52

Анонимен

преди 1 година

На 10 октомври Русия атакува със 150 ракети, на 17 октомври 120 на 22 октомври със 100 след това започнаха през седмица по 70 до 80 ракети след това през 3-4 седмици по 50-60 ракети. Това показва че на руснака ракетите почват да стават кът. Вадят се ракети от преди 60 години като Х22 с отклонение до километър два, но изглежза че и те са на привършване. Ако братски Иран не помогне на братята си от Москва другия месец няма да има с какво да воюва руснака срещу трансформаторите.

51

Анонимен

преди 1 година

85% от руските ракети са свалени. 47 броя от 55. Днес са били изстреляни и 2 Кинжала от Беларус по Киев. Явно че не са толкова ефективни колкото ги представя руската пропаганда. При Шахидите всичко е свалено от 24 свалени 24.

50

Анонимен

преди 1 година

Русия продължава да утежнява собственото си положение. Украинците нямат намерение да превземат Москва, но Русия всячески ги предизвиква да забият украинското знаме на Кремъл.

49

Анонимен

преди 1 година

Поредната фалшива новина. Русия няма ракети още от март месец

48

Анонимен

преди 1 година

На Русия й свършиха ракетите, ама Зеленчо ги прихвана всичките 55, но някак има 11 жертви и 55 поразени обекта.

47

Анонимен

преди 1 година

Нали наркоманаЗеле ги беше свалил а и всички знаем, че според пентагона, нато и евроджендеритеТук Русия свърши ракетите още през септември. Нито дума как психясалиятНаркоман всеки ден обстрелва населението на Херсон и Донбас. Как ловят мъже по улиците на Окрайна за да се бият за интереса на Байдън! Това ли е "свобода на словото"? НАТО ЩЕ СЕ БИЕ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ОКРАИНЕЦ!

46

Анонимен

преди 1 година

1 или11 колко точно утре 20

45

Анонимен

преди 1 година

Путин печели толкова много, че руснаците започнаха да го молят да спре да печели, ама Путин им каза не подяволите ще продължм да печелим до безкрай.

44

ккк

преди 1 година

Леле що руска зган има тука

43

Ceci_

преди 1 година

Странно, при положение че свалят близо 100% от ракетите, това ми изглежда фейк новина

42

Слава Севрюкова

преди 1 година

Русия никога не ще рухне. Напротив, през 21 век отново ще възвърне световното си могъщество. Славяните никога не ще изчезнат от лицето на Земята. Отредена им е водеща духовна мисия в предстоящите съдбини на човешкия род.

41

извън темата

преди 1 година

Абе руснаците да не хакнали БНТ? Новинарската им емисия тази вечер ми изглежда малко странна.

40

БАНко

преди 1 година

ПАК ЛИ ЗЕЛЬО Е ОТКЛОНИЛ РАКЕТА КЪМ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС ???

39

Мда

преди 1 година

Малко са!

38

Анонимен

преди 1 година

Още 100 години руснаците ще стоят на минимална заплата 200 долара и ще плащат милиарди репарации на Украйна и правнуците им ще ги проклинат

37

Анонимен

преди 1 година

При 120% унищожени техни ракети, руснаците все пак са успели да убият с ракетния удар 1 човек в новините до обяд и още 10 в следобедните. Тия наистина не са хора!

36

Анонимен

преди 1 година

Зеленски на украински звучи зеленчук. 55 ракети , от тях 47 свалени . 35 сгради повредени. Една ракета стига за 4-5 сгради. *** ракетите. Добре че работи ПВО на украйна , че иначе 50 ракети поразяват 250 сгради.

35

Мнение

преди 1 година

Днес началникът на украинския ГЩ заяви, че всички ракети са били поразени он ПВО на Украйна. За какви жертви и разрушения пишете?

34

Анонимен

преди 1 година

Подаръка на Зеленски за рождения му ден от ВСУ , беше контранастъпление в Запорожка област е малко не се получи, но идеята беше хубава.

33

До До .!.

преди 1 година

Да бе да! То и русия така! заграбиха земи от чечня! заграбиха земи от Гружия! Заграбиха земи от Молдова! Заграбих земи от Украйна! Завладяха и Беларус! Апък САЩ бил исатрапи! :)))))))))))))))))))))))))))))))) я дай пак! :))))))))))