89

Анонимен

преди 1 година

До Овцаров, защо Македония да се държи като Украйна? Тя се държи като руско прокси, чиято цел е да всява раздор в ЕС

88

провокатори

преди 1 година

До като в България управляват русофили Македония е аут от ЕС!

87

Овцаров

преди 1 година

Ако Македония се държи като Украйна - то ние сме като Русия, само не знам кой се държи като умрял кон?

86

до 85

преди 1 година

Левски е само началото дори гроба му затриха, и с Ботев имат пръст и той не се знае гроба му и са против съединението на България, и насъскват Сърбите срещу нас когато стигаме Цариград, и костите на Гоце Делчев пратиха в създадената от тях Македония, и костите на Цар Борис затриха, избиха цвета на България след 44та, по-голямо зло за БГ от Русия - няма. Слуги на Сатаната властват в Кремъл много отдавна

85

Анонимен

преди 1 година

ТЕе са троянския кон на сърбите, те по презумция ни мразят сърбетата :)))

84

Анонимен

преди 1 година

Македония е новата Украйна.

83

Русия

преди 1 година

най-голямото зло в новата история на света

82

Анонимен

преди 1 година

Чи две такива държави ли ще ставаме :)

81

Абе морски

преди 1 година

Нали точно затова утре някой може да му хрумне да иска да я промени. Както ние искаме от македонците. Е малко е вероятно, и няма кой, но принципа е същия Предполагам, че има американци живеещи в Македония, да ги впишат ли и тях. Може да не са малко с годините много македонци станаха американски граждани.

80

Анонимен

преди 1 година

Абе Българчета готвят Ви като си искат. Медиите Ви са под контрол и Ви пускат само определени неща. Джамби е шпионин , както и бития. Егати агента са наели,пребили са го като мишок.

79

Анонимен

преди 1 година

САЩ доставя ново оръжие на Македония, а на Нас все още не ни доставят платените Ф 16. Познайте защо...

78

До 75

преди 1 година

Точно, нали това искаме от тях да я променят. Ако някой поиска да споменем нашите малцинства как ще реагираш? Ние преименувахме хора и ни се размина щото съвпадна с края нс тоталитаризма в Европа, но хората помнят. *** ти отде да знаеш?

77

Анонимен

преди 1 година

Единствено което може да правим Ние в момента е да се излагаме. Манипулациите по медиите са само за наша употреба. На запад ,където сме част и Ние, поръчкивите медийни манипулации не вървят. Западните народи ползват една Турска приказка. Валията е казвал : Аз криво седя,но правилно осъждам. От тази история с битото момче ще излезне гнила криша. Македония е доказал ,че е НАТО. За това никой няма съмнение.Докато за бас не е така.Защо не ни доставят Ф-16 самолети? А на Македония веднага и доставиха

76

Анонимен

преди 1 година

МС-21 с руски двигатели и композитни крила премина тестовете получи одобрението на Росавиация

75

Анонимен

преди 1 година

70 процента от работещите българи, около два милиона души, вече не могат да се изхранват от заплатите си.

74

Анонимен

преди 1 година

В голяма грешка си Миме русофилите са в България, в Македония има само сърбомани и шиптери русофили Няма ,джуджето е Аут от Македония

73

До 70

преди 1 година

Смешен си. Нашата Конституция Е ПРИНЦИПНО РАЗЛИЧНА от Мк поради различната организация на държавността. Ама ти откъде да знаеш???

72

Йосиф

преди 1 година

С две думи Македония е ключът на Русия към Европейският съюз защото е във вътрешната част на Европейският съюз и граничи с България Гърция Сърбия и Албания. Абсолютно вярно е че МАКЕДОНИЯ е нямало и нито една от четирите държави не харесва МАКЕДОНИЯ ДЪРЖАВА ОТ 1991 г основана от четири съседства с други държави това е Македония !!! Нормално е Русия и Путин да се целят в Македония и да влошават отношенията с България и Гърция държави членки на ЕС и НАТО.

71

Анонимен

преди 1 година

Само едно да знаеш ,Макетата винаги са ни превъзхождали интелектуално.Всички Макета в България са успели хора . Иначе да, не стават много. Но пак и ние не ставаме. Иначе в последните години в спорта ни превъзхождат напълно. Само на волейбол сме по-добри. Дамбаски като е ходил да дразни Македонците на 14.01.2023. да каже дали е видял една дупка по улиците в Скопие,дали е видял един тротоар да е разрушен. Освен това са по-добре и финансово.Имат по-голяма покупвателна способност и повече инвестици

70

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да се окаже РСМ, защото това не е държава, а едни голямо и нелепо недоразумение. Там няма капацитет за нищо - нито за хубаво, нито за лошо. Просто са прекалено незначителни. Най-много един селски кютек могат да спретнат. Толкоз.