13

Анонимен

преди 1 година

Както винаги се случва,като регистрираш фирма за хора с увреждания с5човека персонал ще трябва да изкарваш по 12-13000лева месечно за да осигуриш1000лева заплата бруто на работник във фирмата а на Държавата трябва да плащаш по8000 лева месечно за данъци,осигуровки и др.и по 1000 лева бруто заплата на работник на теб в крайна сметка не ти остава нищоАко си взел и тези пари след време,когато ти направят"ревизия"и установят че не си ги употребил правилно ще ги връщаш с лихвите.Тоя номер не върви.

12

кой

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и Бълг възход провалиха компенсациите за газ. Внимавайте за кого гласувате.

11

Анонимен

преди 1 година

В тази банка партиите пращат верни и кадри на сладка служба, като се издънят публично. Московски, Искров и той мина от там, доста хора от реформаторите, така наречените Да България в момента и куп други са на ръководни постове

10

Анонимен

преди 1 година

Пари нема. Но бой ще има. Целта е да го изядат елитите, но преди тях могат да го отнесат софийските евроатлантици с по "30к" месечни доходи. дето драскат по цял ден тук за 50 лева. Като оня с 8, примерно.

9

Анонимен

преди 1 година

Ако някой иска да компенсира битовите абонати на га, има възможност . . . Ребус българска ортография (проверка на текст). Къде е грешката? Н е г р а м о т н и ц и!

8

Анонимен

преди 1 година

4, ' Всички които имат парно ***. Всички които използват коли на газ и метан' --- лидълските склададжии с 3к заплата? ХАХАХАХАХАХАХАХА

7

хм

преди 1 година

Стига вече с тези компенсации и помощи! Иначе всички много велики, големи баровци, много независими, а само просят от държавата и чакат. Помощи и компенсации само за сираци, инвалиди и болни хора. За останалите - за всеки според заслугите. Който учил учил, на който му се работи - работи. Има професии с високи заплати, както за учени хора, така и за хора с по-ниско образование, стига да му се работи на човек.

6

Тея ако

преди 1 година

не обсъждат да си вдигат заплатите или нещо по изборния кодекс, за да си осигурят депутатски места, или па нещо да дадат на Украйна или на американците - хич друго не ги интересува и не им се работи.

5

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна, че между природен газ и пропан бутана (за автомобилите) има разлика. И като се чуят пари и всички дай, дай, а от къде ще се вземат? - Пак от нас ама като ти вдигнат цени и данъци. Така че като лампите за мижави стотинки от държавата, мислете колко скъпо ще ви излезе.

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 1 Всички които имат парно ***. Всички които използват коли на газ и метан. Още примери искаш ли? И да искаш, сещай се сам. Нямам цял ден за теб.

3

Свобода

преди 1 година

гласувайте пак за ГЕРБ и ДПС!

2

продължение на 1

преди 1 година

фактите болят

1

Анонимен

преди 1 година

кой ползва газ в 21 век ако не е русофил? хората имат бойлери