369

да ама не

преди 1 година

Западът винаги е бил лош с Русия защото през 1939 не позволи на сталин за избие всички украинци и той успя само 7 милиона да усмърти с глад.Сега другаря путин иска да завърши започнатото от сталин да унищожи всички украинците като хора, да оруси децата им и за завладее държавата им ,но ЛОШИЯ ЗАПАД му пречи .Вот какая беда1

368

Стефанов

преди 1 година

Какъв списък с чудеса на света бе, льохман? Я дай да го видим тоя списък и къде точно присъства Кремъл там? Кремъл е строен от италианци и е копие на замъка Сфорца в центъра на Милано, който първо е оригиналът, второ не е в никакви списъци на чудеса. Ама такива елементарни факти няма как да се знаят от полуграмотните аграри, които се фенове на североизточната джамахирия.

367

Хитър номер?

преди 1 година

Русия няма как да не знае, че тези танкове се пращат, не за украинската армия. Украйна не може да има обучени танкисти за тях до половин година че и повече за американските танкове. А положението е напчено точно сега и до 6 месеца я е останало нещо от украйна, я не. Просто нато се подготвя за пряка намеса! Става интересно! Купувайте консерви с много дълъг срок на годност

366

Анонимен

преди 1 година

Мечката ще просне леопарда на килима.

365

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите сили ни приближават към ТСВ.

364

Анонимен

преди 1 година

И аз му направих бележка на този дето му се привиждат руснаци на Дунава.Това е несериозно.

363

Анонимен

преди 1 година

Който вади танкове от танкове ще умрре. Щото много му се услади да побеждава сам ще загине горделивеца ненаситен.

362

До 417

преди 1 година

от Историк.Много са те облъчили, Русия не може да се справи вече една година с Украйна, а ти вече ги виждаш на Дунава. И веднага с тъпите упорки ,че който иска да има мир е русофил. Всяка война е завършвала по един и същи начин.На масата за преговори. Колкото по рано, толкова по добре.

361

Анонимен

преди 1 година

До това променя...за западните убийци ли намекваш. Ок.

360

Анонимен

преди 1 година

Някакъв cвинeвъд дава оценка на архитектурен комплекс номиниран в списъка на чудесата на света. Вместо да си гледа cвинeтe в своята ***.

359

Анонимен

преди 1 година

Това променя нещата само в посока на това, че вече не само украинци ще ***. Западът да приготви пространства за гробища, защото танкове и прочие по-сложно оръжие означава и много повече хора, които да работят с това, а украинците са на привършване.

358

Анонимен

преди 1 година

Освен ако не си ти няма да се учудя вече всичко е възможно падението е пълно надявам се че не си.

357

Анонимен

преди 1 година

До До Историк. Това са измислици което пишеш.

356

Анонимен

преди 1 година

Колко ли струва да седят на екран гнуcнитe писания на някакво недоразумение което само се е именувало lainomet пази боже сляпо да прегледа.

355

Анонимен

преди 1 година

Вижда се краят на това архитектурно недоразумение от снимката. Леопардите и Ейбрамсите от Украйна директно продължават към Москва

354

прочетете за Курска-

преди 1 година

--та битка някаква истина най накрая -- ще останете изненадани има спомени и на германски танкисти командири на тигри ,а и след битката нищо не е било решено просто великия стратег Хитлер е изтеглил половината си армия от там за да предотвратява десант във Италия !

353

Путине не се плаши

преди 1 година

Украйнците само ще ви изхвърлят от Украйна ,няма да влизат във дранголника ви ! На никой не му трябвате !

352

**

преди 1 година

**

351

Владимир Путин

преди 1 година

11-ти месец от моята тридневна война. Германски танкове газят руснаци в Украйна за пръв път от 80 години. Аз съм гениален водач на народа. Досвидание.

350

до писаите на минуси

преди 1 година

ПояснениеСега няма да има - бронебоен,мерник 10, пълнач готов, прибор включен, кратка ,21,22,23,24,25,26,27 изстрел и пантерата гориВсичко това ще го извършва чипа от откраднатата украинска пералня