7

Анонимен

преди 1 година

ЕДИНСТВОТО НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА,ХА СЕГА ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ КАЖЕТЕ МИ В КАКВО СЕ ЗАКЛЮЧАВА ЕДИНСТВОТО НА ПРОТИВОРЕЧИЯТА. ВЕРНИЯТ ОТГОВОР Е ВИНАГИ C!! A) СЪБРАНИ СА НА ЕДНО МЯСТО; B) ПРИВЛИЧАТ СЕ ЕЛЕКТРОМАГНИТНО C)ИМАТ ОБЩА МАЙКА КЪРМИЛНИЦА D) ПРИВЛИЧАТ СЕ ГРАВИТАЦИОННО. ПОЗНАЙТЕ И СТАНЕТЕ МИЛИОНЕРИ...

6

Анонимен

преди 1 година

За ПП ще гласуват само роднините на роднините, от сваленото правителство на Киро просто и купените надухани с бело на Ицо Хазарта Средния пръст в НС.

5

Анонимен

преди 1 година

След изборите всичко ще си дойде на мястото, ще се изчистим в парламента от плявата ПП. Децата на комунистите изгонени от запад, се налапаха пребогато на държавната софра. Никога повече ПП.

4

Анонимен

преди 1 година

Нелигитимни смешници!

3

След като видях по

преди 1 година

ТВ как в НС Искрен Митев хвана Костя Коп.за вратовръзката и я дръпна надолу при скандала между тях,а после чух обясненията му,че искал да му поправи връзкатаразбрах,че този човек е мошеник и шмекер по манталитет,не се свени нагло да лъжи за очевидни неща пред цял народ и не трябва да му се има доверие за каквото и да било.А той претендира да регулира взаимоотношенията между структурите в съдопроизводството.

2

Анонимен

преди 1 година

Ама за какъв парламент ми говорят. Да го разпускат щом няма правителство. Всички решения на парламента не са легитимни.

1

Кака Лена

преди 1 година

И всичко се прецака Алангро..