389

Инж+

преди 1 година

СССР и РФ доставяха и доставят оръжие за милиарди по цял свят, какъв им е проблемът сега!?!?! С техните камъни - по тяхната глава....

388

Сата НАТО

преди 1 година

"Вторият фронт" не е Десанта в Нормандия. Втория фронт на практика е открит преди "Първия фронт". Великобритания и Франция воюват с Германия от 1939 година, а САЩ - от 1941г. Англо-американците унищожават главният съюзник на Германия още през 1943 г. През цялата война половината от германската армия е била ангажирана в Западна Европа и Северна Африка. От друга страна Съюзниците са ангажирали огромната японска армия, за да не удари СССР в гръб.

387

100%

преди 1 година

украйна свърши.......

386

До Анонимен 461

преди 1 година

Нещо за дати, причинно-следствени връзки.. Такива неща дали минават през главицата ти?Я да видим кога е открит т.н. "втори фронт" и кога е десанта в Нормандия? Къде са руснаците по това време?Не се справяш добре, седници! Да дойде следващия!

385

Сата НАТО

преди 1 година

България има ужасен проблем. Проблем с полурусначетата от руско-български бракове, които 99% са шизофреници и засират нета с проруски глупости... В подавляващото число случаи, когато ви се струва, че спорите с изключително тьб българин, всъщност полурусняче е отсреща.

384

Анонимен

преди 1 година

До 455 Говоря за първата фаза на войната.Немците буквално прегазват руснаците които не оказват почти никава съпротива заради некъдърни командири.Заради параноята си Сталин избива или изпраща в лагери над 30000 офицери преди войната и дефакто няма такива с опит.

383

Анонимен

преди 1 година

До 455 Удобно забравяш,че руснаците са имали двама силни съюзници без които бяха загубени.Ако не е бил десанта в Нормандия и откриването на западният фронт,Хитлер беше приключил с руснаците.Така,че айде да не са само те победителите във ВСВ

382

Анонимен

преди 1 година

Как върви специалната операция момци . С тази велика червена армия и безаналогови оръжия и година време - стигнаха ли вече руснаците до Португалия или поне Берлин ?

381

Анонимен

преди 1 година

Ако Окрайна е толкова богата и силна,защо зеленият продължава да п.ро-с и за пари и оръжие???

380

Татул

преди 1 година

Сармати и Посейдони им са нужни на наглите кравари. На зло куче, зъл прът са казали!

379

Анонимен

преди 1 година

Той искандерите ги изпука вече. Резултатът е никакъв.

378

Анонимен

преди 1 година

Време е за Искандерите.Путин засега гърми само с пиратки,но само ЗАСЕГА...

377

до 452

преди 1 година

Хитлер презазил руснаците?Нещо си се объркал,момче.ВСВ завърши с победа на руснаците над фашистка Германия.

376

452

преди 1 година

Много ме кефи как неуки промити мозъци слагат минуси на исторически факти.Истината боли,нали така...Жалки сте.

375

Анонимен

преди 1 година

Няма да има полза отр тези танкове.В покрайна се наливат много средства и оръжия,част от оръжията Зеленски ги продава,а парите си ги прибира.

374

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 449 Когато Хитлер започва да трупа войски и техника на границата с руснаците,Чълчил и Рузвел неколкоктратно са предупреждавали Сталин,че го чака война.Но той не им е вярвал и смятал,че го подвеждат нещо.Дори забранил да се стреля по немските разузнавателни самолети.Когато немците нахлули и прегазили руснаците,Сталин 9 дни е бил пиян в своята дача и не вярвал какво се случва.След това започнал да моли за помощ САЩ и Англия.

373

Анонимен

преди 1 година

Нали няма да променят нищо , какво е това мрънкане от Кремъл вече няколко седмици ? Да не говорим ,че за разлика от техните откровени лъжи преди 24.02 как няма никога да нападнат Украйна , хора от НАТО ясно заявиха че ще помогнат на Украйна с оръжия но не и войски на терен . Какво повече да кажем , пределно добре разбираха опасността , явно мислят че всички са лъжци като тях , но нейсе

372

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо руснаците се правят на жертва във ВСВ след като те започнаха тази война, нахлувайки в Полша в съюз с Хитлер. Малко са ги били германците, трябвало е запада да не даде една стотинка помощ на СССР и да забави действията на западния фронт докато мустакатия чичко приключи тая измислена съветска държава и тогава да се разправят с него.

371

Анонимен

преди 1 година

От които 594 милиарда, около 350 са блокирани от САЩ и ще отидат за възстановяване на Украйна след войната.

370

Браво на Русия!

преди 1 година

Международните резерви на Русия от 13 до 20 януари възлизат на 594,6 милиарда долара, което е увеличение от 2,6 милиарда долара за отчетния период.