80

Анонимен

преди 1 година

Направо концлагери на принципа на ТЕЦ. За гориво да се ползват предимно украинци може и други.

79

Анонимен

преди 1 година

Ние сме хищници, пабългарите са били такива, те затова сърбетата ни мразят :)))

78

Анонимен

преди 1 година

Блек Рок ,се пръскат от яд,щоту са купили земята на Украйна ,а сега Вовата им я връща за това наливат толкова оръжие там,да не мислите,че са се загрижили за хората там.Боли ги фара за някакви славяни там.

77

Говедо

преди 1 година

Интересното е ,че веднага след нападението над Пърл Харбър Щатите вкарват в концлагери на Западния бряг около 100К японци,живеещи в САЩ !Така че нищо ново....

76

Анонимен

преди 1 година

Еха какво свободно съчинение на тема "фантастика с цел оплюване на РФ". СПЕЧЕЛИЛИЯ ЖУРНАЛИСТ получава награда - публично набиване на какалашка на онова място.

75

Анонимен

преди 1 година

Освен да избиват и да изтезават хора друго не умеят.

74

Анонимен

преди 1 година

Защо сърбите се идентифицират с варяго- монголската пасмина.Сърбите са славянотраки.Руснаците да Варягомонголи.Методите им са дивоазиатски.Мисленето им е на разбойници издържащи се с войни и грабежи.Това са съвременна Русия

73

Какво чудно?

преди 1 година

Концлагерите са руски патент.Нов Сталин си имат,остава да построят концлагери,за ония които не искат да ходят да ги трепят.

72

Анонимен

преди 1 година

Сърбетата имат една единствена победа срещу нас.....и то сме склучили мирен договор с тех, не сме очаквали да ни нападнат в гърба :))) Сърбите имат комплекс от нас, доста сме ги били :)))

71

Анонимен

преди 1 година

Да, и тука трябва. Всичките на хранилка в козяшката ясла трябва да бъдат прибрани и превъзпитани. Всеки ден да рецитират Аз съм българче и Опълченците на Шипка (Вазов) и Майце си (Ботев) и да тъкат родопски килими, а парите от това да отиват за детски градини, болници и училища

70

Някои

преди 1 година

не знаят, какво пишат! После се чудят, защо, като отидат в Мексико, вместо в хотел попадат в подземна килия....

69

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо Сърбия направи големия завой.Сърбите да упорити Но разсъдливи Нямат нищо общо с Варяго монголския нашественик по руските степи.Сърбите са европейци.Варяго-монголите да азиатци.

68

Анонимен

преди 1 година

САЩ помагали на Русия през ВСВ?До скоро руснаците си плащаха Lend-Lease със злато и диаманти,четете ги тези работи,ама не като дявол евангелието.

67

Анонимен

преди 1 година

Страни с най много затварници - 1.САЩ - 2 239 751 души в момента са в затворите на САЩ.Населението на САЩ е 5% от световното, но затворниците на САЩ са 25% от всички в света. - най много затворници на глава от населението в света - и ние требе да се поучим - през последните 30 години има многа престъпници дето управляват държавата- е виж руснаците са започнали- краваршингтонски она-нист-чта започвайте с минусчетата

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Ние сме татари за сърбежите, все пак сме ги били много :)))

65

карачанаков

преди 1 година

До Интернет е пълен Да пълен е с такива като тебе заблудени или платени.Само като си представя какво беше навремето проблеми с дългите коси,с късите поли ходеха по заведенията да проверяват кой е там и що е там и защо не е на работа проблеми имаха и тези които имаха ВЕФ/руско радио на батерии/ защото слушали Свободна Европа,да не говорим пък затова че беше чудо да отидеш в чужбина без да е организирано Така че не ме учудва нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили Рашките

64

Анонимен

преди 1 година

Сърбите разбраха какво ги очаква.Вучич взе правилно решение.Разбрс от къде идва монголската заплаха Не е от България както доскоро се лансираше.Русмаците така ,,освобождават".Първо те прекарват през такива лагери за набиране канчето що е свобода.Ако не могат се справят пращат танковете и военни специалисти .

63

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше Путин много изостана за толкова време на война неговия авер Хитлер вече е бил изградил зона лагери на смъртта.

62

Анонимен

преди 1 година

Не по-малко от 24 държавни служители са подали официални жалби срещу грубостта и агресивността на наглобританския вицепремиер Доминик Ръб. Жалват се, че ги унижавал и се държал по-зле от руски надзирател към берлинския пациент.

61

Анонимен

преди 1 година

До скоро много от вас не знаеха,че САЩ е извадил от блатото нещастната русия от калта. Малко знаят и че русия е избила милиони руснаци през ВСВ за отказ да се бият във войната. Друг факт е че жертвите, които русия обявява след войната поне 50% са Украйнци! Прикривани факти от партията. Че това е великата ви фашкияяя