? Аха, сетих се. Този, който е завършил училището за милиционери в Симеоново. Заедон с Бойко Борисов. Ами, щом са си приятели, нека да се вземат. Честита да им е любовта. КАТЕРИНО.

19

Циклон Бе

преди 1 година

КАСКЕТА НЕ МОЖЕ ДА ГО ПИПНЕТЕ,ТОЙ Е ЧОВЕК НА ТОЛУПА,ШИШИ И АХМЕД ДОГАН-СОКОЛА.Така че внимавайте.

18

САМО ГЕШЕВ...

преди 1 година

...ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ДАЛАВЕРИТЕ , ИНФЛАЦИЯТА , СПЕКУЛАТА С ГОРИВАТА И ЛЪЖИТЕ ПРЕД КОНСТИТУЦИЯТА ----НЯМА ДА ВИ МИНАТ НОМЕРАТА , НЕГОДНИЦИ...!

17

Милиардер

преди 1 година

Цапето Найденов, Краси Костов и Дидо Димитров са ми големи приятели. Както и много други от града Ловеч. ОТ ВИСОКИТЕ СКАЛИ, Ловеч града погледни. Ще им пея. Може и да им бая, но срещу заплащане. ФУТБОЛЪТ СИ ГО ОБИЧАМЕ И ГО РАЗБИРАМЕ.

16

СМЕХ...

преди 1 година

Е...нема ка да стане без ДПС и ГЕРБ.....ЗАБРАВЕТЕ!

15

Милионер

преди 1 година

Дидо Генков ще трябва да слуша по-старите хора от него. В противен случай, ще му дърпаме ушите. ТИНКО И ПЕТЪР СТОИМЕНОВ. ХАЙМАНИ СИ БЯХМЕ, но вече не сме. Честита да ви е, приятелите. От ЛОВЕЧ. Особено тези, които сме играли при РАДКО. ФУТБОЛЪТ, ЕСТЕСТВЕНО. Поздрави и за г-н Вальо МАРКОВ.