53

Един Българин

преди 1 година

До Какви съселяни бе И на мен ми казват Шоп, значи ли това че не съм БЪЛГАРИН като съм от София?

52

Един Българин

преди 1 година

До 44 Има - "Български народни песни" на Братя Миладинови :)))

51

Ицо

преди 1 година

на теб могат да ти викат както си искат съселяните, мен това не ме интересува. Важното е тези герои за които говориш как са се наричали. А те са се наричали българи. Мога да ти покажа всички документи и писма в който собственоръчно са се наричали така. А относно македоните в библията, там също пише че са гърци, но и това не си дочел нали? : ) : )

50

до 50

преди 1 година

А защо са се наричали българи тогава? Ако кажеш че не са ще ти посоча всички писма/документи и източници където собственоръчно са се нарекли българи. Очевидно снимките им с български военни униформи не са достатъчни. Ако днес някой от вас сръбски еничерски кучета облече българска униформа, ще бъде бит и наречен татар. Ще посегнете ли пак така на Яне, Гоце или Даме?

49

Мерки ще вземат, а?

преди 1 година

А рулетка имат ли? А извън фантастичните приказки, какво можем да направим реално? Утре запалят няколко човека заедно с един от тия клубове, какво правим тогава? Война ли обявяваме? С какво ще я водим тъз война? Как ще ги "накажем" извършителите? Европа къде гледа?

48

До41

преди 1 година

Явно, не знеш какво е направил Цар Борис Трети този така наречен "фашист" спасил еврейте, този Цар е спасил Македония ВСВ от ръцете на Мусолини, този Цар е давал пари на Македония от бюджета на България. Ти за пари си готов и семейството си да продадеш. Ния не даваме и не продаваме Родина и, ИСТОРИЯ

47

Анонимен

преди 1 година

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е БЪЛГАРИН.Очаквам забрана за влизане в Вукоебината.ХАХХАХАХАААААХА. Стево Коминтерната е кръгъл ***.Той трябва сами да напуска СМ,защото каза същото.

46

Анонимен

преди 1 година

Сега остава и да се вземат няколко бг. паспорта на северномакедонци с отявлени антибългарски прояви.Има доста такива и много ще се кротнат,защото наистина им трябва.

45

Анонимен

преди 1 година

Ще сиправят каквото искат щото брюкселианците ги подкрепят!! За България не им пука, но виж за макетата ще се застъпват! Язък, че сме се събрали с такива!

44

до 36

преди 1 година

Ама аз никъде не казвам че сте българи щото говорите нашя език. Напротив навсякъде казвам че сте сръбски еничерски кучета и не искам да имам нищо общо с вас. А какво стана със справката? Намери ли дори една книга на северджанския ви изик издадена преди 1944? Не е трудно само една единствена книжка и автор?

43

Анонимен

преди 1 година

До до 38

42

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМЕЧТИТЕ СА БЕЗ ПАРИ...ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА!

41

до 38

преди 1 година

За Македония имаме износ към 1.5 милиарда лева годишно, доста повече от този към Русия. Ти ли ще платиш щетите с двуклетъчния си мозък или подобните на тебе, кръстили български клуб "цар Борис III" в Македония. Това е все едно турците да си отворят тук клуб "султан Баязид I".

40

Дядо Георги

преди 1 година

Никога не съм харесвал Радев, но Милков е правилния външен министър. Убедителен отговор на Османи и компания. Човек за пример и подражание! Браво!

39

Анонимен

преди 1 година

мерките истинските са като Путин да почваме и така... За 1 седмица ще решим проблема и ще станем комшии с Албания...

38

Анонимен

преди 1 година

ВЗЕЛ БИЛ ВСИЧКИ МЕРКИ- ОПЛАКАЛ СЕ НА МОЛЯ ДРУГАРКАТА В БРЮКСЕЛ! АБЕ ИМА ЛИ ДЪРЖАВНИК ТУКА БЕ, РАДЕВ? ТЪРГОВСКО ЕМБАРГО, ЗАТВАРЯНЕ ГРАНИЦАТ И ПР.!

37

Анонимен

преди 1 година

До SDIДА ТЕ В БРЮКСЕЛ СИ НЯМАТ ДРУГИ ПРОБЛЕМИ-ИКОНОМИЧЕСКА И ФИНАНСОВА КРИЗА,ИНФЛАЦИЯ,СПАДАЩИ ДОХОДИ,ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА НА УЛИЦАТА И ПРОТЕСТИРАТ А ТЕ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С НЯКАКЪВ НАРКОПЛАСЬОР И ЗА ТОВА ИМА ЛИ МАКЕДОНСКИ ЕЗИК ИЛИ НЯМА!!!

36

Анонимен

преди 1 година

До do 30 pakВИЖ СЕГА...ТОВА ЧЕ РАЗБИРАШ ЕДИН ЕЗИК НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Е СЪЩИЯ...ОНЗИ ДЕН ГОВОРИХ С ЕДНИ ХЪРВАТИ ОТ СПЛИТ И ИМ РАЗБИРАХ ПОЧТИ ВСИЧКО...ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ,ЧЕ ХЪРВАТИТЕ СА БЪЛГАРИ...РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМА ПРЕЛИВАНИЯ В ЕЗИЦИТЕ И ЧЕ ОТДЕЛНИТЕ ДУМИ СА ДОСТА ИДЕНТИЧНИ В РАМКИТЕ НА СЛАВЯНСКИТЕ ЕЗИЦИ...В ТОЗИ СМИСЪЛ АЗ РАЗБИРАМ И ДОСТА ЧЕШКИ И ПОЛСКИ ДУМИ.САМО ЛИНГВИСТ ТОВА МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ...А НЕ ФАШИСТ КАТО ТЕБЕ...

35

SDI

преди 1 година

Мисля, че това са правилните мерки на този етап, а именно да се привикат абсолютно всички посланици, да се сезират абсолютно всички чиновници и институции в Брюксел, външни министри и т.н. И това трябва да става при абсолютно всеки случай, трябваше да стане и при стрелбата срещу българския клуб, при палежите на клуба и знамето ни и т.н. И също така да се държи сметка защо посолствата в рсм мълчат по тези случаи. Нали си спомняте какво се случи тук заради една лесбийка.

34

Анонимен

преди 1 година

До до 30ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ ИЛИ МАЙ ДРУГАРЯ-РОМ ОТ СОМОВИТ ЖИВКОВ ДОСТА ТИ Е ПРОМИЛ МОЗЪКА...ТОВА,ЧЕ ТИ ОПРЕДЕЛЯШ МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК (АПРОПО ПРИЗНАТ ОТ АТИНА В НАЧАЛОТО НА 20 ВЕК)КАТО ДИАЛЕКТ,НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗУЧАВАТ КАТО ОТДЕЛЕН ЕЗИК.А ЗАЩО МАКЕДОНЦИТЕ ОТ ВОДЕН,ЛЕРИН,КОСТУР ГО ОПРЕДЕЛЯТ КАТ МАКЕДОНСКИ И ГО ИЗУЧАВАТ КАТО ТАКЪВ...ТИТО ДОКОЛКОТО ЗНАМ НЕ Е БИЛ ТАМ...