72

Банкеръ

преди 1 година

Като чет коментарите излиза,че Укропитеците са обкръжили Москва.Исти.ата е,че без редовна войска Ушанките са им прибрали половината територия,изгонили са в Европа 10 млн бежанци,няма никакви изгледи нещата да се променят,обаче видиш ли свалят 85% от идващите нез.айно откъде ракети.Въпреки това няма ток,вода интернет обаче има.Скоро няма да има и кой да воюва ако така вървят нещата.Зеленски е,като просяк,западняците са му чели молитвата отдавна.

71

Боби

преди 1 година

До r3v0lv3r "Те и в Херсон и Запорожие не искат руснаците, ама те ги анексираха." сигурен ли си? Защото и в двете области от левия бряг на реката там където са Рашките се прокарват комуникации ток, вода или поне редовна Хуманитарка а на Десния Бряг там дето са Ъкраинците само ДРГ дебнат какво ПР действие да направят. В 30 км зона нищо не се пипа защото било под възможен РФ обстрел а по-нататък пак нищо не се пипа защото имало по-приоритетни задачи(е това си е вярно) но хората са на произвола ост

70

Анонимен

преди 1 година

Подобно и Хитлер е обстелвал Лондон с Фау-1, обаче знаем как се е сгромолясал неговият райх.

69

Анонимен

преди 1 година

Значи изстреляни са 55 ракети, 47 са свалени, остават 8. И в момента ми казвате че 8 Руски ракети са нанесли щети на 35 сгради в 11 различни области, + няколко критически инфраструктури? Е как тогава се очаква Украйна да победи след като Русия има такова мега оръжие?

68

Васил

преди 1 година

Въпрос с повишена трудност?Украйна непрекъснато сваля всички руски ракети, ракети които руснаците свършиха още през март, та се пита как така цяла Украйна е в руини и постоянно умират хора от руски ракети?

67

А колко са жертвите

преди 1 година

в Донбас от ежедневния обстрел на Укрия от 2014-та?! Едните жертви по-важни от другите? По какви критерии?

66

r3v0lv3r

преди 1 година

До АнонименТе и в Херсон и Запорожие не искат руснаците, ама те ги анексираха.

65

ПЕШО

преди 1 година

До АнонименУкрайна воюва с помоща на 50 държави.Русия воюва сама срещу тях.Какви са резултатите в Солидар, Мариопол и т .н. вече една година? Кой е завоювал територия и кой е загубил?Кой има право да говори и кой трябва да мълчи поне за сега?

64

Анонимен

преди 1 година

До 73:Страшна "демокрация" е там значи.Хората не искат киевския режим обаче насила им го налагате.Щели сте Крим да връщате,а хората там не искат.Имотите им искате.После сте седнали да ни убеждавате как защитавате "демокрацията"...

63

Анонимен

преди 1 година

Шоковата терапия срещу путинизма за руското общество и българското русофилство ще настъпи в момента когато украинската армия стъпи в Крим. Чак тогава на споменатите субекти ще им светна лампимката че дошъл краят на Путин и имперска Русия.

62

Анонимен

преди 1 година

Преди 5 години четох едно интервю с един руски журналист подгонен от Путин и избягал в Украйна, казва се Бабченко. Та на Бабченко му зададоха въпрос смятате ли да се върнете отново в Москва, а той отговори че в Москва ще отиде само с Абрамс. Ето как се завъртяха нещата след 5 години, че наистина ще му се осъществи мечтата да отиде в Москва с Абрамс.

61

Анонимен

преди 1 година

Сега фирясват по 800 руски солдати на ден когато Русия не е почнала още да воюва, а като почне сигурно ще фирясват по 8000 на ден.

60

Анонимен

преди 1 година

Нищо не е вярно! Първо Русия отдавна свърши ракетите и второ ПВО на укропитеците сваля всичко що лети!!!

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 68 Знаеш ли как се брани демокрацията? Като убиваш по 800-900 руски солдати на ден. Бъдете благодарни на Украйна че прави това 24/7.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66... Не в краварника - да ходят на източния фронт, та да бранят демокрацията !

57

Анонимен

преди 1 година

Не на нами номерами. Точно за пари пишеш !

56

Анонимен

преди 1 година

Задокеанските трролове вървете си в краварника.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Не ми плащат, пиша за удоволствие. Просто се кефя като видя как се гърчат такива русофили като теб. Какво става с Киев за 3 дни, или още Русия не е почнала да воюва както казваше преди 5 месеца премъдрия вожд Путин. Кога най-после ще почне да воюва Русия, та да видим потенциала на пълния и резил?

54

Анонимен

преди 1 година

До извън темата. Всичко в БНТ и БНР ми изглежда доста странно. Много се изложиха. Съжалявам ги.

53

Анонимен

преди 1 година

Долния плащат ли ти да повтаряш официалните сводки. То бива бива ама толкова не бива.