13

ВЛисичков

преди 1 година

Едно не мога да разбера - откъде Радеф намира такива плазмодии за министри.

12

Ицо

преди 1 година

Къде са французите и предложението им? Къде са гаранциите им? До кога малкото останали българи в РСМ ще бъдат репресирани и мачкани? Лицемери. Ако няма действия, предлагам туби с бензин по всеки автомобил с македонска регистрация на нашата територия плюс няколко по посолството им.

11

m

преди 1 година

РСМ е фашистка държавичка, която мачка малцинствата си. Трябва веднъж за винаги да скъсаме всякакви отношения с тези сръбски еничерски кучета. Ако държавата не го направи, то да блокираме граничните пунктове с дървета и камъни. Нека си изгният в изолация до окончателния край на безсмислената им коминтернска държава.

10

Анонимен

преди 1 година

Питайте Пендиков или както и да се казва ,дали е обиждал чрез неговия прифил във фейсбук Македонци, които имат Българско Гражданство. Ползвал ли е срещу тях нецензурни думи.

9

Анонимен

преди 1 година

Питайте господин Милков как се намират пари за самолет и лечение за човек ,който няма здравни осигуровки ,не е дал и лев за това и няма Българско Гражданство? А колко Българи чакат за да се лекуват в България. Защо Българи от малките населени места ,които са пострадали по-сериозно се лекуват в малите болници ,а не се транспортират във ВМА.Баба ми ще я оперират в Силистра,а аз даже незнам какви лекари ще я оперират там.

8

Анонимен

преди 1 година

Питайте господин Милков как така се изпраща Бългаски самолет за човек ,който не е Български Гражданин и спокойно може да бъде лекуван в държавата където е пострадал.

7

Анонимен

преди 1 година

Нека някой журналист да се осмели и пита Пендиков или както и да се казва дали има Българско гражданство и кога е подал молба за гражданство. Също така как от анти-Българин и член на ВМРО ДПМНЕ , става секретар на клутурен център ,който е в противоположноста на партията му? Питайте го дали един от побойниците има Българско гражданство.Питайте ги как е участвал на протестите за запазване на Македонския идентитет от България и сега е в другия полюс.

6

Анонимен

преди 1 година

Хора на мен не ми пука за Македония.Но това което става тук в България е страшно. Нас ни управляват хора,които не мислят доброто на България.Как може да оправдавате един нарко-дилър или нарко-зависим.Освен това човек анти-Българин.Има доказателства за това ,че той е анти-Българин.Има също твърдения ,че Бития няма Българско гражданство,а е подал молба за гражданство през декември 2022 година,веднага след като е бил арестуван и получил присъда за притежание на наркотици.

5

Ааааа

преди 1 година

Тя посланничката ни в Мексико защо не е реагирала още като са ги арестували мааам им посланници далавераджии

4

ЕХ ЛУНО

преди 1 година

ЗЕМЬО МАКЕДОНСКА ,И ТИ МАРСЕ И ЮПИТЕР..

3

Бай Дрън

преди 1 година

А е тия ако бяха стреляли срещу албанец, досега да е запушила цяла Македония. Изводът? Направете си го сами. И ние като руснаците ги галим и галим. Да е нямаме сили да им се скараме истински! Щели сме да честваме българина Гоце, ама спокойно...

2

Анонимен

преди 1 година

Никакви мерки за нищо не вземате, слугувате само на краварите и еврогейците. Никакви граждански или държавни интереси не сте защитили, а точно обратното.

1

Анонимен

преди 1 година

А защо няма никаква реакция на случващото се от Париж и Брюксел? Нали в замяна на отпадането на ветото ни се ангажираха да бъдат гарант за спазването на договора?