33

Анонимен

преди 1 година

Холокоста: Нека сега Израел да кажат , къде има фашисти -Бандеровци , в Русия , или фъф Украйна !!!

32

void

преди 1 година

Руските болни са безаналогови - те са най-здравите в света и умират напълно излекувани.

31

до 27

преди 1 година

Не хора, нацисти. Руската пасмина не може да се причислява към човешкия вид.

30

Анонимен

преди 1 година

За Бога,това какво ни интересува???

29

О, божке

преди 1 година

Монголите се скараха кой е по-голям убиец, уважаван от племето. От Кубилай са така. Ако се съберат и пийнат, ще си спретнат един дуел и готово.

28

Гражданин

преди 1 година

Тия и двамата откъдето и да ги погледнеш са само и единствено УБИЙЦИ ОТ КЛАСА !!!Пфу ! Долна пасмина !!!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28. Със сигурност ще се изядат. Той Зеления вече изтрепа всички евентуални заместници.

26

Анонимен

преди 1 година

Тези който са получили повишение от Пригожин и са стигнали до командири и заместник командири във Вагнер със сигурност са вършели убийства за да стигнат до този пост, но запада се прави на ощипана мома,щом трябва да се очерни Президента Путин.Срам за такива медий, които ползват дезертьори за"достоверна"информация вместо собствени журналисти. Ми Ал Джазира ги слага в малкия си джоб, защото само през миналата година са загинали 22-*** техни журналисти в различни горещи точки по света.

25

Анонимен

преди 1 година

Тези който са получили повишение от Пригожин и са стигнали до командири и заместник командири във Вагнер със сигурност са вършели убийства за да стигнат до този пост, но запада се прави на описана мома,щом трябва да се очерни Президента Путин.Срам за такива медий, които ползват дезертьори за"достоверна"информация вместо собствени журналисти. Ми Ал Джазира ги слага в малкия си джоб, защото само през миналата година са загинали 22-*** техни журналисти в различни горещи точки по света.

24

Анонимен

преди 1 година

А ти самият,какъв си бе Бако????

23

Анонимен

преди 1 година

Дано пce-тата да се изядат едно друго :)

22

Анонимен

преди 1 година

А това оръжие, което запада изпраща в Украйна да не би да ръси одеколон или френски парфюм.И с него се убиват хора независимо кой го държи в ръцете си.Та правилата са хубаво нещо, но когато важат за всички еднакво

21

Анонимен

преди 1 година

А това оръжие, което запада изпраща в Украйна да не би да ръси одеколон или френски парфюм.И с него се обиват хора независимо кой го държи в ръцете си.Та правилата са хубаво нещо, но когато важат за всички.

20

Анонимен

преди 1 година

А това оръжие, което запада изпраща в Украйна да не би да ръси одеколон или френски парфюм.И с него се обичат хора независимо кой го държи в ръцете си.Та правилата са хубаво нещо, но когато важат за всички.

19

Анонимен

преди 1 година

По голямата част на Английската Империя е завоювана от пирати набирани по същия начин.Разликата е че пиратите освен по море действат и на сушата и даже са заравя ли плячката си по необитаеми острови.Ами и френските и португалските пирати са се биели срещу английската флота и даже срещу френската.Еспоред вас пиратите какви СА били?Не са ли били и те наемници.

18

Деца убиват..

преди 1 година

И жени, и пенсионери, дето 1945 се сражаваха за ссср....

17

Анонимен

преди 1 година

А, и Кадиров се прави на военачалник и редовно критикува ГЩ на РА. Това е добре, предвещава гражданска война и разпад на Просията.

16

И Кирил

преди 1 година

трябва да направи една ЧВК, като монасите от Шао Лин...

15

Руските хирурзи

преди 1 година

са убили само 11 цивилни днес..

14

Анонимен

преди 1 година

Около Бахмут и Соледар за момента има най-много убити руски фашисти. Украинците са ужасени от бeзyмните им атаки в които буквално са ги правили на решето... Никой от Вагнер не се интересувал от прибирането на ранените.