109

ЕУфаккиU

преди 1 година

Не е точно дека владата се откажала од доделуване на ,,персона нон грата ,, , министерот за внатрешни пред тв кажа дека Джамбаски на 4 фев. ке дознаае дали ке влезе или не . Ако реши да доагиа ....

108

Анонимен

преди 1 година

В момента в РСМ действат просръбски и проруски активисти, които тормозят и малтретират всеки с българско самосъзнание. И ако ние си затворим очите, това ще е позор за нас и за ЕС.

107

Бонго Бонго

преди 1 година

Така е.Или си махат агентите на Русия от политиката или ще ядат попарата.

106

Анонимен

преди 1 година

И аз виждам паралел македония и украйна в украйна обаче по едно време след майдана беше меко казано страшно

105

Анонимен

преди 1 година

троянския кон на русия прати танкове на украйна тоя професор е забравил

104

Да

преди 1 година

До 104.Стига глупости и лъжи.

103

Анонимен

преди 1 година

Смелостта да се зъбят на България им дойде, когато КГБешника Путин,заяви че славянската писменост е ДОШЛА ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ!?Така че,самата истина е тезата за "руски кон",а не за троянски!

102

Анонимен

преди 1 година

БГ не е бедна, но много се краде, а няма гражданско общество да попречи на това. Това ток; пшеница, царевица, слънчоглед, билки.....; оръжейна промишленост; по износ на злато сме в първата тройка на Европа, може и още. Но сме ..рост народ и това си е, видно и от тукашните коментари.

101

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Македония днес е оръжие в ръцете на Москва и точно тук личи некадърността на псевдоличности като Путин да защитят една оправдателна историческа позиция.Жалко е.Не "Русия",а "Мало Путиндолско" е днешната Московития.Не отричам Руснаците да имат свой интелектуален елит,но Путин се оказа враг на интелекта и аналитичното мислене.Явно е възприел принципът "след мен,потоп".От 30 години Русия не е казала добра дума за България.А говорят,макар и зле произнесен,Нашият Български език.А аз вярвах на Путин.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не е лъжа за медалите на югославия.И за последните години имаме доста повече от СМ,въпреки кризата ни в спорта като цяло.И бензина не е 30-40 стотинки по-евтин.Кой лъже?Това за богатството е субективно мнение,има си статистика и тя е важната.За това говорим за държави ,а не да си мерим милионерите и кой колко ракии може да си купи с една заплата.

99

ама Путин

преди 1 година

каза че Кирилицата те са измислили, техните хора Кирилски и Методийски . Големи гадове тва Москвичите . Те саъздадоха таз измислена държава, както създадоха и молдова от румъния..абе , хубави хора

98

98

преди 1 година

бах та в умния пич. И ко прайм ся, не е ли създадена от Москва държава без история и идентичност? То тва е въпроса, не колко стува бензина. Ако не знаеш да те светна че една руска компания у нас държи пазара на бензин и ни го дава с любов на най-високи цени, та кво ти говори на тебе тва?

97

Анонимен

преди 1 година

Има огормна разлика да биеш хора заради тяхното съзнание и да биеш заради финансови задължения заради непалтени наркотици. Не че оправдавам боя,но наркомпласйорите и наркозависимите навсякъде го правят.Това трябва да се провери разбира се.Както и бития дали наистина има Българско Гражданство,защото за единия от подбойниците се знае че има.Също се знае ,че единия побойник е избягал в България.И това трябва да се провери,разбира се.

96

Анонимен

преди 1 година

СМ не е никаква Украйна.Това е протектораят,искащ да се представи като нормална държава.Няма нищо ценно в СМ.Малка ,без море,плавателна река,без ресурси,малко население и пазар,неграмотно фрустрирано население,няма много обработваема земя.Изнася ябълки и круши.Пълен таш.ак.

95

Анонимен

преди 1 година

Аз ти писах за последните години. Не за миналия век. А освен това също е грешка ,че имаме повече медали от Бивша Югославия. Това също е лъжа. Но това не е важно. Важно е настоящето и бъдещето. Не съм казал ,че са по-богати. В България има повече милярдери и милионери, но масово хората имат по-малка покупвателна способност ,защото цените на всичко са по-високи.В Македония на пример горивата винаги са по-евтини с поне 30-40 стотинки на литър и са по-качествени.На колата спада разхода до 10%

94

Анонимен

преди 1 година

В Украйна преследваха и малтретираха и убиваха украинци, заради руско самосъзнание и език. В Северна Македония преследват и малтретират македонци, заради българско самосъзнание и език... Русия навлезе в Украйна именно заради тези провокации. А България какво ще предприеме срещу Северна Македония?!

93

Анонимен

преди 1 година

Македонизпът е болест.Тя се лекува с едно.Четене,четене и пак четене.Трябва и поне малко интелект.

92

БДЖ

преди 1 година

Проблема на изкуствено създадените нации е липсата им на историческа самоидентичност и поради това започват да си измислят такава - то британското семейсво ли не бяха Макета и Укропи, то Христос ли, то Египетските фараони, че дори и Китайските императори!!!! А, в крайна сметка се оказват "Дърво без корен"!, а такова дърво се "отсича и изгаря"!

91

Анонимен

преди 1 година

Македонистите са налазили по коментарите.Твърдят ,че са с по-голям интелект,спорт,по- са богати.ХАХАХХААААААААА.България има повече медали от цяла Югославия взета заедно.Това за парите е още по-смешно.СМ се държи само на помощи и е функционално неспособна за нищо.Нямат никакъв капацитет ,оръжието им е от помощи,за ваксините пак помощи,ток,газ пак помощи.Прибирахме им гастербайтерите по време на Ковид и войната в Украйна.При Пожарите и наводненията ги спасявахме.Рани куче да те лае.ХААХАХХАХА

90

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГЛУПОСТИ!В УКРАЙНА ИМА ВОЙНА С ОРЪЖИЯ,ДОКАТО БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО ОСВЕН ЕДНА КУХА ИКОНОМИКА ЗАВИСИМА ОТ РУСКИ ПЕТРОЛ И ГАЗ И АМЕРИКАНСКИ ПАРИ...ПО СКОРО БИХ СРАВНИЛ РУСИЯ-УКРАЙНА С ТУРЦИЯ-БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ЕРДОГАН Е ПО-ОПАСЕН ОТ ПУТИН...ДА НЕ СПОМЕНАВАМ САМО,ЧЕ ТУРЦИЯ ОТ ВЕК И ПОЛОВИНА ИМА ПРЕТЕНЦИИ КЪМ БЪЛГАРИТЕ...ТАКА ЧЕ НИЩО ЧУДНО ДА ОСЪМНЕМ СЪС CNN BREAKING NEWS:TURKEY HAS INVADED IN BULGARIA!